asiucha-L
Fanka BB :)
dziewczyny wpadłam tylko na chwilę,żeby powiedzieć Wam,że chłopaczki mojego męża są w bardzo dobrym stanie. Jaki blady mój mężulek się zrobił, gdy czekaliśmy na wynik. Widok
niezapomniany. Jestem szczęsliwa i odzyskałam wiarę,że kiedyś doczekamy się dzidzi.
W srode mam HSG, a test po stosunku został odłożony na następny cykl.
No to super gratuluje, jeszcze HSG i do dzieła.
czesc wszystkim dzisiaj testowalam. ale nie jestem do konca pewna bo ta druga kreska jest taka jasniejsza niz ta pierwsza ale widze 2 kreseczki. jutro chyba powtorze test he he powiedzcie mi czy ta druga ma byc jasniejsza????
Po cichutku gratuluję! Czekamy na nastepny tescik.
Dziewczynkija mam jakies kurcze odbytu
![]()
Że co?

a ja mam pytanie do was kobietki czy po owu normalnie tez pobolewa jajnik??? i w trakcie przytulanek tez az do @ ?????????
Pewnie mnie bolą czasami do samej @
Mnie teraz bolą i podczas przytulanek tez boli
Ostatnio nawet wymyslilismy jakąs dziwną pozycje i myslałam ze sie posmarkam![]()
Rozbawiłaś mnie!

Witam
Nadrobiłam cały dzionek, rano było pesymistycznie ale widze że teraz humor macie troche lepsze.
Ja mecze się z @, siedze w pracy, prawie zasypiam i marzę że jest już jutro 9 rano i idę do odmku i mam 5 dni wolnego. Teraz mam dwa tygodnie wytężonej pracy i rozkwit instynktu macierzynskiego bo dziecko mojego M spędzi u nas całe ferie. Jego mama jest przeszczęśliwa że może pozbyć się go na tak długo, próbowała go nam oddać tydzień wcześniej ale Mały ma zerówkę a że sporo choruje to i tak opuszcza ją często. Może prolaktyna mi się przy nim obniży

szalu mozna dostac z bolu a niewiem czy moge wziac tabletke przeciwbolowa jesli sie udalo