reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziewczyny wpadłam tylko na chwilę,żeby powiedzieć Wam,że chłopaczki mojego męża są w bardzo dobrym stanie;). Jaki blady mój mężulek się zrobił, gdy czekaliśmy na wynik. Widok
niezapomniany;). Jestem szczęsliwa i odzyskałam wiarę,że kiedyś doczekamy się dzidzi.

W srode mam HSG, a test po stosunku został odłożony na następny cykl.

No to super gratuluje, jeszcze HSG i do dzieła.

czesc wszystkim dzisiaj testowalam. ale nie jestem do konca pewna bo ta druga kreska jest taka jasniejsza niz ta pierwsza ale widze 2 kreseczki. jutro chyba powtorze test he he powiedzcie mi czy ta druga ma byc jasniejsza????

Po cichutku gratuluję! Czekamy na nastepny tescik.

Dziewczynkija mam jakies kurcze odbytu
:zawstydzona/y::angry::no::sorry:

Że co? :eek:

a ja mam pytanie do was kobietki czy po owu normalnie tez pobolewa jajnik??? i w trakcie przytulanek tez az do @ ?????????

Pewnie mnie bolą czasami do samej @

Mnie teraz bolą i podczas przytulanek tez boli:sorry:
Ostatnio nawet wymyslilismy jakąs dziwną pozycje i myslałam ze sie posmarkam:eek:

Rozbawiłaś mnie! :-D

Witam
Nadrobiłam cały dzionek, rano było pesymistycznie ale widze że teraz humor macie troche lepsze.
Ja mecze się z @, siedze w pracy, prawie zasypiam i marzę że jest już jutro 9 rano i idę do odmku i mam 5 dni wolnego. Teraz mam dwa tygodnie wytężonej pracy i rozkwit instynktu macierzynskiego bo dziecko mojego M spędzi u nas całe ferie. Jego mama jest przeszczęśliwa że może pozbyć się go na tak długo, próbowała go nam oddać tydzień wcześniej ale Mały ma zerówkę a że sporo choruje to i tak opuszcza ją często. Może prolaktyna mi się przy nim obniży :sorry:

reklama
hmmm..pracuja??po owu????jakies to dziwne przeciez one pracuja przed owu :eek:
Wyraznie spytalam o bol jajnikow po owulacji i on mi tak odpowiedzial...
Po owu pracuja nadal, przygotowujac jajeczko do nastepnego cyklu...:tak:

Witam
Nadrobiłam cały dzionek, rano było pesymistycznie ale widze że teraz humor macie troche lepsze.
Ja mecze się z @, siedze w pracy, prawie zasypiam i marzę że jest już jutro 9 rano i idę do odmku i mam 5 dni wolnego. Teraz mam dwa tygodnie wytężonej pracy i rozkwit instynktu macierzynskiego bo dziecko mojego M spędzi u nas całe ferie. Jego mama jest przeszczęśliwa że może pozbyć się go na tak długo, próbowała go nam oddać tydzień wcześniej ale Mały ma zerówkę a że sporo choruje to i tak opuszcza ją często. Może prolaktyna mi się przy nim obniży :sorry:
Albo wrecz przeciwnie;-) Grzeczny jest?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:zawstydzona/y: to moje szykuja sie na nastepny cykl wiec jednak z tego nici :-(
Niekoniecznie w tym sensie... Skad maja niby wiedziec, czy np zarodek sie zagniezdzi?;-)
A na fasolke tez przeciez jajniki pobolewaja... NIestety nasz organizm nie ma typowych "zachowan" na @ i na ciaze... Za pieknie by bylo:sorry:

Albo wrecz przeciwnie;-) Grzeczny jest?

Tak bardzo grzeczny, nigdy nie byłam na niego zła choć jak do nas przyjeżdza to ja jestem ta od jedzenia, poleceń, mycia itp a tata rozpieszcza go strasznie.
Tak serio to naprawdę grzeczne dziecko, nie mam się do czego doczepić, czasami to mógłby już być niegrzeczny ale on zawsze się mnie słucha i jeszcze do tego jest zadowolony i uśmiechnięty. A jego matka ciagle na niego narzeka i zastanawiam się dlaczego, chyba ma głównie problem ze sobą i swoją główą.

Tak bardzo grzeczny, nigdy nie byłam na niego zła choć jak do nas przyjeżdza to ja jestem ta od jedzenia, poleceń, mycia itp a tata rozpieszcza go strasznie.
Tak serio to naprawdę grzeczne dziecko, nie mam się do czego doczepić, czasami to mógłby już być niegrzeczny ale on zawsze się mnie słucha i jeszcze do tego jest zadowolony i uśmiechnięty. A jego matka ciagle na niego narzeka i zastanawiam się dlaczego, chyba ma głównie problem ze sobą i swoją główą.
Bardzo prawdopodobne. Ja pracuje w szkole podstawowej i bardzo czesto spotykam sie z sytuacja, ze to wlasnie z matka/rodzicami jest cos nie teges a probuja nam wmowic, ze sobie nie radzi z dzieckiem, bo jest takie czy owaki, albo ze to wina szkoly... Czasami, az zal dzieci...:-(

kurde znow wrocil bol wezlow chlonnych tych miedzy prawym uchem a skronia :wściekła/y: szalu mozna dostac z bolu a niewiem czy moge wziac tabletke przeciwbolowa jesli sie udalo :zawstydzona/y: a jak niewezme to napewno nieusne :zawstydzona/y:korde i to najczesciej wraca przed @ kiedy niewiem czy moge wziac tabsy co za zycie:wściekła/y:

Bardzo prawdopodobne. Ja pracuje w szkole podstawowej i bardzo czesto spotykam sie z sytuacja, ze to wlasnie z matka/rodzicami jest cos nie teges a probuja nam wmowic, ze sobie nie radzi z dzieckiem, bo jest takie czy owaki, albo ze to wina szkoly... Czasami, az zal dzieci...:-(

No powiem ci szczerze żew akurat w tym przypadku to ewidentna wina matki i jej zaniedbanie, mój M nie brał przez dłuższy czas udziału w wychowaniu syna ponieważ ona nie pozwalała mu się z nim spotykać, zazdrość, chora głowa i takie tam. Sama ma problemy ze soba, alkoholem i nie może sobie życia ułóżyć więc utrudnia życie innym.
Mały kupe w majtki robił jeszcze w wieku 4 lat, ma strasznie zaniedbane zęby (zapłacilismy prywatnie z góry dentyście za leczenie Małego, umawialiśmy wizyty byle tylko tam chodziła, my mamy do niego 100 km ale niestety była raptem z nim dwa razy), ciągle jest podziębiony, do przedszkola nie chodził bo przecież przedszkole kosztuje a u babci za darmo dziecko jest, słabo mówił i do tej pory ma problemy z wymową wielu wyrazów, teraz jest w zerówce więc przynamniej ma kontakt z dziećmi i się lepiej rozwija, nic mu prawie nie kupuje, alimenty na siebie wydaje, jak coś mu potrzebne do ubrania to do nas dzwoni, wszystko mu kupujemy, nawet dziękuje nie powie tylko ciągłe pretensje. A Mały ma średnie 6 wujków w roku.

reklama
kurde znow wrocil bol wezlow chlonnych tych miedzy prawym uchem a skronia :wściekła/y: szalu mozna dostac z bolu a niewiem czy moge wziac tabletke przeciwbolowa jesli sie udalo :zawstydzona/y: a jak niewezme to napewno nieusne :zawstydzona/y:korde i to najczesciej wraca przed @ kiedy niewiem czy moge wziac tabsy co za zycie:wściekła/y:
Uwazam, ze mozesz wziasc. Przeciew ziarenko sie pewnie jeszcze nawet nie zagniezdzilo, wiec nic nie poczuje... Tak mysle...

No powiem ci szczerze żew akurat w tym przypadku to ewidentna wina matki i jej zaniedbanie, mój M nie brał przez dłuższy czas udziału w wychowaniu syna ponieważ ona nie pozwalała mu się z nim spotykać, zazdrość, chora głowa i takie tam. Sama ma problemy ze soba, alkoholem i nie może sobie życia ułóżyć więc utrudnia życie innym.
Mały kupe w majtki robił jeszcze w wieku 4 lat, ma strasznie zaniedbane zęby (zapłacilismy prywatnie z góry dentyście za leczenie Małego, umawialiśmy wizyty byle tylko tam chodziła, my mamy do niego 100 km ale niestety była raptem z nim dwa razy), ciągle jest podziębiony, do przedszkola nie chodził bo przecież przedszkole kosztuje a u babci za darmo dziecko jest, słabo mówił i do tej pory ma problemy z wymową wielu wyrazów, teraz jest w zerówce więc przynamniej ma kontakt z dziećmi i się lepiej rozwija, nic mu prawie nie kupuje, alimenty na siebie wydaje, jak coś mu potrzebne do ubrania to do nas dzwoni, wszystko mu kupujemy, nawet dziękuje nie powie tylko ciągłe pretensje. A Mały ma średnie 6 wujków w roku.
Nieciekawie:no:
Ze tez ten Twoj musial na taka babe trafic...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry