reklama
Witam się i ja:-) z kawką ;-) młoda ogląda swojego Elma a ja zaraz idę postawić ziemniaki na kluski bo chcę wykorzystać mięsko z rosołu
muszę chałupe ogarnąć i poprasować no i na zakupy wyskoczyć a lenia mam ze hoho
Ja już nic nie chcę mówić o tej zimie
bo mnie na wymioty ciągnie
na szczęście u nas 3 dzien temperatura na plusie więc powoli się zaczyna topić i jest coraz mniej tego franowatego śniegu
tylko najgorzej rano bo mróz i na drogach szklanka
a Tuśke wczoraj poniosło
zaczyna być coraz odważniejsza ze skakaniem i najpierw było z nocnika potem z pufy a wczoraj jak my z M byliśmy w kuchni mały akrobata postanowił spróbować z ławy
no i chyba na jakiś czas przynajmniej odechce jej się tych skoków
ja też kiedyś rozmawiałam z M o takim biznesie;-) ale faceci to chyba z natury pogadać pogadają ale nie potrafili by sie porządnie przyłożyć do tego bo dla nich to chyba jakoś dziwne żeby uwierzyć że kaska może płynąć z tego ze dzieciaki sie pobawią
a co mu dajesz? Co do urządzenia zakupionego przez twoją mame nie pomogę bo takowego nie posiadam
ale też mi się wydaje że to raczej kaska wyrzucona w błoto
Agulka melduj jak po kinie? Nic nie piszesz a ja po tych Twoich nerwach 13 bojam sie że w kinie mogłaś ich rozszarpać
muszę chałupe ogarnąć i poprasować no i na zakupy wyskoczyć a lenia mam ze hoho
witam!!!
alez mnie wkurwia juz ta zima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P do tej pory stoi i nie moze z parkingu wyjechacbo sie zaryl w sniegu.
na wsi rano byl zator, bo sie autobusy minac nie mogly.
sniegu wszedzie w pip! wykonczyc sie idzie! jak jechalam z parkingu, to z trudem sie miajalam z samochodami, bo tak rzucalo na boki, slisko
ooooo,:--
-
-
-(
coz to Natalka znow zmajstrowala?
Ja już nic nie chcę mówić o tej zimie
bo mnie na wymioty ciągnie
na szczęście u nas 3 dzien temperatura na plusie więc powoli się zaczyna topić i jest coraz mniej tego franowatego śniegu
tylko najgorzej rano bo mróz i na drogach szklanka
a Tuśke wczoraj poniosło
zaczyna być coraz odważniejsza ze skakaniem i najpierw było z nocnika potem z pufy a wczoraj jak my z M byliśmy w kuchni mały akrobata postanowił spróbować z ławy
no i chyba na jakiś czas przynajmniej odechce jej się tych skoków
Ale pospalismy dzisiajdo 9.30.
Wczoraj pojechalismy na nalesniki, S w koncu ulitowal sie i nie musialam obiadu gotowac. A pozniej pojechalismy do Dżungli (sala zabaw) i mlody byl wniebowziety. I tak sobie rozmawialismy z S,ze taka sala to musi byc niezly dochod. ja rozmawialam pod kontem,ze moze rozkrecic interes,a dla S to pewnie tylko taka rozmowa byla,bo nie odwazy sie.
ja też kiedyś rozmawiałam z M o takim biznesie;-) ale faceci to chyba z natury pogadać pogadają ale nie potrafili by sie porządnie przyłożyć do tego bo dla nich to chyba jakoś dziwne żeby uwierzyć że kaska może płynąć z tego ze dzieciaki sie pobawią

Oby na tym sie już skończyłoJustyna Matus smarka i kaszle dalej ale nic po za tym![]()
a co mu dajesz? Co do urządzenia zakupionego przez twoją mame nie pomogę bo takowego nie posiadam
ale też mi się wydaje że to raczej kaska wyrzucona w błoto
Agulka melduj jak po kinie? Nic nie piszesz a ja po tych Twoich nerwach 13 bojam sie że w kinie mogłaś ich rozszarpać

gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Justyna u nas jeszcze Fabian bardzo kaszle ale to przez katar.Maz jakos sie wylizal i na walentego dal rade....byc w formie
Ja z Andzia puk puk zdrowe.
Monia ja kupilam tego mopa z viledy i to byl zakup wszechczasow.Zamiecie na sucho i umyje podlogi na mokro.Polecam

http://img186.imageshack.us/i/vileda.jpg/
A mamie wybij z glowy takie wynalazki z Mango czy innych firm.Wszystko to chinszczyzna i szkoda kasy.
Ja z Andzia puk puk zdrowe.Monia ja kupilam tego mopa z viledy i to byl zakup wszechczasow.Zamiecie na sucho i umyje podlogi na mokro.Polecam

http://img186.imageshack.us/i/vileda.jpg/
A mamie wybij z glowy takie wynalazki z Mango czy innych firm.Wszystko to chinszczyzna i szkoda kasy.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
jestem już z dziecmi w domku:-)
mamie wybiłam mopa z głowy i zadzwoniliśmy i odmówiliśmy
niby go przywiozą ale pan w telefonie powiedział żeby go nie odbierac i on do nich wróci
ja na katar Mateuszowi podaje te kropelki Olbas a na kaszel miód z mleczy;-)
mamie wybiłam mopa z głowy i zadzwoniliśmy i odmówiliśmy
niby go przywiozą ale pan w telefonie powiedział żeby go nie odbierac i on do nich wróci
donkat
Fanka BB :)
P w koncu pojechal-uufff!!!!!!!!!!!
juz mnie glowa o niego bolala. ciekawe gdzie sie nastepnym razem zakopie:-(
niunka mi ostatnio coraz ponziej idzie na drzemke. jeszcze niedawno padala ok.11 a teraz o 13 jej trudno
-wiadomo, ze pozniej hasa do 22.30

mialam dzis isc spac znia, ale moze dam rade...
totalnie nie w moim guscie

ten co Monia daje- z mleczu, tez jest bardzo dobry w takich przypadkach

juz mnie glowa o niego bolala. ciekawe gdzie sie nastepnym razem zakopie:-(
niunka mi ostatnio coraz ponziej idzie na drzemke. jeszcze niedawno padala ok.11 a teraz o 13 jej trudno
-wiadomo, ze pozniej hasa do 22.30

mialam dzis isc spac znia, ale moze dam rade...
witam my wczoraj byliśmy na filmie ,, Avatr"super:-)
totalnie nie w moim guscie

Monia a może mu daj jakiś syropek prawoślazowynam go zawsze pani doktor poleca w takich sytuacjach gdy tylko katarek i kaszel i nic więcej bardzo dobrze łagodzi kaszel
![]()
ten co Monia daje- z mleczu, tez jest bardzo dobry w takich przypadkach

reklama
Witam i ja w końcu
Sobota to wogóle był dzisń do bani................... wieczorem tez nie było kolorowo, darlismy koty z J.. nawet nie zauwazylismy, że ta kłótnia skończyła się w Walentynki czyli 00:50...... ładnie zaczęlismy niedzielę. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ale juz jest ok. Żyjemy nadal w sielance i z dziećmi i z małżem.
Co do Kina.
Adaś był zachwycony i wytrzymałby do końca tylko zaczęły sie pojawiać duchy w ciemnym lesie, straszyły i muzyka była straszna. Adaś zaczął płakac i powiedział, że się boi. wyszedł z nim a my dokończylismy oglądanie. Mroczny ten film jak dla dzieci. Nawety ja sie momentami bałam.
Kiedy póxniej młodego zapytałam, ćzy jeszcze pójdziemy do kina, on odpowiedział, że : TAK TYLKO NA INNY FILM.
MAM DOŚC ŚNIEGU...............
Monia dobrze, że wybiłas mamie z głowy ten mop, taki sam na allegro chodzi za 100
Sobota to wogóle był dzisń do bani................... wieczorem tez nie było kolorowo, darlismy koty z J.. nawet nie zauwazylismy, że ta kłótnia skończyła się w Walentynki czyli 00:50...... ładnie zaczęlismy niedzielę. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ale juz jest ok. Żyjemy nadal w sielance i z dziećmi i z małżem.
Co do Kina.
Adaś był zachwycony i wytrzymałby do końca tylko zaczęły sie pojawiać duchy w ciemnym lesie, straszyły i muzyka była straszna. Adaś zaczął płakac i powiedział, że się boi. wyszedł z nim a my dokończylismy oglądanie. Mroczny ten film jak dla dzieci. Nawety ja sie momentami bałam.
Kiedy póxniej młodego zapytałam, ćzy jeszcze pójdziemy do kina, on odpowiedział, że : TAK TYLKO NA INNY FILM.
MAM DOŚC ŚNIEGU...............
Monia dobrze, że wybiłas mamie z głowy ten mop, taki sam na allegro chodzi za 100
Podziel się: