Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
muszę chałupe ogarnąć i poprasować no i na zakupy wyskoczyć a lenia mam ze hoho
witam!!!
alez mnie wkurwia juz ta zima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P do tej pory stoi i nie moze z parkingu wyjechacbo sie zaryl w sniegu.
na wsi rano byl zator, bo sie autobusy minac nie mogly.
sniegu wszedzie w pip! wykonczyc sie idzie! jak jechalam z parkingu, to z trudem sie miajalam z samochodami, bo tak rzucalo na boki, slisko
ooooo,:--
-
-
-(
coz to Natalka znow zmajstrowala?
bo mnie na wymioty ciągnie
na szczęście u nas 3 dzien temperatura na plusie więc powoli się zaczyna topić i jest coraz mniej tego franowatego śniegu
tylko najgorzej rano bo mróz i na drogach szklanka
a Tuśke wczoraj poniosło
zaczyna być coraz odważniejsza ze skakaniem i najpierw było z nocnika potem z pufy a wczoraj jak my z M byliśmy w kuchni mały akrobata postanowił spróbować z ławy
no i chyba na jakiś czas przynajmniej odechce jej się tych skoków
Ale pospalismy dzisiajdo 9.30.
Wczoraj pojechalismy na nalesniki, S w koncu ulitowal sie i nie musialam obiadu gotowac. A pozniej pojechalismy do Dżungli (sala zabaw) i mlody byl wniebowziety. I tak sobie rozmawialismy z S,ze taka sala to musi byc niezly dochod. ja rozmawialam pod kontem,ze moze rozkrecic interes,a dla S to pewnie tylko taka rozmowa byla,bo nie odwazy sie.

Oby na tym sie już skończyłoJustyna Matus smarka i kaszle dalej ale nic po za tym![]()
a co mu dajesz? Co do urządzenia zakupionego przez twoją mame nie pomogę bo takowego nie posiadam
ale też mi się wydaje że to raczej kaska wyrzucona w błoto

Ja z Andzia puk puk zdrowe.

-wiadomo, ze pozniej hasa do 22.30

witam my wczoraj byliśmy na filmie ,, Avatr"super:-)

ja na katar Mateuszowi podaje te kropelki Olbas a na kaszel miód z mleczy;-)
Monia a może mu daj jakiś syropek prawoślazowynam go zawsze pani doktor poleca w takich sytuacjach gdy tylko katarek i kaszel i nic więcej bardzo dobrze łagodzi kaszel
![]()