reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Zapytałam się ewus co z USG, odpisała:
Ale nikomu nie robią.... nawet kobiecie która jest 2 tygodnie po terminie, więc ja nawet nie mam na to szans...
Wiecie co to jest jakaś masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie wiem co to za szpital ale ja bym ich wszystkich tam powybijała:wściekła/y: Co za zasrane debile:wściekła/y: Może oni tam w ogóle nie mają USG i dlatego nie robią:wściekła/y:
Okazuje się że to szpital w AUGUSTOWIE:wściekła/y::wściekła/y: Piszę to drukowanymi, żeby każdy widział i nigdy się tam nie wybrał!!:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam poniedziałkowo:-)
Ferie ferie i po feriach:sorry:
Weekend jakoś zleciał,wczoraj mnie lizakiem zatrzymali jadąc koło mnie.Oczywiście pasów nie miałam,zapytał czemu pani kierowca bez pasów a ja ze ciąży ,on ze nie widac,więc wstałam a pan:szok:oooooooooo widać:-DDziękuję szerokiej drogi;-)Tak sobie pomyslałam ile mnie jeszcze takich sytuacju spotka ale pasów i tak jak jezdze po miescie nie bd zapinac bo jest mi nie wygodnie:no:
Paulka,ja bym poszła na komende po zaswiadczenie ze zgłosiłas zgube i z tym papierkiem bym jezdziła .Zdradz mi tajemnice gdzie ten ciuch land:-p

anecznik
jestem w szoku:szok::szok::szok:Juz mi się mysławka włączyła na maxa co tam u Jędrusia:szok:a 26 dopiero USG:sorry:
Cieszę się ze U Was wszystko dobrze,udanych wizyt zyczę:-):-):-)
Czytałam ze duzo z Was było na zakupach w weekend,My nie byliśmy ale dostaliśmy prezencik dla maluszka i się nim chwalę::-p

Załączniki

• Zdjecie0477.jpg
    Zdjecie0477.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 42
Ja też wpadam, żeby się przywitać i miłego dnia Wam życzyć :)

Zdec - powodzenia na wizycie!
Czy ktoś jeszcze dziś się wizytuje?

Ostatnia edycja:
Paulka,ja bym poszła na komende po zaswiadczenie ze zgłosiłas zgube i z tym papierkiem bym jezdziła .Zdradz mi tajemnice gdzie ten ciuch land:-p

Dzwoniłam w sobotę na Komendę na Pogodnie i policjant mi powiedział,że teraz się już nie zgłasza na policję tylko w wydziale Komunikacji w swoim mieście i oni zastrzegają prawko i niestety nie wystawiają już zaświadczeń o zgubie, więc jak mnie pouczył przez telefon moje ryzyko czy będę jeździć bez prawka czy nie. Jeśli by mnie zatrzymali bez dokumentów i sprawdzą, że mam uprawnienia to mam 50 na 50% szans,ze mnie puszczą albo dostane mandat 50zł i 1 punkt karny.
A ten ciuch land w którym byłam jest na Wojska Polskiego, prawie na przeciwko byłego kina Kosmos, taki dwu piętrowy,a drugi sklep maja na Witkiewicza 61 obok ryneczku przy Lidlu na dole w takim nowym bloku:-) Mają dostawy w poniedziałki wtedy kilogram jest po 50zł i codziennie jest taniej o 10zł:-):-)

Witam dziewczyny!
Ja równierz dziś byłam na badaniach przed jutrzejszą wizytą ale kolejka była taka że tragedia więcej w poniedziałek nie pójde nie dość że trzeba tyle płacić to jeszcze pól godz w kolejce stać:wściekła/y:
Wczoraj poszliśmy do znajomych co im się synuś urodził dwa tygodnie temu ale malusi śmiechowy już się niemoge doczekać naszej kruszynki niby to tak szybko zleciało i już22 tydz ale jeszcze 4 miechy zostały to znów się wydaje tak dużo!

Witam w poniedziałek :)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!

Jeżeli chodzi o ten szpital to faktycznie jakaś masakra - ja na miejscu Ewuś bym tam rodzić nie poszła :/

Padam dzisiaj w pracy - Krystianek przez całą noc bawił się w akrobate po całym moim brzuchu. W końcu uderzył w pare rzeczy w brzuchu (nawet nie wiem w co) i dostałam jakiejś kolki. Na szczeście po nospie przeszło. Skończyło się na tym, że obudzilam mojego męża, żeby rękę przyłożył do brzucha i zapadła nagle cisza... :) Tylko tatuś może uspokoić naszego szkraba :)

witajcie ,dzisiaj mam usg 3d :D mialam miec na 15.30, ale w piatek dzwonili do mnie ze jakiegos tam pana doktora nie ma,i ze najwczesniej moge miec zrobione o 19.30.wiec ide tak pozno:) z wrazenia spac dzisiaj nie moglam:)

reklama
witam, ja dzisiaj robilam morfologie,mocz, żelazo,magnez i wapń no i krzywą cukrową 75mg ,za godzine jade na drugie pobranie. masakra dobrze ze sie was kochane poradziłam i wziełam cytryne inaczej bym nie wypiła :no::no::no: teraz mi nie za dobrze na żołądku no i głód mnie męczy a ty jeszcze godzina :wściekła/y:Mała oczywiście po takiej dawce gluozy nadpobudliwa sie zrobiła, skacze i skacze :-) a mamusie zaraz zwymiotuje hehe. w czwartek mam wizyte u doktorka to zrobie cytologie i do przodu :-D
lena łóżeczko kupliśmy w Mama i Ja,nie pamietam jakiej firmy, drewniane w brazowym kolorze, bo takie mamy mebelki na kółkach, z szufladą kryta na dole, kosztowało 350 zł.

Do góry