reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej mamuśki :-) jak wam mijają Walentynki? moj mężuś już o 7 rano wyskoczył z kartką i prezentem a ja zaspana ale szczesliwa :-Dostatno byliśmy na zakupach i kupiliśmy kołderke do łóżeczka i wózka i przesliczny komplet pościeli z baldachimem do łóżeczka:tak:mamy już powli wszystko gotowe. dziś zaszliśmy do SMYKA i kupiliśmy pare fajnych ciuszków dla Małej body,spiochy i sukienusie na lato, mieli sporo promocji a jakość jest super. dostalam też w prezencie ciuszki od rodzinki i znajomych wiec jest ich juz sporo, przed porodem wszystko wypiore i wyprasuje.....mam tylko nadzieje ze z corci nie zrobi sie synuś;-)))

hej mamuśki :-) jak wam mijają Walentynki? moj mężuś już o 7 rano wyskoczył z kartką i prezentem a ja zaspana ale szczesliwa :-Dostatno byliśmy na zakupach i kupiliśmy kołderke do łóżeczka i wózka i przesliczny komplet pościeli z baldachimem do łóżeczka:tak:mamy już powli wszystko gotowe. dziś zaszliśmy do SMYKA i kupiliśmy pare fajnych ciuszków dla Małej body,spiochy i sukienusie na lato, mieli sporo promocji a jakość jest super. dostalam też w prezencie ciuszki od rodzinki i znajomych wiec jest ich juz sporo, przed porodem wszystko wypiore i wyprasuje.....mam tylko nadzieje ze z corci nie zrobi sie synuś;-)))
Kochana pochwal się łóżeczkiem bo ja mam dylemat:(

Ja też dzisiaj wylądowałam w Smyku i kupiłam śliczne ubranka :-):-):-)

Cześć dziewczyny,
Na szczęście dużo nie pisałyście i byłam w stanie to nadrobić, miałam dzisiaj ciężki i dłuuugi dzień bo sprzedaliśmy samochód i zostaliśmy bez chwilowo:-(
Ale powiem wam że telefon jako tako odratowany, tylko ekran zalany, ale przez to ma efekt 3D.:-) Mój mąż jak się dowiedział co zrobiłam to leżał ze śmiechu na ziemi:-D:-D:-D A do tego wyciągając to samo pranie okazało się że wyprałam również długopis i zafarbował jego białą koszulkę, ale to też da się jakoś odratować:-D:-D
Życzę wam wszystkim z okazji Walentynek wiele miłości, tym które ją mają jeszcze więcej, a tym które jej poszukują aby znalazły:-)
Jutro napiszę do ewus, już nie chcę jej dzisiaj nękać;-)
Pozdrawiam was serdecznie.
Jutro wizyta i już tak strasznie nie mogę się doczekać:-):-):-):-)

Byliśmy pod wieczór u kuzynki. Aaaaaaale się najadłam:szok:i jestem tym tak zmęczona że szok:eek::-DA były frytki+kebab i placki i ptasie mleczko:sorry:

Spokojnej nocki:tak:

paula24211- gratuluję zdanej sesji!!! właśnie ostatnio pisałam,że się długo nie odzywasz, ale któraś z dziewczyn napisała,ze wysłałaś jej sms-a co się z Tobą dzieje:-)

Dziękuję ze sie martwiłas jeszcze niestety nie doczytalam Was ale dziekuje ze o mnie pomyślałaś jesteś Kochana:tak::tak::tak: tak pisalam do KPI23 zeby przekazała Wam wiadomość ode mnie

no ja tez sie ciesze ze sesja do przodu:tak::tak::-D:-D w koncu mam czas dla siebie:-)

u Mnie Walentynki ze ho ho sprawiliśmy sobie z mężem telewizor 52 cale robi wrażenie a tak to wogóle mamy remont ale juz prawie konczymy wiec w koncu mogłam podłączyc neta bo nawet kabli nie mogłam znaleźć a jeszcze teściowa mnie wkur..... co chwile przyłazi do pokoju do nas i patrzy sie co robimy ogląda rozgląda sie tak mi dziala na nerwy wszystko musi wiedziec a pierwsze pytanie jak zobaczyła telewizor to iloe kosztował????maskra

zmykam spac bo zaraz padne DOBRANOC DZIEWCZYNKI

Normalnie to chyba najcichszy dzien w histori forum...nie liczac poczatkow,kiedy bylu tu jeszcze malo czerwcowek... :) Kazdy dzis wyjatkowo pielegnuje swoje milosci i widze,ze sporo wybralo sie dzis na zakupy dla dzidzi, nie tylko ja :) Bylismy z mezem w chinskim bufecie,ojej... bylo bardzo smacznie i najadlam sie chyba az po przelyk bo do tej pory to czuje ;/ Normalnie nie moge uwierzyc w to ile moge teraz w siebie wcisnac,niedlugo pokonam mego A.... ;/ Doobranoc walentynkowo :)

Witam z rana.
Wczoraj taka cisza była, to pewnie dziś nadrobicie:szok::-Di znów nie dam rady wszystkiego przeczytać:-p

Miłego dnia:-)

reklama
Witam Was serdecznie z rana:) ja zmykam zaraz na jakies zakupki i pare spraw pozałatwiac:tak::tak::tak::tak:

życzę Wam Miłego i spokojnego dnia i pomyślnych wizyt jeśli są jakieś dzisiaj :):-):-):-):-)

Do góry