a sa różówe:-)??
bo mam juz otwarta liste zakupów u siostry, to moze cos dopisze jeszcze![]()
widziałam różowe też ale ja mam szaro niebiesko błękitne . Kupiłam z 13x13 jak na kawie byłyśmy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Ilonka widzę, że wybrałaś ten sam co ja:-) Ja tylko będę zamawiać inny kolor - turkusowo grafitowy, myślę, że będziemy zadowolone, w sumie nasze dzieciaczki
A dziewczyny doradźcie mi co do wyboru chusteczek nawilżających i oliwki dla dziecka?? bo ja myślę o Bambino. Jakie wy macie i jakie są sprawdzone??
I czego będziecie używac do pielęgnacji pępka - czy spirytus się nadal stosuje??
o musze to gdzies odnotowac :-) dzieki za infotez ich uzywalam i malemu musze kupic- sa super
a od 18.03 ma byc w tesco promocja chusteczek pampersa, 6 paczek za niepelne 25 zl, tych pakowanych po 72
a mi w aptece powiedzieli, że mam iść na stoisko monopolowe, kupić zwykły spirytus i rozcieńczyć z wodą 3:1, bo oni takimi rzeczami nie handlująa wiec tak:
- można tez kupic gaziki jałowe 5 x5 cm i spirytus 70% (ja go mialam na recepte, w szpitalu mi dali)