• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Ilona gratuluję zakupu!!! Humorek napewno masz świetny :)
Chusteczki też postanowiłam kupić pampers sensitiv i jak macie tesco koło siebie to napewno warto poczekać do marca, bo widzę świetna okazja. Na allegro taki 6cio pak kosztuje 33 zł. A oliwkę zamówiłam z bubchen, zresztą jak wszystkie kosmetyki. Głównie pozytywnie recenzje i to mnie przekonało, ale i tak wyjdzie w praniu :-). A do pępuszka też gaziki Lako

pani polozna powiedzial nam, ze uzywanie tych wacikow wymaga wprawy i prosciej jest zwyklymi patyczkami myc pepek... ja sie tam nie znam, wiec jak ktoras juz uzywala tych wacików to prosze o opinie.

no i Kfiatek, ja to bez Ciebie na zakupy juz nie ide:-D

A ja sobie chwaliłam zestaw spirytus+patyczki. Jeszcze miałam fajną połozną na patronażowych to jak mi pokazała jak moge wywijać tym patyczkiem to nie miało prawa być miejsca gdzie mi patyczek nie doszedł...

Wesola mam nadzieje, ze beda nam sie fajnie nasze bryki prowadzily.Tak narazie to ciezko dobrac wszystko,metoda prob i bledow bedziemy wiedzialy co naszym maluchom najbardziej odpowiada!
Ja nie moge sie doczekac az polece do Rossmana na zakupki!!!Uwielbiam kupowac kosmetyki!
Jeszcze tylko 2 tygodnie i bede mogla moze opuscic domek i zrobic maly wypad do miasta samochodem.Ciuszkow tez jeszcze nie mam wiec wszystko przedemna.
Ja musze kupic jeszcze tylko te gaziki dla maluszka, Oillan do mycia dzidzi bo slyszalam ,ze jest b dobry i niedrogi, wklady laktacyjne i majty jednorazowe i bedzie wsio co do szpitala.
Ah i mam juz krem do brodawek, czytalam na forum masc ta jest dobra i niedroha, 20 zl.Maltan sie nazywa.

Ja musze kupic jeszcze tylko te gaziki dla maluszka, Oillan do mycia dzidzi bo slyszalam ,ze jest b dobry i niedrogi...

Ilona, zanim kupisz Oillan, poczytaj ulotkę - na balsamie natłuszczającym jest wyraźnie informacja, że służy do codziennej pielęgnacji powyżej 3 roku życia, w przypadkach uzasadnionych dermatologicznie - powyżej 1 roku. Ale emulsji do kąpieli nie używałam, więc nie wiem jak z nią jest.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry