AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
paputki rewelacja...słodkie są...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a wiec tak:
- chusteczki najlepiej bez tzw. paranenów, mają je dzidziusie i happy wiec odradzam, pampersy są dobre i hipp, nivea nie sprawdzalam skladu
Okazało się,że do mojego autka stelaż fyn nie wejdzie. Ma 104cm po złożeniu, a mój bagażnik ma 97 cm szerokości. Dla porównania Jedo Bartatina ma 84cm. No i nie wiem co teraz wybrać. Koniecznie chcę wózio ze skrętnymi kółeczkami. Gondolka z Jedo jest na zdjęciu grafitowo-szaro-pomarańczowa.A to kilka z naszych zakupów. Większość rzeczy mam, ale i tak się nie powstrzymałam![]()
Powiem wam że do przemywania buzi malucha to najtaniej i ponoć najlepiej wychodzi przegotowana i ostudzona woda... nie zimna tylko taka letnia...

A co do gazików Leko i spirytusu. To czemu nie kupicie tego i tego. Przetestujecie co wam się lepiej sprawdzi. Ja tak kupuję właśnie.
W Rossmanie dokupiłam dziś Lovele mleczko do prania białego.
Aaaa, przypomniało mi się, położna na szkole rodzenia mówiła, że spirytus też jest potrzebny do przemywania potówek na skórze. Więc warto kupić sobie małą małpkę spirytusu.
a mi w aptece powiedzieli, że mam iść na stoisko monopolowe, kupić zwykły spirytus i rozcieńczyć z wodą 3:1, bo oni takimi rzeczami nie handlują![]()
a reszte wg zaleceń połoznych miał wypić mąż

By gerardkavanagh, shot with Canon EOS 40D at 2010-02-15
Dzis rowniez siostra kupila mi do szpitala chusteczki, szampon, oliwke Bambino na poczatek, puder do pupki Nivea, krem do brodawek Maltan, patyczki do uszu.
Ja dzis kupilam jedna butelke,smoczki wymienne,smoczki uspokajace,termometr do wanienki,dwie grzechotki:-).
Po wozek pojade pod koniec marca do kolezanki,bede miec uzywany ale w bardzo dobrym stanie za jedyne 150€:-)