AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
paputki rewelacja...słodkie są...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wiec tak:
- chusteczki najlepiej bez tzw. paranenów, mają je dzidziusie i happy wiec odradzam, pampersy są dobre i hipp, nivea nie sprawdzalam skladu
A to kilka z naszych zakupów. Większość rzeczy mam, ale i tak się nie powstrzymałam![]()
Powiem wam że do przemywania buzi malucha to najtaniej i ponoć najlepiej wychodzi przegotowana i ostudzona woda... nie zimna tylko taka letnia...
A co do gazików Leko i spirytusu. To czemu nie kupicie tego i tego. Przetestujecie co wam się lepiej sprawdzi. Ja tak kupuję właśnie.
W Rossmanie dokupiłam dziś Lovele mleczko do prania białego.
Aaaa, przypomniało mi się, położna na szkole rodzenia mówiła, że spirytus też jest potrzebny do przemywania potówek na skórze. Więc warto kupić sobie małą małpkę spirytusu.
a mi w aptece powiedzieli, że mam iść na stoisko monopolowe, kupić zwykły spirytus i rozcieńczyć z wodą 3:1, bo oni takimi rzeczami nie handlują![]()
By gerardkavanagh, shot with Canon EOS 40D at 2010-02-15
Dzis rowniez siostra kupila mi do szpitala chusteczki, szampon, oliwke Bambino na poczatek, puder do pupki Nivea, krem do brodawek Maltan, patyczki do uszu.
Ja dzis kupilam jedna butelke,smoczki wymienne,smoczki uspokajace,termometr do wanienki,dwie grzechotki:-).
Po wozek pojade pod koniec marca do kolezanki,bede miec uzywany ale w bardzo dobrym stanie za jedyne 150€:-)