Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie dziwię się, że się skusiłaś :-) Śliczne rzeczy ma ta allegrowiczka..a ja dokupiłam jeszcze dziś Tymkowi body na krótki i pajacyki, obiecuje sobie ze to już ostatni zakup
PROMOCJA Carters Prześliczny 3-pak body 0-3 m-ce (910538139) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczny 7 pack Body z Papugą 3-6 m-cy NOWE (916780596) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE 3 pack Pajacy Śpioszki 3-6 m-cy NOWE (924153650) - Aukcje internetowe Allegro
i bardzo tanio a wsylka 9 zlnie dziwię się, że się skusiłaś :-) Śliczne rzeczy ma ta allegrowiczka..
a ja dokupiłam jeszcze dziś Tymkowi body na krótki i pajacyki, obiecuje sobie ze to już ostatni zakup
PROMOCJA Carters Prześliczny 3-pak body 0-3 m-ce (910538139) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczny 7 pack Body z Papugą 3-6 m-cy NOWE (916780596) - Aukcje internetowe Allegro
GEORGE 3 pack Pajacy Śpioszki 3-6 m-cy NOWE (924153650) - Aukcje internetowe Allegro
Ciuszki cudne!o dzieki nie wiedzialam w takim razie czym myc nowordka?
kupi jakis zel do kapieli dostepny w sklepie!
Przy przewijaniu dziecka przemywamy pupe nasaczonymi chusteczkami, ale u dziewczynek trzeba chyba tam tak jakos dokladniej umyc... w sensie dziewczynka ma wiecej faldekczy tam wszystko-wszystko myje sie tymi chusteczkami??