reklama
no i to podejscie uwielbiam u kobiet starajacych sie luz blus i orzeszki winko biale kolorowy drink cicha muzyczka na plazy spacer itp wtedy beda fasolkiiiiiii
ja to wakacje w lipcu planuje ale nic specjalnego bo z kasiorką krucho w tym roku będzie :-) i wtedy mam zamiar zaciążyć już na 100%

agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
ja to wakacje w lipcu planuje ale nic specjalnego bo z kasiorką krucho w tym roku będzie :-) i wtedy mam zamiar zaciążyć już na 100%![]()
Tośka Ty lepiej rano zrób test i wpadnij do nas z dobrymi wiadomościami,bo rozumiem że byłaś w tej aptece i test kupiłaś?
Tośka Ty lepiej rano zrób test i wpadnij do nas z dobrymi wiadomościami,bo rozumiem że byłaś w tej aptece i test kupiłaś?
Byłam i kupiłam nawet w promocji był
9,30 zł hehe Quik View jak w promocji to poproszę 5
pani się na mnie spojrzała jak na szurniętą - zartowałam mówie a ona no ja myśle jak mają byc dwie o będą, 5 kobieto naraz robić nie musisz 
Svensonka
Fanka BB :)
po co ci kasa wez namiot spiwory wsiadaj do pociagu i jedz gdzie chcesz. Kup kielbaski grila jednorazowego grzane wino i bedzie superja to wakacje w lipcu planuje ale nic specjalnego bo z kasiorką krucho w tym roku będzie :-) i wtedy mam zamiar zaciążyć już na 100%![]()
Ja sie z mezulem do wenecji wybieram na 5 dni w majuz bo ma 30 he he
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Byłam i kupiłam nawet w promocji był9,30 zł hehe Quik View
jak w promocji to poproszę 5pani się na mnie spojrzała jak na szurniętą - zartowałam mówie a ona no ja myśle jak mają byc dwie o będą, 5 kobieto naraz robić nie musisz
![]()

dobreNo to jutro z rańca sikaj...

po co ci kasa wez namiot spiwory wsiadaj do pociagu i jedz gdzie chcesz. Kup kielbaski grila jednorazowego grzane wino i bedzie super
Ja sie z mezulem do wenecji wybieram na 5 dni w majuz bo ma 30 he he
ja wybieram się na kaszuby na 2 tygodnie na działkę do siebie :-) jeziorko las cisza spokój - brak netu, tv nic tylko imprezować

Svensonka
trzeba bylo jej powiedziec ze chcsz rodzinie na pamiatke rozdac heee heeeeByłam i kupiłam nawet w promocji był9,30 zł hehe Quik View
jak w promocji to poproszę 5pani się na mnie spojrzała jak na szurniętą - zartowałam mówie a ona no ja myśle jak mają byc dwie o będą, 5 kobieto naraz robić nie musisz
![]()
wscipska baba
ja z moim charakterkiem to bym tam codziennie chodzila i po jednym kupowala ha ha po tygodniu baba zlote wlosy by miala ha ha
no to supcio zabierz mnie ze soba he heja wybieram się na kaszuby na 2 tygodnie na działkę do siebie :-) jeziorko las cisza spokój - brak netu, tv nic tylko imprezować![]()
nie mam armi ale posmiac sie razem mozemy he he
zartuje bierz mezula za jaja i do dziela
Ostatnio edytowane przez moderatora:
trzeba bylo jej powiedziec ze chcsz rodzinie na pamiatke rozdac heee heeee
wscipska baba
ja z moim charakterkiem to bym tam codziennie chodzila i po jednym kupowala ha ha po tygodniu baba zlote wlosy by miala ha ha
ta apteka swego czasu na moich zakupach testów ciążowych miała chyba najwyższą sprzedaż w okolicy
a Pani spoko babka, i zawsze mi powtarzała Pamiętaj z porannego moczu !! nie leć teraz do kibelka i nie siuraj :-)reklama
Svensonka
ha ha to powinnas jej powiedziec ze stalym bywalca 80% znizkita apteka swego czasu na moich zakupach testów ciążowych miała chyba najwyższą sprzedaż w okolicya Pani spoko babka, i zawsze mi powtarzała Pamiętaj z porannego moczu !! nie leć teraz do kibelka i nie siuraj :-)
Podziel się: