reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej dziewczynki ja dopiero was odwiedzam bo miałam bardzo pracowity, dzień mówcie szybko czy jakieś nowe fasolki są?? Nie miałam nawet czasu żeby was przeczytać a mam duuuże zaległości

reklama
no i to podejscie uwielbiam u kobiet starajacych sie luz blus i orzeszki winko biale kolorowy drink cicha muzyczka na plazy spacer itp wtedy beda fasolkiiiiiii

ja to wakacje w lipcu planuje ale nic specjalnego bo z kasiorką krucho w tym roku będzie :-) i wtedy mam zamiar zaciążyć już na 100% :-D:-D

Tośka Ty lepiej rano zrób test i wpadnij do nas z dobrymi wiadomościami,bo rozumiem że byłaś w tej aptece i test kupiłaś?

Byłam i kupiłam nawet w promocji był :-D 9,30 zł hehe Quik View
jak w promocji to poproszę 5 :-D pani się na mnie spojrzała jak na szurniętą - zartowałam mówie a ona no ja myśle jak mają byc dwie o będą, 5 kobieto naraz robić nie musisz :-D

ja to wakacje w lipcu planuje ale nic specjalnego bo z kasiorką krucho w tym roku będzie :-) i wtedy mam zamiar zaciążyć już na 100% :-D:-D
po co ci kasa wez namiot spiwory wsiadaj do pociagu i jedz gdzie chcesz. Kup kielbaski grila jednorazowego grzane wino i bedzie super
Ja sie z mezulem do wenecji wybieram na 5 dni w majuz bo ma 30 he he

po co ci kasa wez namiot spiwory wsiadaj do pociagu i jedz gdzie chcesz. Kup kielbaski grila jednorazowego grzane wino i bedzie super
Ja sie z mezulem do wenecji wybieram na 5 dni w majuz bo ma 30 he he

ja wybieram się na kaszuby na 2 tygodnie na działkę do siebie :-) jeziorko las cisza spokój - brak netu, tv nic tylko imprezować :-D

Byłam i kupiłam nawet w promocji był :-D 9,30 zł hehe Quik View
jak w promocji to poproszę 5 :-D pani się na mnie spojrzała jak na szurniętą - zartowałam mówie a ona no ja myśle jak mają byc dwie o będą, 5 kobieto naraz robić nie musisz :-D
trzeba bylo jej powiedziec ze chcsz rodzinie na pamiatke rozdac heee heeee
wscipska baba
ja z moim charakterkiem to bym tam codziennie chodzila i po jednym kupowala ha ha po tygodniu baba zlote wlosy by miala ha ha

ja wybieram się na kaszuby na 2 tygodnie na działkę do siebie :-) jeziorko las cisza spokój - brak netu, tv nic tylko imprezować :-D
no to supcio zabierz mnie ze soba he he
nie mam armi ale posmiac sie razem mozemy he he
zartuje bierz mezula za jaja i do dziela

Ostatnio edytowane przez moderatora:
trzeba bylo jej powiedziec ze chcsz rodzinie na pamiatke rozdac heee heeee
wscipska baba
ja z moim charakterkiem to bym tam codziennie chodzila i po jednym kupowala ha ha po tygodniu baba zlote wlosy by miala ha ha

ta apteka swego czasu na moich zakupach testów ciążowych miała chyba najwyższą sprzedaż w okolicy :-D a Pani spoko babka, i zawsze mi powtarzała Pamiętaj z porannego moczu !! nie leć teraz do kibelka i nie siuraj :-)

reklama
Do góry