reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Svensonka ty masz taki apetyt jak ja hehehehheheh
daj spokuj paluszki z cebulka, czekolada, rosol z lanymi kluskami, kawa, herbata banan i na kolacje makrela w sosie pomidorowym i kanapka z serem i salata potwor ze mnie z kad ja mam taki apetyt jak okres kolo 25 masakra bede jak gumis wygladala ha ha

my nie wynajmujemy nikomu tego domku :tak: tam przez wakacje przewija sie cala moja roodzinka,
acha rozumiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ale mix łooohhooo :-D
no masakra nie nigdy tak nie jadlam jak opentana mezul sie smieje ze wzielam sobie do serca ze musze dobrze jest ale nie PRZED ciaza ha ha smieje sie ze mnie ze zanim zaciaze to jak kulka mydlana bede wygladala juz 3 kg przytylam i waze 55kg az sama w to nie wierze
ale jak bede miala mdlosci i wymioty jak przy pierwszej ciazy to znow spadne z 8kg wiec przynajmniej bedzie z czego he he

ooo Tośka zazdroszczę Ci babo :zawstydzona/y::tak::-)
szkoda ze tylko 2 tyg w roku udaje mi sie wygospodarowac no i weekendy czasami

ty no jak tescior kupilas to kiedy nam cos powiesz?

Tośka kiedy robisz?rano?
jutro sikam rano chyba ze mnie krew zaleje w nocy no to wtedy chyba nie bede robic :-D
planuje tam teściówke wygonić jak przejdzie na emeryturkę :-D

to tak jak ja:-Dmoj M sie smieje ze lodowka bedzie pusta;-)ale kurde tak mysle ze chyba ten test nie wyszedl pozytywny:-(juz sama nie wiem:eek:
kopne cie w dupsko cholera jasna bredzisz jak potluczona okulary se spraw haaaaa haaaa albo jak tosla kup z 5 testow i powies nad luzkiem wpatruj sie he he

szkoda ze tylko 2 tyg w roku udaje mi sie wygospodarowac no i weekendy czasami

jutro sikam rano chyba ze mnie krew zaleje w nocy no to wtedy chyba nie bede robic :-D

planuje tam teściówke wygonić jak przejdzie na emeryturkę :-D
no no dobry pomysl a za ile to nastapi??
opiepsz eweline zakrecona jak sloik ogorkow hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to tak jak ja:-Dmoj M sie smieje ze lodowka bedzie pusta;-)ale kurde tak mysle ze chyba ten test nie wyszedl pozytywny:-(juz sama nie wiem:eek:

nasikaj jeszcze raz dla pewności albo maszeruj na bete !!!

kopne cie w dupsko cholera jasna bredzisz jak potluczona okulary se spraw haaaaa haaaa albo jak tosla kup z 5 testow i powies nad luzkiem wpatruj sie he he

no wtedy napewno będziesz miała pewność :-D

heheheh dzieki za pocieszenie:-)ale juz glupieje:-Da jeszcze M nie ma bo ma trzecie zmiany i same jestesmy hehehh wiec mysle mysle mysle...........;-)ale cycochy mam inne i chyba naprawde ciazowe!!!!!!!!!:-)

reklama
Do góry