agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
hehe obok cytuj jest taki plusik i wybierasz tym plusikiem posty ktore chcesz zacytowac :-) tez tego nie umiałam
O rany ale mi dałaś teraz zagadkę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
hehe obok cytuj jest taki plusik i wybierasz tym plusikiem posty ktore chcesz zacytowac :-) tez tego nie umiałam

ekspertka hehe ja to zielona w babskich sprawach bylam dopuki was kobitki nie znalazlam hehehehe obok cytuj jest taki plusik i wybierasz tym plusikiem posty ktore chcesz zacytowac :-) tez tego nie umiałam
dokladnienasikaj jeszcze raz dla pewności albo maszeruj na bete !!!
hehehehh niom w piatek chyba zatestuje bo w srode jade rano z Ola do rodzicow na dwa dni i chyba dopiero w piatek;-)wtedy napewno wyjda dwie krechypoczekam hehheh
no wtedy napewno będziesz miała pewność![]()

O rany ale mi dałaś teraz zagadkę![]()

nie zapomnij uzywac kremow na rozstepy kobito bo ja wygladam jak muzynka 99 letnia cycory jak wory o brzuchu nie wspomne zwis heheheheheh dzieki za pocieszenie:-)ale juz glupiejea jeszcze M nie ma bo ma trzecie zmiany i same jestesmy hehehh wiec mysle mysle mysle...........;-)ale cycochy mam inne i chyba naprawde ciazowe!!!!!!!!!:-)
wytrzymasz do piatku??? babo dobra jestes rambo czy co??? he hedokladnie![]()
taki krem juz chyba nic nie da..bo ja w pierwszej ciazy mialam bardzo duzo rozstepow i mi zostalynie zapomnij uzywac kremow na rozstepy kobito bo ja wygladam jak muzynka 99 letnia cycory jak wory o brzuchu nie wspomne zwis hehe
a to chyba dlatego ze waze 51 kilo i brzuch mi szybko urosl heheheże niby zle wytlumaczylam![]()
;-)
heheheh rambowytrzymasz do piatku??? babo dobra jestes rambo czy co??? he he

ale dzis nie kupilam testu na jutro i dopiero w czwartek kupie na piatek bo nie chcialaby robic go u rodzicow....jak wyjdzie ze jestem to ma byc niespodzianka:-)