Joanna73
uzależniona od BB
ide sie ubrac bo musze isc kupic karton niebieski Zuzi bi jak było to wszystko poniszczyły a teraz jak potrzebne to nie ma 

zajrze pozniej :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

staram sie na ściany nie patrzeć

I Julu dołącza się i śpiewa: 100 lat 100 lat żyje żyje nam

.
,bo mam listę skrótów blokujących to i owo w kompie;-)

.

kurcze jak złożysz skargę na pracodawcę to masz się bac bo nie wiadomo czy nowy przyjmie cię do pracy bo sie będzie bał że na niego tez złożysz skagrę
nosz niech pracodawcy zaczną szanowac pracowników to i skarg nie będzie na nich
gdybym ja była zatrudniona to bym na swoją skargi słała i to nie jedną bo to pracodawca najgorszy jakiego miałam w swoim życiu
ale w jej mniemaniu ona jest idealna ,dba o nas , dobrze płaci, jest sumienna

jak nam to mówiła to nie wytrzymałam i zapytałam o kim pani mówi???ona no o sobie a widzi tu pani innego pracodawcę

ja no nie ale pani nie mówi o sobie
jest pani nie sumienna nie słowna nie płaci nam tak jak należy nie płaci o czasie nie zapewnia nam minimum tego co trzeba np odzież robocza...a ona do mnie pani chyba o pracodawcach z komuny mówi

no taj ja pracodawców z komuny napewno pamiętam........

Jestemy jeszcze w pizamkach;-)Mlody od jutra do piatku ma rekolekcje wiec na 99,9% bedzie siedzial w domu

SPELNIENIA MARZEN ,USMIECHU NA TWARZY

nie znosze ludzi ślepych i głuchych....
ty im swoje a oni swoje bo są the best....mam to na codzień