reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Marta dzięki za info w sprawie reklamy.
Ja z moimi malowidłami nawet nie walcze...:no: staram sie na ściany nie patrzeć:sorry:
Joanna..no ale życzliwi ludzie w okół..wszyscy wszystko wiedza:sorry::sorry:
Lunka Ty dalej z tą głową....no wykończysz się.....

Adasiu Malinkowy
Rozsądku w życiu,
umiaru w piciu.
Dobrego zdrowia,
pieniędzy mrowia.
Uśmiechu na twarzy,
spełnienia marzeń.
Ciągłej radości
i szczęścia w miłości.

I Julu dołącza się i śpiewa: 100 lat 100 lat żyje żyje nam :tak::tak:.
Anaconda jak po kursie taka mądra;-):tak:,bo mam listę skrótów blokujących to i owo w kompie;-):tak::tak::cool:.
MH wózeczek super, bardzo stylowy.

Joasiu bo to normalnie jak szpiegostwo :szok::szok::szok:kurcze jak złożysz skargę na pracodawcę to masz się bac bo nie wiadomo czy nowy przyjmie cię do pracy bo sie będzie bał że na niego tez złożysz skagrę:wściekła/y::wściekła/y:nosz niech pracodawcy zaczną szanowac pracowników to i skarg nie będzie na nich:wściekła/y::wściekła/y:gdybym ja była zatrudniona to bym na swoją skargi słała i to nie jedną bo to pracodawca najgorszy jakiego miałam w swoim życiu:angry:ale w jej mniemaniu ona jest idealna ,dba o nas , dobrze płaci, jest sumienna:szok::szok::szok:jak nam to mówiła to nie wytrzymałam i zapytałam o kim pani mówi???ona no o sobie a widzi tu pani innego pracodawcę:szok::szok::szok::szok: ja no nie ale pani nie mówi o sobie:no:jest pani nie sumienna nie słowna nie płaci nam tak jak należy nie płaci o czasie nie zapewnia nam minimum tego co trzeba np odzież robocza...a ona do mnie pani chyba o pracodawcach z komuny mówi:szok::szok::szok:no taj ja pracodawców z komuny napewno pamiętam........:eek::-D:-D:-D

JOASIU no to dobrze ze sobie wszystko z szefostwem wyjasnilas :-).
MH moja Oliwka tez od dluzszego czasu nie chciala spac u siebie wiec spala z nami tzn z jednym z nas A od 3 dni spi sama w swpim pokoju na wersalce i jest lepiej.U nas teraz to jest chyba kwestia tego ze Oliwce dobrze sie spi na normalnym lozku a nie w lozeczku.Jak bedzie jakas wieksza kasa to kupimy jej lozko normalne :-).

Ciekawe jak to ze mną będzie. Ja ze swoim pracodawcą rok w sądzie walczyłam, prokuratura sie za niego zabrała dodatkowo, tez przeze mnie. mnie to pewnie nikt nawet nie przylmie do pracy w ogole

Witam i zaraz sie zmywam bo jestem glodna:-D:-D:-D
jestem niewyspana-jak zwykle i nic mi sie nie chce:-pJestemy jeszcze w pizamkach;-)Mlody od jutra do piatku ma rekolekcje wiec na 99,9% bedzie siedzial w domu:tak::tak::tak:

Dla Adama od MALINKI
WSZYSTKIEGO NAJ,NAJLEPSZEGO.DUZO RADOSCI,ZDROWKA I POMYSLNOSCI:tak::tak::tak:SPELNIENIA MARZEN ,USMIECHU NA TWARZY:tak::tak::tak:
Zyczy e-ciocia Anka ze swoja ferajna:tak::tak::tak:

MALINKA ale ona zlota jest ze cie za te twoje slowa do niej ze cie nie wyrzucila jeszcze hihihi.Widze ze ty masz ciety jezyk i normalnie podziwiam ze potrafisz sie tak do niej odzywac :-).

Malinka babka w jakiś samozachwyt wpadła:szok::szok:nie znosze ludzi ślepych i głuchych....:confused2::confused2:ty im swoje a oni swoje bo są the best....mam to na codzień:sorry:
A ja ze spaniem mojego to nawet nie bede sie wypowiadać, bo możnaby pisac i pisać..epopeje:sorry::sorry:

reklama
Dorota, a nie za szybko łóżko chcecie malej kupowac? moja ma ponad 2 lata i sie rozmyslilam, bo nie mam ochoty ja ganiac, zeby sie polozyla spac, hihi

Do góry