reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Malina, nie jesteś sama! JA też miałam tak kilka razy, na szczęście wychodziłam na zajęcia a potem na piwo z kolegami z uczelni :))) Tak jak pisze dziunka, trzeba samemu wychodzić bo inaczej można zwariować!
My w niedzielę zostawiliśmy Olafa z tesciami o 17 i wróciliśmy 0 2 w nocy :))) byliśmy w teatrze polonia i potem na kolacji i drinku :))) oj brakowało nam tego! ani razu nie zadzwoniłam i nie zapytałam o Olafa! aż sama sie zdziwiłam :)))

my tez czasem do kina wyskakujemy a moje wychodne to co sobote zakupy jedzeniowe;-) nigdy nie cieszylam sie tak na zakupy w auchan:-D:eek:

Ehh... brakuje mi wlasnie kina, ostatnio bylam kilka dni przed porodem :-) Niestety nie mamy tutaj zadnej rodziny, najblizej to ok 550km, musimy poczekac az w okolicach Swiat pojedziemy do rodzicow mojego meza, wtedy Tomus zostanie z babcia a nam w koncu uda sie wyrwac gdzies we dwojke :-)

Ja bym kupila na 68-72:tak:
hmmmm pewnie raczej na 72-74 biorac pod uwage ze najchudsza to ta moja kruszyna nie jest... :-)

a ja bym kupiła większe:sorry: Bo Kuba ma "tylko" 65 cm ale ubranka na 80, bo ten materiał na szerokość "się zużywa", a nie na długość:zawstydzona/y:;-). A poza tym z ciut większym to jeszcze da się coś zrobić, ale z za małym już nic:tak:
No niby tak, ale trudno żeby dziecko "pływało" w ubranku... :sorry:

ale chyba nie musisz teraz kupować? później nie zdarzysz zrobić zakupu ? moze wes rozejrzyj sie gdzie mozesz kupic i pozniej bedziesz wiedziala gdzie jechac i kupic :) a co do rozmiaru to roznie bywa ja chrzcilam 1.5m Pawełka w ubraniu 74 a rok wczesniej w tym ubranku 5m chrzcila synka ... wiec sami widzicie ... co firma to swoj rozmiar ....
ja bym nie kupowala teraz tylko zorientowala sie gdzie mozna zakupic i pozniej kupic bez problemu :):-p
Ja raczej na łatwiznę ide zwykle i raczej po sklepach nie bedzie chcialo mi sie jeździc...tym bardziej ze akurat po operacji zylakow bede.. wiec pewnie skonczy sie na llegro albo jeszcze w ie cos kupie...

dziunka gratuluję :)))
JA RÓWNIEŻ! :tak:

Hej dziewuszki.

Jestem strasznie wkurzona bo mamy cudnaaaaaa pogode a siedzimy w domu bo mamy przebita dentke w oponie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i nie mamy jak wyjsc na spacer... a w chuscie nie bardzo bo moj syn ostatnio sie denerwuje i nie wytrzymuje za dlugo zwiazany...

nowa dentke juz kupilam ale nie mam mi kto wymienic teraz, a w sklepie rowerowym krzykli sobie 10funtow za wymiane :szok: plus 4,50 za dentke.... no chyba ich porabalo za prawie 15 funtow to ja mam nowe kolo na ebayu... wiec siedzimy w domu...:-:)-(
u mnie podobnie tylko że jest zarąbiście ślisko na drogach i można takiego orła wywinąć że masakra , dzisiaj właśnie zaliczyłam kolana wychodząc z domu do głównej i dosłownie na kolanach pchałam wózek , masakra jakaś posypali ulicę jakimś żwirkiem który nic nie daje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

My juz dzisiaj po spacerku. wyjechalismy wczesniej, bo musze sie do porzadku doprowadzic . Wstyd sie przyznac , ale Wam napisze, ze dopiro dzis po porodzie ide do gina,:zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak do niego zadzwoniłam to nie był zachwycony moja postawa:tak:Ale jak sam powiedział " tak przystojnej kobiecie nie przystoi zaniedbywac wlasne zdrowie":tak:pojedziemy w ogole we troje. chlopcy poczekaja w poczekalni . chce mlodego pokazac ginowi . jakis swoj udział tez ma:tak:

My juz dzisiaj po spacerku. wyjechalismy wczesniej, bo musze sie do porzadku doprowadzic . Wstyd sie przyznac , ale Wam napisze, ze dopiro dzis po porodzie ide do gina,:zawstydzona/y::zawstydzona/y:jak do niego zadzwoniłam to nie był zachwycony moja postawa:tak:Ale jak sam powiedział " tak przystojnej kobiecie nie przystoi zaniedbywac wlasne zdrowie":tak:pojedziemy w ogole we troje. chlopcy poczekaja w poczekalni . chce mlodego pokazac ginowi . jakis swoj udział tez ma:tak:
powinnaś dostać niezły ochrzan:angry::angry:
Ja co prawda też nie poszłam w 6 tyg ale w 9. Ale ty to już chyba przesadziłaś :))
Ja wygoniłam babcie z młodą na spacer bo miałam się uczyć do egzaminu, ale widzicie co robie... siedzę na bb :)) albo wymyslam sobie inne zajęcia... prasuje, sprzątam, układam itp. Pocieszam się że mam czas do 28.02 hehe... nie ma to jak wykręcanie się od obowiązków :))

reklama
powinnaś dostać niezły ochrzan:angry::angry:
Ja co prawda też nie poszłam w 6 tyg ale w 9. Ale ty to już chyba przesadziłaś :))
Ja wygoniłam babcie z młodą na spacer bo miałam się uczyć do egzaminu, ale widzicie co robie... siedzę na bb :)) albo wymyslam sobie inne zajęcia... prasuje, sprzątam, układam itp. Pocieszam się że mam czas do 28.02 hehe... nie ma to jak wykręcanie się od obowiązków :))

wiem ze zle postapilam:zawstydzona/y::tak: nie wiem czy ten moj gin powstrzyma sie od spuszczenia mi lania:-D;-) ja tez sie tak wykrecalam , ale jak mus to mus. na szczescie juz po. teraz musze pojechac ITS na nowy semestr zalatwic

Do góry