reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-)mam nadzieje że w końcu dotrze do Nas ten bocian bo już się zastanawiam czy jakiś ślepy on czy co....:-D...wiem wiem że płodne, wczoraj już było przytulanko ale chyba jeszcze nic z tego bo dużo wyleciałao wieć to nie był szczyt owu poza tym u mnie chyba przypada na 17dc :sorry:
zadzwoniłam do niegi i okazało się, ze zły adres zanotował:-D
słońce trzymam kciuki za te płodne...bo my już zaocznie Ciebie umówiłyśmy (razem z natusia) na herbatkę jak się zrobi cieplej na starówkę...wszystkie trzy z brzuszkami mamy być:-D:tak:

reklama
nanusia82 odpowiadam na wczorajsze pytanie. Mój lekarz nie jest specjalistą od niepłodności ale od swoich znajomych wiem że ma bardzo dobrą opinie a poza tym w mojej okolicy niema takiego lekarza któryby zajmował się takimi przypadkami jak ja.

nanusia82 odpowiadam na wczorajsze pytanie. Mój lekarz nie jest specjalistą od niepłodności ale od swoich znajomych wiem że ma bardzo dobrą opinie a poza tym w mojej okolicy niema takiego lekarza któryby zajmował się takimi przypadkami jak ja.

cześć andzia25 chyba się nie miałyśmy okazji spotkać;-) witam serdecznie wsród staraczek:tak:długo się borykacie z tą przyjemnościa;-)?

słońce trzymam kciuki za te płodne...bo my już zaocznie Ciebie umówiłyśmy (razem z natusia) na herbatkę jak się zrobi cieplej na starówkę...wszystkie trzy z brzuszkami mamy być:-D:tak:

:tak:chętnie nawet bardzo chętnie...rozmowa na live :-D umawiamy się że się spotkamy jak zafasolkujemy he? najlepiej we trzy od razu ale byłby ubaw :tak::-D

Hej kochana nie podłamujcie sie...dobrze ze zyją...duzo gorzej by było gdyby były martwe lub ich nie było!!!! spróbujcie iść do androloga z mezem i podleczcie go...Nie ma się załamywac ...zobaczysz uda sie Wam...:-)

ale Wy sie staracie wystarczajaco przeciez...:eek:

kochana trzymam kciuki za fasolke..moze byc, ale moze byc tez spóznienie...;-)

tak trzymaj z tym lekarzem, bardzo sie ciesze:tak: dla Twojego pocieszenia mi sie sniło, ze ostatnio urodziłam dzidzie ...tylko taka malutka, jaka moja dłoń i jak próbowałam ja karmic to mi spadła i sie zaplątała wpościeli, ze trudno było ja znaleźć...po tym karmieniu urosłą:-D:-D:-D

jaki fajny sen;-) przepowiednia dzidziuni:-)
@...mojej @ nie ma..nie wiem jak to inaczej określić...
quote]
dzięki Lena z aodp myślałam po Was jak mnie tu nie było ...to jest nadzieja na fasolkę :)
nadzieja jest ale już tego nie ogarniam powoli:-(
:-(właśnie wróciłam od przyjaciółki i jestem załamana, zła :wściekła/y: i zazdrosna!!!! Jest w ciąży z 3 dzieckiem a Zośka nie skończyła jeszcze 6 m-cy :-(
niektóre to są wprost urodzone do zachodzenia w ciążę i rodzenia dzieci:tak:
dziewczyny wczesniej pisalam ze nosze kolczyk w pepku i nie wiem czy mam juz go wyciagnac czy jak. powiedzcie mi
wyciągnij może bo mojej bratowej kazał i ją jeszcze nakrzyczał że od razu nie wyjęła:szok:
powiem Ci że już mi wszystko jedno złapałam dziś lekkiego doła :-(
żadnego dola,przyciągać fluidki i zchodzić w ciążę:tak::-D
:-Dśmiałam się że ma mi pożyczyć męża majtki może wypiore ze swoimi i zajde :tak:
ooo,każdy sposób jest dobry;-):-D:-D:-D
Lenka fasolka Cie usypia:tak:a nie zima...
oby,kochana,oby:-)
ja chyba mialam pozycje ze miednica i biodra byly wysoko i pozniej troche lezalam chyba z 15 min i tak powstala fasolka he he:-D:-D:-D:-D
nieźle,jak będzie trzeba to wypróbuję:tak:

tak, tak herbatka mile widziana;)

hehe, laski damy radę, nie "dziś" to "jutro". Głowa do góry.

Ja jutro idę na "przeczyszczenie" i mam nadzieję,że wtedy od razu zajdę w ciążę;-):-)

powiem Ci że już mi wszystko jedno złapałam dziś lekkiego doła :-(
witam w klubie lekko zdołowanych :-(

czy Wam też chce się dzisiaj tak spać?ja nie umiem spać w dzień a dzisiaj spałam ze 2 godziny.ta zima mnie chyba wykończy...:wściekła/y:
masakra w nocy spałam 2 godziny chyba tylko, dzisiaj w pracy podpierałam sie cały dzień i marudziłam jak ta lala :zawstydzona/y: a teraz ledwo na oczy widze ale siedze za wcześnie na lulu :tak:

zadzwoniłam do niegi i okazało się, ze zły adres zanotował:-Dsłońce trzymam kciuki za te płodne...bo my już zaocznie Ciebie umówiłyśmy (razem z natusia) na herbatkę jak się zrobi cieplej na starówkę...wszystkie trzy z brzuszkami mamy być:-D:tak:

to już się wyjasnilo dlaczeho ten moj test negatywny byl heheh

tak, tak herbatka mile widziana;)

hehe, laski damy radę, nie "dziś" to "jutro". Głowa do góry.

Ja jutro idę na "przeczyszczenie" i mam nadzieję,że wtedy od razu zajdę w ciążę;-):-)
no musimy musimy nie mamy wyjścia

reklama
cyt.:
niektóre to są wprost urodzone do zachodzenia w ciążę i rodzenia dzieci:tak:

...wprost przeciwnie :-( Ona też miała przeboje...najpierw poroniła potem 2 lata nic i w końcu ciąża potem jakby nigdy nic kolejna i teraz jeszcze nie zdążyła ochłonąć i trzecia...:tak: a poza tym z jednym niedrożnym jajowodem i ze stosunku przerywanego to chyba nie często rodzą się dzieci :-D

Do góry