reklama
aż pójdę szybko na balkon może go wypatrzę i jakąś żabkę naszykuję to się skusi he he he
hahah, ciekawe czy najpierw "zaleci" do Ciebie czy do mnie

Dziewczyny, a ja potej jutrzejszej drożności to chyba męża dopadne, bo my od 1,5 tyg praktycznie nic.
no to rzeczywiście gin powinien się znać na rzeczy...2 lata? to sporo...jakieś przszkody są za Wami?olkale ja się staram o maluszka już dwa lata w tym czasie miałam jedno poronienie na początku
cyt.:
niektóre to są wprost urodzone do zachodzenia w ciążę i rodzenia dzieci
...wprost przeciwnie :-( Ona też miała przeboje...najpierw poroniła potem 2 lata nic i w końcu ciąża potem jakby nigdy nic kolejna i teraz jeszcze nie zdążyła ochłonąć i trzecia...a poza tym z jednym niedrożnym jajowodem i ze stosunku przerywanego to chyba nie często rodzą się dzieci
![]()
Stosunek przerywany to doskonała metoda anty...tylko połowa Polaków z niego pochodzi

Zgarnaim jednego do siebie![]()
zapraszam do trojmiasto tego zbłąkanego wędrowca

to fajnie..masz luzik na zawszehehehe może dziś mój dzieńbyłam dziś na badaniu wzroku bo mi się prawko 9 skończyło
a że noszę okulary to dawali terminowe i wiecie co ;-) dostałam bezterminowe
:-):-):-):-):-):-)

a z tymi żabkami to może macie racje...

no to rzeczywiście gin powinien się znać na rzeczy...2 lata? to sporo...jakieś przszkody są za Wami?
Stosunek przerywany to doskonała metoda anty...tylko połowa Polaków z niego pochodzi![]()
racja dla mnie też nie metoda ale jeśli dodać do tego niedrożny jajowód to już chyba jakiś cud boski ;-)zmykam kochane.do zobaczenia jutro.fasolkujcie sobie:-)
Lenka mam nadzieję, ze w Tobie rośnie maleństwo
miłego odpoczynkuracja dla mnie też nie metoda ale jeśli dodać do tego niedrożny jajowód to już chyba jakiś cud boski ;-)
Może nagle się udrożnił? Cuda się zdarzają
reklama
to fajnie..masz luzik na zawsze
a z tymi żabkami to może macie racje...![]()
nom niestety nie poczęstuje go żabką bo tak długo już na niego czekałam na tego boćka że wszystkie żabki już pozdychały

Podziel się: