reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:-Daż pójdę szybko na balkon może go wypatrzę i jakąś żabkę naszykuję to się skusi he he he

hahah, ciekawe czy najpierw "zaleci" do Ciebie czy do mnie;). Jaką drogę obierze ów bocian?! Oto jest pytanie:-D

Dziewczyny, a ja potej jutrzejszej drożności to chyba męża dopadne, bo my od 1,5 tyg praktycznie nic.

hehehe może dziś mój dzień :-D byłam dziś na badaniu wzroku bo mi się prawko 9 skończyło :-D a że noszę okulary to dawali terminowe i wiecie co ;-) dostałam bezterminowe :-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-)

olkale ja się staram o maluszka już dwa lata w tym czasie miałam jedno poronienie na początku
no to rzeczywiście gin powinien się znać na rzeczy...2 lata? to sporo...jakieś przszkody są za Wami?

cyt.:
niektóre to są wprost urodzone do zachodzenia w ciążę i rodzenia dzieci:tak:

...wprost przeciwnie :-( Ona też miała przeboje...najpierw poroniła potem 2 lata nic i w końcu ciąża potem jakby nigdy nic kolejna i teraz jeszcze nie zdążyła ochłonąć i trzecia...:tak: a poza tym z jednym niedrożnym jajowodem i ze stosunku przerywanego to chyba nie często rodzą się dzieci :-D

Stosunek przerywany to doskonała metoda anty...tylko połowa Polaków z niego pochodzi:-D

no to rzeczywiście gin powinien się znać na rzeczy...2 lata? to sporo...jakieś przszkody są za Wami?

Stosunek przerywany to doskonała metoda anty...tylko połowa Polaków z niego pochodzi:-D
:tak:racja dla mnie też nie metoda ale jeśli dodać do tego niedrożny jajowód to już chyba jakiś cud boski ;-)

reklama
Do góry