D
dziunka24.
Gość
Ulenka - juz dawno chcialam Cię "złapać". Ja mam tak samo jak Ty. Jakies dziwne te moje cycki, bo i Zuzia i Julek sie najadali samym cycem, a jak chce odciągnąc to nie leci nieraz ani kropla, nieraz tak siedze z tym laktatorem z 10 min i nic nie leci a jak poleci to tylko butelki wymieniamA no i sie teraz wycwaniłam i jak chce odciągnąć to czekam momentu kiedy w piersiach jest dużo mleka, np po dłuższej drzemce albo po spacerku i wiem ze mu starczy mleka z jednego cyca, to daje mu jednego a z drugiego sciagam i leci bez problemu
Ja daje malemu zawsze troche mleczka do zasniecia z butelki. Musialam go nauczyc pic z butli bo dlugo nie chcial a no i ładnie zasypia sam, bez cyca, bujania i odładania. Zasypia tam gdzie sie budzi i spi dłuzej (w dzien to robie przewaznie)
Eddi - moze rzeczywiscie mała nie jest jeszcze głodna, moze sprobuj ją przetrzymac i dac cyca za jakis czas.
A no i mi tez polozna powiedziala ze jak dziecko z butelki pije to moze wypic nawet jak nie jest glodne bo mu poprostu leci i zeby sie nie sugerowac tym.
dziunka - no wlasnie ciagle sa sprzeczne informacje z tym glutenem, wiec ja nie bede kombinowac, jak czegos nie sa pewni to po co ludziom glowy zawracają.Ja Zuzi tez nie dawalam glutenu tylko jak juz byla wieksza (6-7 miesięcy)to dawalam skorki chleba do pociumkania.
Ja tam tez czekam z glutenem