reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam sie i ja
dziecko do szkoly odprawione,najwieksze je hmmmm w jego przypadku to chyba kolacja:eek: i idzie spac.mala zjdala prze 7 kasze i spi
ja dzis wczesniej do szkoly bo zajecia skrocone i na 12 musze byc w szkole.dobrze ze nie pada,mimo ze sa chmury i -4 za oknem.

a ja kupiłam w biednorce śpiworek do spania za 10 zł:szok::tak::tak::tak: super bo akurat z tego co dostałam maks mi ju wyrastal- tak na styk był- a jednak tak wierga nogami ze sie rozkopuje w nocy;-)

racja zapomnialam ze sa jeszcze spiworki i tez fajne:tak::tak::tak::tak:

witam,

obie siedza mi na kolanach :eek::rofl2:

helo
to masz wesolo...

Anka widać ze zabawa super. U nas wczoraj KOZA chodziła czyli też przebierańce cos jak u Ciebie, ale oni jeszcze mięłi baty ( boli ) i sadze do smarowania buzi tym co nie chcą z nimi zatańczyc, albo sie od tanca wykupic. No i były ogromne misie, hihi, mała zachwycona, a ja pomeietam jak siedzialam z bratem na kolanach takiego misia, hihi.

No i koniec cytatów.
Wczoraj posżłam do apteki po ten saridon-dzięi dziewczyny-pomógł-cakiem nie przeszło, ale duużo lepiej. No i właśnie tak niechcący ( ba ja całkiem zapomniałąm) tą KOZĘ spotkałyśy, mała najpierw przestraszona, bo o ni dużó hałasu robią, ale jak zobaczyła bandę dzieciaków naokoło nich wysmarowanych i roześmianych, to luz, a na końcu szły big misie i już było oki. Dostałam z bata po nodze i mam siniaka, bo nie chciałam tańczyć z "panem młodym" a Wiki skrzyczała i udzieliła reprymendy-Bicie jest feeeee, pan jest brzydki z taką poważna miną, że mało nie wybuchłam śmiechem, no ale skoro dziecko poważne, to nie mogłam się z niej śmiać.:rofl2:
No i mała po kolana w śniegu chodziła, po największych na jakie mogła wejśc zaspach, hihi, radocha, że hoho, i jestem w szoku, że po przyjsciu do domu w butach sucho, bylam pewna, że pływa.

Dziś miałam jechac do mamy, głowa troche boli i tak dziwnie, jakby miała zaraz rozboleć na dobre i wiem, że np jak się schyle, to zdechnę, hihi. Ale jest ok. Zjem cos i wezme te saridon jeszcze, moze całkiem przejdzie.

fajnie
u nas nie widzialam czegos takiego
wspolczuje bolu glowy
cos nieciekawie z tym masz.a moze w innym miescie na tomograf?wez podzwon i popytaj:tak::tak:

wykłócilśmy sie z szefem M o kase i jakos wyszło nawet, kupiłam sukienke na wyprzedaży w rybiku za 30 zł w Reserved- superowa- na wesele juz, bo w czerwcu bedziemy szli- najpierw miała byc na chrzciny,ale jednak na chrzciny w takiej nie wypada, a ze byla okazja za taką cenę to wziełam na inne wyjście;-)
no super zakupy!! I na weselicho kiecka..ja też będę musiała sobie kupić bo moje super kiecka będzie na bank za ciasna w maju i sierpniu:tak:

Medeuska ja nie moge dzis alkoholu:-Dno chyba ze koktail owocowy:-p
Tera to mnie dopiero dziura boli ale twarda jestem i nie biore nic:rofl2::laugh2:
Tak napislam ze bym nie przezyla wole borowanie:-)
:confused2::confused2::confused2: uwielbiam te tematy brrrr:confused2::confused2:

Tak uzależnionych :-):-):-)witam witam spędziłam aż 4godz żeby więcej już tu nie nabroić:sorry::sorry: i widzę że się udało bardzo się cieszę że jestem tu :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
witam mamusie i życzę miłego spędzania czasu z nami:tak:

Kochana ja nie z tych co się łatwo poddają.
Kopa od życia w dupę dostałam takiego,że mało by która mogła znieść.
Wychodzę z założenia,że co mnie nie dobije to mnie wzmocni,ale to co się w tej chwili na raz wokół mnie dzieje ....
Po prostu mnie przerosło.
Totalna bezsilność :no::no::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry:
ehhhhhhhhhh:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Wczoraj posżłam do apteki po ten saridon-dzięi dziewczyny-pomógł-cakiem nie przeszło, ale duużo lepiej. No i właśnie tak niechcący ( ba ja całkiem zapomniałąm) tą KOZĘ spotkałyśy, mała najpierw przestraszona, bo o ni dużó hałasu robią, ale jak zobaczyła bandę dzieciaków naokoło nich wysmarowanych i roześmianych, to luz, a na końcu szły big misie i już było oki. Dostałam z bata po nodze i mam siniaka, bo nie chciałam tańczyć z "panem młodym" a Wiki skrzyczała i udzieliła reprymendy-Bicie jest feeeee, pan jest brzydki z taką poważna miną, że mało nie wybuchłam śmiechem, no ale skoro dziecko poważne, to nie mogłam się z niej śmiać.:rofl2:
dobrze że jednak saridon pomaga..choć trochę ulgi będziesz mieć:zawstydzona/y:
A z tymi przebierańcami to super!! Kurcze u nas to nic sie nie dzieje....dwóch chłopczaków załozy prześcieradło i całą atrakcja:confused2::confused2::confused2:

no to nadrobiłam i witam się z Wami:-)
Kurcze chciałąm wczoraj Wam zrobić surprajsa ale net mi padł. Kto pamięta o co chodzi to się zdziwi:-D:-D:-D chciałam tylko napisać, że jestem genialna i gupia zarazem:confused2::confused2::confused2: no to zaraz wracam;-)

no w końcu po długich walkach z kompem udało mi się i wrzucam fotki..
1 na poprawe humorku.. jak się powinno jeść ryż preparowany
2,3 zestaw majsterkowicza i uśmiech od ucha do ucha

Załączniki

• IMG_4496.jpg
    IMG_4496.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_4530.jpg
    IMG_4530.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_4531.jpg
    IMG_4531.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 40
boże katastrofa:szok: chyba na razie zacznę pomału bo was zakręcę jeszcze oj idę zrobić kawę i zacznę pomału :no:ale na pewno osiągnę sukces i nawet zdjęcie wkleję oby nie w nocy hi hi.wybaczcie :rofl2:

Malinko tak dzięki tobie tu jestem i ciesze się niezmiernie piszę bo jestem Ci wdzięczna dziękuję :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

przepraszm dorota123456789 że tak namieszałam
Nie masz mnie za co przepraszac:tak:.Pisz do nas jak najczesciej a dojdziesz do perfekcji:tak:
Witam i ja
Przepraszam ale tutaj nie nadrobie za duzo tego:szok::szok: m mial pare dni wolnego i na ogolny nawet nie wchodzilam:no::no::no:
U nas nic ciekawego Emily po malu zdrowieje tzn po tym 3 antybiotyku kaszel juz jest duuuzo lepszy:tak::tak: jak sie antybiotyk skonczy musze z nia do kontroli:tak::tak: M poszedl na nocke a ja sie tak przyzwyczailam ze byl te pare dni w domu ze mi teraz strasznie nudno:-D:-D:-D
Witamy i ciesze sie z mala juz lepiej.
Tak uzależnionych :-):-):-)witam witam spędziłam aż 4godz żeby więcej już tu nie nabroić:sorry::sorry: i widzę że się udało bardzo się cieszę że jestem tu :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Czekamy na suwaczki i jakies fotki wklej abysmy ciebie i Twoje dzieciaczki lepiej poznaly;-)
Kochana ja nie z tych co się łatwo poddają.
Kopa od życia w dupę dostałam takiego,że mało by która mogła znieść.
Wychodzę z założenia,że co mnie nie dobije to mnie wzmocni,ale to co się w tej chwili na raz wokół mnie dzieje ....
Po prostu mnie przerosło.
Totalna bezsilność :no::no::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry:

Anabubka ja jestem !!!!!:tak::-):-)
Tule cie mocno
witam,

obie siedza mi na kolanach :eek::rofl2:
Witaj.Niezle masz jak obie na kolanach:sorry:
gdzie do garów?:-p o 8 rano?:-p:-p:-p

j abyms ie musiała za sprzatanie wziac... ale jak zwykle mi ie nie chce:-D
Mnie tez sie nic nie chce jak zwykle.Ale dzis musze sie za cos wziasc a nie non stop na bb siedziec:laugh2:.

Witajcie .U nas nocka troche gorsza z 3 pobutkami i ciut dluzszymi niz zawsze a od 4 ja sie polozylam kolo Oliwki i spalysmy do 7:tak:.

Musze umyc wloski ,ogarnac mieszkanie i isc do pediatry .Pozniej bede dzwonila do endokrynologa.A wieczorem mamy wszyscy w 3 isc do klubu.Ja do kobiet a G bedzie sie mala zajmowal.Tylko zastanawiam sie czy aby ktos tam byl bo dzis popielec .Postaram sie dowiedziec .Jak tam nie pojdziemy to do kosciola pojdziemy:tak:.

kerna sama bym sie takim zestawem juz z Maksem pobawiła:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

nic.... odpadam chocia łóżko pościelić:eek:

musiałabym umyć okna... ale... do tego jeszcze musz edojrzeć:-D..... moze w tym tygodniu albo przyszłym:sorry:

dzisiaj powycieram kurze, pomyje podłogi i to by było na tyle:sorry::rofl2::rofl2::rofl2:

Mała wstała obsrana po pachy, spadam, wzięłam tabletkę i liczę, że pomoże, musze jechać do mamy książki odebrać i może coś kasy pożyczy, bo zostały marne grosze do końca miesiąca...

reklama
Kerna zajefajny Twój mały! A To TY z nim tak majsterekujesz czy jakas cioteczka?
Nie, lece, bo nie odejdę!

Do góry