dzien dobry...
pobudka dzis 5.30;-)
;-)

trzym sie kochanai cytaty mi wcieło
As, nie dołuj się:--( :-*
;-)

Mężol znów na zmiany przeszedł.

Pozdrawiam:-) i do garnków lecę.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzien dobry...
pobudka dzis 5.30;-)
;-)
trzym sie kochanai cytaty mi wcieło
As, nie dołuj się:--( :-*
;-)
a ja kupiłam w biednorce śpiworek do spania za 10 złsuper bo akurat z tego co dostałam maks mi ju wyrastal- tak na styk był- a jednak tak wierga nogami ze sie rozkopuje w nocy;-)
witam,
obie siedza mi na kolanach![]()
Anka widać ze zabawa super. U nas wczoraj KOZA chodziła czyli też przebierańce cos jak u Ciebie, ale oni jeszcze mięłi baty ( boli ) i sadze do smarowania buzi tym co nie chcą z nimi zatańczyc, albo sie od tanca wykupic. No i były ogromne misie, hihi, mała zachwycona, a ja pomeietam jak siedzialam z bratem na kolanach takiego misia, hihi.
No i koniec cytatów.
Wczoraj posżłam do apteki po ten saridon-dzięi dziewczyny-pomógł-cakiem nie przeszło, ale duużo lepiej. No i właśnie tak niechcący ( ba ja całkiem zapomniałąm) tą KOZĘ spotkałyśy, mała najpierw przestraszona, bo o ni dużó hałasu robią, ale jak zobaczyła bandę dzieciaków naokoło nich wysmarowanych i roześmianych, to luz, a na końcu szły big misie i już było oki. Dostałam z bata po nodze i mam siniaka, bo nie chciałam tańczyć z "panem młodym" a Wiki skrzyczała i udzieliła reprymendy-Bicie jest feeeee, pan jest brzydki z taką poważna miną, że mało nie wybuchłam śmiechem, no ale skoro dziecko poważne, to nie mogłam się z niej śmiać.
No i mała po kolana w śniegu chodziła, po największych na jakie mogła wejśc zaspach, hihi, radocha, że hoho, i jestem w szoku, że po przyjsciu do domu w butach sucho, bylam pewna, że pływa.
Dziś miałam jechac do mamy, głowa troche boli i tak dziwnie, jakby miała zaraz rozboleć na dobre i wiem, że np jak się schyle, to zdechnę, hihi. Ale jest ok. Zjem cos i wezme te saridon jeszcze, moze całkiem przejdzie.
no super zakupy!! I na weselicho kiecka..ja też będę musiała sobie kupić bo moje super kiecka będzie na bank za ciasna w maju i sierpniuwykłócilśmy sie z szefem M o kase i jakos wyszło nawet, kupiłam sukienke na wyprzedaży w rybiku za 30 zł w Reserved- superowa- na wesele juz, bo w czerwcu bedziemy szli- najpierw miała byc na chrzciny,ale jednak na chrzciny w takiej nie wypada, a ze byla okazja za taką cenę to wziełam na inne wyjście;-)
Medeuska ja nie moge dzis alkoholuno chyba ze koktail owocowy
Tera to mnie dopiero dziura boli ale twarda jestem i nie biore nic
Tak napislam ze bym nie przezyla wole borowanie:-)
witam mamusie i życzę miłego spędzania czasu z namiTak uzależnionych :-):-):-)witam witam spędziłam aż 4godz żeby więcej już tu nie nabroići widzę że się udało bardzo się cieszę że jestem tu
![]()
ehhhhhhhhhh:-Kochana ja nie z tych co się łatwo poddają.
Kopa od życia w dupę dostałam takiego,że mało by która mogła znieść.
Wychodzę z założenia,że co mnie nie dobije to mnie wzmocni,ale to co się w tej chwili na raz wokół mnie dzieje ....
Po prostu mnie przerosło.
Totalna bezsilność:-
-
-
-
crazy:
![]()
dobrze że jednak saridon pomaga..choć trochę ulgi będziesz miećWczoraj posżłam do apteki po ten saridon-dzięi dziewczyny-pomógł-cakiem nie przeszło, ale duużo lepiej. No i właśnie tak niechcący ( ba ja całkiem zapomniałąm) tą KOZĘ spotkałyśy, mała najpierw przestraszona, bo o ni dużó hałasu robią, ale jak zobaczyła bandę dzieciaków naokoło nich wysmarowanych i roześmianych, to luz, a na końcu szły big misie i już było oki. Dostałam z bata po nodze i mam siniaka, bo nie chciałam tańczyć z "panem młodym" a Wiki skrzyczała i udzieliła reprymendy-Bicie jest feeeee, pan jest brzydki z taką poważna miną, że mało nie wybuchłam śmiechem, no ale skoro dziecko poważne, to nie mogłam się z niej śmiać.![]()
Nie masz mnie za co przepraszacboże katastrofachyba na razie zacznę pomału bo was zakręcę jeszcze oj idę zrobić kawę i zacznę pomału
ale na pewno osiągnę sukces i nawet zdjęcie wkleję oby nie w nocy hi hi.wybaczcie
Malinko tak dzięki tobie tu jestem i ciesze się niezmiernie piszę bo jestem Ci wdzięczna dziękuję :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
przepraszm dorota123456789 że tak namieszałam
Witamy i ciesze sie z mala juz lepiej.Witam i ja
Przepraszam ale tutaj nie nadrobie za duzo tegom mial pare dni wolnego i na ogolny nawet nie wchodzilam
U nas nic ciekawego Emily po malu zdrowieje tzn po tym 3 antybiotyku kaszel juz jest duuuzo lepszyjak sie antybiotyk skonczy musze z nia do kontroli
M poszedl na nocke a ja sie tak przyzwyczailam ze byl te pare dni w domu ze mi teraz strasznie nudno
![]()
Czekamy na suwaczki i jakies fotki wklej abysmy ciebie i Twoje dzieciaczki lepiej poznaly;-)Tak uzależnionych :-):-):-)witam witam spędziłam aż 4godz żeby więcej już tu nie nabroići widzę że się udało bardzo się cieszę że jestem tu
![]()
Tule cie mocnoKochana ja nie z tych co się łatwo poddają.
Kopa od życia w dupę dostałam takiego,że mało by która mogła znieść.
Wychodzę z założenia,że co mnie nie dobije to mnie wzmocni,ale to co się w tej chwili na raz wokół mnie dzieje ....
Po prostu mnie przerosło.
Totalna bezsilność:-
-
-
-
crazy:
Anabubka ja jestem !!!!!:-):-)
Witaj.Niezle masz jak obie na kolanachwitam,
obie siedza mi na kolanach![]()
Mnie tez sie nic nie chce jak zwykle.Ale dzis musze sie za cos wziasc a nie non stop na bb siedziecgdzie do garów?o 8 rano?
j abyms ie musiała za sprzatanie wziac... ale jak zwykle mi ie nie chce![]()