Sód i potas mi zrobili jak puchłam i ciśnienie miałam wysokie![]()
To akurat by się zgadzało bo i puchnę sobie i dostaje ciśnienia na widok tych wszystkich lekarzy ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Sód i potas mi zrobili jak puchłam i ciśnienie miałam wysokie![]()
a propo badań to ja jeszcze mam zrobić krzepnięcie krwi, sód i potas. nie wiem o co w tym chodzi. No i nie zauważyłam albo przegapiłam żeby i któraś z Was miała je zlecone do zrobienia

...krzepnięcie w razie operacji....a sód i potas na ewentualne opuchlizny - ja miałam dobry potas, więc sam magnez przyjmuję, ale gdyby nie to i potas trzeba by uzupełniać.......ale z opuchlizną nie mam większych problemów niż w czasie upalnego lata:-):-)
Ja nie raz się budzę rano z taką bulwą pod żebrami
uspokoiła mnie a to najważniejsze bo juz miałam lekkiego stresa że niedługo zacznę rodzić a to jeszcze nie czas na mnie;-)A ja właśnie skończyłam sprzątać. Ale mnie wzięło. Powycierałam wszystkie książki z kurzu, powywalałam stare gazety itp i zrobiło się więcej miejsca na rzeczy dla Kubolka.
Jeszcze tylko muszę kiedyś zabrać się w końcu za pranie ubranek. Ale teraz to już poczekam, aż przyjdzie paczka ubranek, które kupiłam na allegro i wszystko popiorę razem.
Co do kopania, to potwierdzam - na dole gmerają rączki, a na górze wybrzusza się pupaJa nie raz się budzę rano z taką bulwą pod żebrami
![]()

To prawdaU mnie tak samo....choć ta pupa wędruje sobie przez połowę brzucha![]()
A jaka twarda;-)Jeśli chodzi HIV, to u nas proponują, ale nie ma obowiązku.
Układ krzepnięcia i elektrolity (sód i potas) sa potrzebne do znieczulenia w razie czego.