reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Policjant zatrzymuje faceta za przekroczenie prędkości. Kiedy podchodzi do samochodu, widzi, że ten jest bardzo zdenerwowany.
- Dobry wieczór panu. Wie pan, dlaczego pana zatrzymałem?
- Tak, panie władzo... Za przekroczenie prędkości, ale to sprawa życia i śmierci.
- Ach tak? Dlaczego?
- Naga kobieta czeka na mnie w domu.
- Nie rozumiem, dlaczego miałaby to być sprawa życia i śmierci.
- Jeśli nie dotrę tam przed moją żoną, będę martwy.

Dwóch facetów sika obok siebie. Jeden pyta się drugiego:
- Dlaczego tobie leci jak z konewki?
- Bo moja żona bierze mi do buzi.
- Moja żona też bierze mi do buzi i sikam normalnie!
- Tak. Ale moja się brzydzi i bierze widelcem!

Facet odwiedza swojego kolegę I widzi dziwną maszynę, stojącą po środku jego salonu, pyta:
- Co to jest?
- To jest sex maszyna - odpowiada kolega.
- A jak to działa? - pyta znów facet.
- Po prostu wsadzasz w nią swego wacka wrzucasz ćwierć dolara i tyle - instruuje kolega.
Więc facet chce od razu wypróbować maszynę, kolega się zgadza i mówi mu, że będzie w kuchni.
Nagle kolega słyszy krzyki dobiegające z salonu, wbiega z powrotem i pyta się:
- Co się stało, czy wrzuciłeś ćwierć dolara?
- Nie - odpowiada facet - nie miałem ćwierć dolara, więc wrzuciłem dziesięć centów.
- O, ale za dziesięć centów to tylko ostrzy ołówki - wyjaśnia kolega.

Jedzie małżeństwo samochodem i nagle mężczyzna przejeżdża na czerwonym świetle.
Żona pyta - Dlaczego przejechałeś na czerwonym ?
Na to mąż - Kaziu zawsze tak robi!
Jadą dalej i mąż znowu przejeżdża na czerwonym świetle.
Żona - Dlaczego znowu przejechałeś na czerownym ?
Mąż - Kaziu zawsze tak robi !
Po chwili mąż staje na zielonym świetle.
Żona pyta - Czemu stanąłeś ??
Mąż - A nóż mi taki Kaziu wyjedzie z naprzeciwka !!

Kawal jak najbardziej szowinistyczny
oczko.gif

-Mamo, co to jest orgazm??
-Nie wiem, zapytaj ojca

Dlaczego Bóg stworzył najpierw mężczyznę? Bo zawsze zaczynamy od zera!!

Jak nazwać inteligentnego faceta w Polsce?
Turysta.

Kiedy mężczyzna jest inteligentny?
Przed stosunkiem ?
W trakcie stosunku?
Czy po stosunku?
??????????????????????????????????????????????????
W trakcie stosunku!!
A wiecie dlaczego ??
Bo jest podłączony do INTELIGENCJI!!
:-D:-DZ tym widelcem -nie mogę:-D:-D:-D
Ja tylko dobranoc zajrzałam napisać:tak:.
Beatko, coś Ci ostatnio dowcip potroiło:tak::eek:.

Dobranoc:tak:

Wpadłam życzyć tylko dobrej i spokojnej nocy

Dobranoc:tak:
pisałam sms-ka do myszuni ale nie odpowiada :no::no::no::no: moze sie już rozdwoiła albo jest w trakcie :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::-):-):-):-):-)
Cos pisał ostatnio że bóle przepowaiadające miała to pewno juz po:tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tyle drukujecie ze jak nie ma kogos caly dzien to masakra:szok:

Jutro na 13 kumpela sie zapowiedziala wiec rano sprzatnie i BB oczywiscie:-D:-D

Patrysia ty to masz rece pelne roboty ale to chyba wiecej prze gosci niz dzieci:-D

Agnieszka a co tam masz do picia? Moj cos mi gada ze za tydzien chyba pojedzie do PL wiec moze bedzie mozna sie zgadac:sorry:wkoncu:-D:-Drane trzeba odkazic:-D:-D
No kuzwa wkoncu:-):-):-):-):-):-):-):-) bo juz mam takie suchoty ze glowa mala:-D:-D:-Dkochana nie mart sie procenty zawsze sie zalatwi bo obecnie to mam tylko Martini a to za slabe dla Ciebie trzeba cos mocniejszego kupic:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Agnieszka na dzien dzisiejszy to u mnie tylko likier i jakies wino za szybka:-D:-D
Trzeba jakis babski comber zrobic bo kazda by sie napila a nie ma jak:-D:-D:-D
Ze tez moj chlop musi wyjechac zebysmy sie mogly napic:-D:-D
Wczoraj to zes poszalala:szok:ja po polnocy poszlam spac z bolem:cool:

pisałam sms-ka do myszuni ale nie odpowiada :no::no::no::no: moze sie już rozdwoiła albo jest w trakcie :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::-):-):-):-):-)

no nigdy nic nie wiadomo:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszka na dzien dzisiejszy to u mnie tylko likier i jakies wino za szybka:-D:-D
Trzeba jakis babski comber zrobic bo kazda by sie napila a nie ma jak:-D:-D:-D
Ze tez moj chlop musi wyjechac zebysmy sie mogly napic:-D:-D
Wczoraj to zes poszalala:szok:ja po polnocy poszlam spac z bolem:cool:
No wlasnie trzeba by bylo wszystkie zwolac i imprezke zrobic:tak::tak::tak: ja juz dlugo na to czekam:-D:-D:-D:-D
A nie dala Ci dentystka takich tabletek bialo niebieskie one sa sa dwie biale na dzien i jedna niebieska na noc bardzo silne bez recepty nie dostaniesz bo uzalezniaja tak mi powiedziala dentystka ja wzielam tylko jedna biala na dzien i bol zniknal jak reka odjal:tak::tak::tak::tak:przynajmniej sie nie meczylam:-D:-D:-D
Jak mam zas jutro wizyte u sadysty

reklama
helo
uwaga odstraszacz wlazla na bb:-p:-p:-p:-p
błoga cisza
dziewczyny spia p w pracy
dzis zaliczylam sapcer z wozkiem do szkoly.poza zasypanymi chodnikami bylo ok.jak wyszlam z Weronika o 11.30 tak po drodze male zakupy i dotarlismy do domu na 14:szok::szok::szok::-D
ale zrobila sie taka piekna pogoda ze zal bylo sie spieszyc:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
i jakos dzionek zlecial

ide poczytac
nie uciekajcie zaraz:zawstydzona/y:

Do góry