reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ANKA licze ze z Patrysia i medeuska sie spotkamy wszystkie jak bedziesz w PL ??
napewno sie spotkamy:tak:
No mi tam zawsze dawale te tabletki:tak::tak:
Ale widze ze i tak ich nie potrzebowalas:-D:-D:-D
A B wie juz kiedy chce jechac???
Ja jestem teraz w sobote zaproszona na babski wieczor bedzie nas 6 kobit:tak::tak::tak: tylko wiesz jak to jest z Niemkami impreze robic nawet sie pozradnie nie napije:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale D ma wole zeby zostac z Emily to trzeba korzystac:tak::tak:

Dobranoc

Ja musze isc jescze do piwnicy pranie zrobic ale jakos mam mega lenia:-p:-p
kurde przypomnialas mi o praniu:-D
No gadal ze niby na weekend za tydzien
no ja mysle bo jakby moglo byc inaczej - nie wybaczyla bym Ci tego :-p:-D

hej kochana dziekuje u nas juz lepeij i mala tez wporzadku, dobrze sie chowa oby tak dalej :-)

nie no ja juz ide bo nie pojde spa a jutro zas bede nie wyspana..... :dry::tak:;-)

kochana napewno bede
Dobranoc

ide do pralni bo potem zapomne
A no i szukam biura rachunkowego, ksiegowego, skiegowej u siebie co gada po polsku i ciezko mi to idzie
Aga moze znasz kogos?

reklama
PATRYSIA ciesze sie ze malutka ok A to najwazniejsze :-).

Ja rowniez mykam spac .Dobranoc

ANKA NO TO JUZ czekam na nasze wspolne spotkanie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurna w ogole cytatow nie moglam zrobic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Justa -cos namieszlas w moim pozegnalnym poscie:eek: wkleilas mi kawal;ek postu Madizuli.cos nie wyszlo:-D:-D:-D:-D:-D

Anaconda - kochana lepiej idz z Maja do laryngologa.tak chyba bedzie najlepiej i jak tylko skonczy antybiotyk to idz z nia na kontrol i nastepnym razem od razu do laryngologa:tak::tak::tak:
a skoro spi z uchylona buzia to ma przerosniety 3migdal?lepiej zeby spechlaitsa ja obejrzal.
a na robaki i wy powinniscie leki dostac,mozecie nie miec objawow i byc nosiceilami i zeby Maja znow nie zlapala.chociaz wiadomow przedszkolu tez moze:sorry:

MH zdrokwa dla Ciebie:tak:

MAlinka-a patrz jednak nie mam takiej sklerozy:-D:-D

Medeuska-a myslisz ze ja jak chodze do szkoly do zasypanym chodnikiem?a gdzie tam.ulica zasuwam:tak::tak::tak::tak:
w koncu wozek to tez pojazd 4 kolowy:rofl2::rofl2::rofl2:
Madziula- z tym policjantem to niezle:tak::tak::tak:

Pranie rozwieszone i kolejne wlozone:tak:

Anabubka a co tam sie stalo ze nie dalo sie cytatow zrobic?

Dorota dobranoc

Ania nie znam ale popytam sie jutro D moze on cos wie no i zaraz jak przyjde z pralni to tez poszulam w necie moze cos znajde:-):-)

fajnie dzieki :)
Wpisywalam juz cud
Moze by trzebabylo w naiemickiej stronie szukac z napisem sprache: polnishe:eek: nie ma glowy chyba
MOj jeszcze smrodu narobil bo se smalec z cebyla, czosnkiem i kielbaska robil:sorry:

hmmm znalazlam w Dusseldorf
POLNISCH
moze uda sie cos blizej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorota moje okna ,aż sie proszą,ale niech proszą jeszcze czas:-D
TELLETUBISIE,jak ja sie cieszę ,ze juz nie muszę tego ogladać

moje tez sie prosza:tak:
a teletubisie troche u nas odeszly w zapomnienie.ale zabawkami dalje sie bawi

malinka no Oliwka LUBI BAJKI .
U nas tez wogole nie postnie bo ja nie pomyslalam i mamy obiad z wczoraj schabowe :-).

MEDEUSKA ok ale ten snieg bedzie topnial do maja :-(.

A na targ sie jednak wybierasz czy nie?

Mialam isc zaniedlugo do pediatry ale play ciut zmienilam bo po co 2 razy lazic jak mozna skoczyc do pediatry jak bedziemy szli wszyscy do lubu.G pociagnie wozek wiec ja sie nie zmecze hihih.Idziemy tylko po to aby odebrac od niej dokumenty.

Ide na na wspolnej .Pozniej mala uspac i posprzatac .Bede pozniej :-)

A co z Antkiem,że z płaczem się obudził?

I prosty przykład jak to z głupoty może dojść do awantury :tak:;-):-):-):-)
Oj malinka malinka :-D:-D:-D:-D
Dobrze,że rozmowa pomogła.:tak::-):-)

To zostają Ci jabłka,banany,jagody smażone lub dżem i czekolada .:tak::-):-):-)
Do tego ryż z jabłkiem i ewentualnie marchewka gotowana .
:tak::-):-)

Medea tak jakoś napisałam :sorry::sorry:.Ja sama też takiej gotówki nie oglądam,bo ja od mojego tygodniówki dostaję ,więc insza inszość.Do takich kwot jeszcze nie dochodzimy i chyba nigdy to nie nastąpi.:-D:-D:-D:-D:-D
Pieniądze rzecz nabyta.Raz są raz ich nie ma.
Ważne,że opłaty porobione :tak:
Dobra kochane spadam po małego.
Może jak wrócę to spróbuję jakieś konkretne śniadanie zjeść.:eek:

fajnie się męczy,słodziak :-):-)

W takiej sytuacji to jedyne rozwiązanie.:-:)-(

Justa w poscie AS tez namieszalas:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
ale jestem wredna co?

Dorota to widzę że pościsz jak i my:eek::eek::eek:
Antek bajek praktycznie nie ogląda:no::no::no::no:jak dzieciaki oglądają to rzuci okiem co leci i idzie się bawić:eek:czasami reklama go jakaś zainteresuje i tyle:eek:za to wszystkie książki do czytania mi znosi i trzeba mu czytać:tak:i pokazuje krowa muuuuu kotek miauuuu piesek wał:tak::-D:-Dsami nie wiemy dlaczego wał ale tak mu wychodzi:-D:-Dno i uwielbia rozmawiać przez telefon przykłada go do ucha i ostatnio jego rozmowa wygląda tak :blam blam.........adzi miau tom........hem hem....jep:szok:....jep......taaaa.....taaaaa....papa papa....:-D:-D:-D:-Di odkłada telefon:-D:-D:-D:-D
a teraz śpi sobie zupka prawie gotowa tylko puszkę pomidorów otworzę doprawię i będzie git:tak:w domu już czysto normalnie jak nigdy o tej porze:-D:-Dja okno u dzieci myłam w tmtym tygodniu w kuchni w poniedziałek jeszcze mi u nas zostało i w łazience:sorry:może się dziś zmobilizuję:sorry::sorry::sorry:się zobaczy póki co muszę chyba poprasowac jak wrócę z Julią ze szkoły:tak:

Antos sie rozgdalam pieknie:-)
a Ty jak zwykle szlajeesz z okanmi
a sznurowki tez prasujesz????????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witam, nadrobiłam:huh::huh::tak:.

Wybaczam;-):tak:. U Olka -wirus jak nic mega biegunka :-:)-(- wczoraj w nocy tyle mi roboty zadał:szok::szok::wściekła/y::crazy:, spał dupcią w stronę pokoju,a ja rozłożyłam sobie materac koło kanapy,żeby w razie czego być blisko i jak :wściekła/y::wściekła/y:......:szok: - dywan, 2 koce, 2 kołdry, 3 poduszki, materac już poprałam dziś. Dziś lepiej ale dietka musi być.

D.[/B]

zdrokwa dla WAs oby szybko przeszlo

ee ja tam też nie poszczę..ja mam post od dwóch miesięcy i robię sobie sama zwolnienie:-p ale wczorajszych mielońców pewnie dzis nie przełknę:confused2: wczoraj mało nie było zwrotu:confused2::confused2::confused2: a teraz smażę sobie frytki:sorry: jakoś tak zdrowo i pożywnie:rofl2:

Ty jetses zwolniona od postu
ja Cie zwalniam:tak::tak::tak:
ja na obiad usmazylam rybke:tak:

Malinka to dobrze że rozmowa pomogła :tak::tak: a no zęba wyrywałam i jeszcze 5 mam do usunięcia :sorry: następna wizyta 2 marca :sorry:

ja zostalam rozdziewiczona w listopadzie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Malinka wszystkie ósemki muszę usunąć bo mi się nie mieszczą i jeszcze jedną siódemkę bo mi połowa odpadła i już wolę wyrwać niż leczyć :tak: taniej wyniesie :tak:

widze ze was zarazilam tym wyrywaniem zebow:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Dziewczyny tak sie meczy moje dziecko juz od ponad godziny nad zakladaniem butow hmmmm dziwne ze jej sie jeszcze to nie znudzilo:-D:-D:-D:-D:-D

ja bym tak chciala.dobre zajecie na godzine:-)

kerna to nie boli:tak: potem troszkę jak znieczulenie zejdie- ale mniej niż normalny chory bolący ząb;-)
]

racja:tak:
trzeba pozniej tylko przeciwbolowy wziac.dobra jest pyralgina bo mocnijesza.i 6tabl jest bez recepty:tak:
i zimne oklady

A propo krwi to wiecie czego ja sie boje?Ze Oliwka sobie cos kiedy zrobi a to raczej u dziecka nieuniknione A ja sie boje krwi i jak ja widze to mnie wsio boli.Juz teraz Oliwce 2 razy leciala krew A mnie zaraz slabo i zle.I ja nic nie moglam zrobiic.Nie pomoglam jej :-(bo serio nie umialam.Na szczescie inni byli w domu:tak:ale co ja zrobie jak kiedys bede z nia sama.Ja sie nawet obtartego kolana bede bala:-(.Glupie to prawda?
:.

Dorota to tylko Twoaj psychika:tak:
uwierz mi ze gdyby od Twojej pomocy zalezalo zycie malej to przelamalbys strach przed krwia.
mow sobie ze to dla dziecka
jak ona zobaczy ze panikujesz to nawet najmnijesza ranka bedzie dla niej ostrym przezyciem

Witam!Wczoraj mnie nie było bo A. mi numer odwalił wczoraj o 15 zadzwonił że kolega z dziewczyną na śledzika przyjedzie do nasna 16:angry:siedzieli do 23 prawie. Masakra na jednym pokoju z dzieckiem a on mi gości na chlanie sprasza :wściekła/y:do tak późna. Weź tu małą spac połóż:cool:
Byłam w Mopsie z decyzja o przyznaniu tych usług opikuńczych wyslali mnie do działu oświaty. Nie bylo Pana który sie tym zajmuje. Dzwonię dzisiaj a on że jest za mała i mops się tym zajmie:wściekła/y::wściekła/y:Juz widzę co z tego wyjdzie:angry:
Zuza spi a ja obiad skręcam;-)
Ale mam nadrabiania 7stron:szok:

Mamita a mialas podanie?
jaka za mala na SUO??????????
mowilam zebys sie nie dala splawic
wez kobieto ndaj im to podanie w 2egzemplarzach-i niech ten dla Ciebie tez podbija ze przyjeli:tak::tak::tak:
nie maja prawa odmowic przyjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
musza przyjac!!!!!!!!!!
jak nie to idz do burmistrza czy cos albo ich postrasz!!!!!!!!!!!
wez wydrukuj tresc rozporzadzenia,podkresl to co sie Ciebie tyczy i im pokaz ze sa niedouczone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie daj sie!!!!!!!!
mowilam Ci ze tak moga zrobic

posluchaj sie mnie i zobacysz ze dobrze bedzie!

ttu masz cytat rozporzadzenia" 3) rehabilitacja fizyczna i usprawnianie zaburzonych funkcji organizmu w zakresie nieobjętym przepisami ustawy z dnia 27 sierpnia 2004 r. o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych (Dz. U. Nr 210, poz. 2135, z późn. zm.3)):
a) zgodnie z zaleceniami lekarskimi lub specjalisty z zakresu rehabilitacji ruchowej lub fizjoterapii,
b) współpraca ze specjalistami w zakresie wspierania psychologiczno-pedagogicznego i edukacyjno-terapeutycznego zmierzającego do wielostronnej aktywizacji osoby korzystającej ze specjalistycznych usług;"
a tu link raz jeszcze
http://www.abc.com.pl/serwis/du/2005/1598.htm

wydrukuj i pokaz tym amlpom!
nigdzie nie ma ograniczenia wiekowego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Dorotka ja tez bym chciała się zabawić ale nie kosztem Zuzy. O 22 to juz zaczęła płakać bo nie mogła zasnąć bo hałas. Wyprosiłam ich do kuchni:sorry:
Zmykam bo Zuza się budzi.
do wieczorka;-)

no wlasnie
ja to juz bym ich wczesniej wyprosila
nie wiedza jak sie zachowac????????????????

jakbym siebie widziała kochana tyle ze ja nie na punkcie krwi tak fiksuje ale na punkcie wymiotów, jak by mi maly zaczal wymiotowac nie daj boze to nie wiem chyba bym uciekla naprawde i boje sie tego ze kiedys tak sie satnie a ja nie bede mogla mu pomóc :no::no::no::no:

ja na sam dziwek wymiotow zle reaguje bo od razu cos mi rosnie
ale powiem wam ze jezeli wymiotuje ktoras z moich corek to nie mam tego paskudnego odruchu:no::no::no:
bo wiem ze musze im jakos pomoc
starma sie o tym nie myslec i tyle

fajnie dzieki :)
Wpisywalam juz cud
Moze by trzebabylo w naiemickiej stronie szukac z napisem sprache: polnishe:eek: nie ma glowy chyba
MOj jeszcze smrodu narobil bo se smalec z cebyla, czosnkiem i kielbaska robil:sorry:
cos znalazlam Facet nazywa sie Torsten Jagielski zona Monika Jagielska maja oby dwoje Polskie imiona i nazwiska wiec wydaje mi sie ze sa Polakami na ich stronie nic nie pisze o jezyku Polskim ale sa w Grevenbroich i warto tam zadzwonic i sie zapytac tu masz linka
Startseite - Buchhaltungsservice Jagielski

ide w koncu do tej pralni bo nie zajde tam dzisiaj

cos znalazlam Facet nazywa sie Torsten Jagielski zona Monika Jagielska maja oby dwoje Polskie imiona i nazwiska wiec wydaje mi sie ze sa Polakami na ich stronie nic nie pisze o jezyku Polskim ale sa w Grevenbroich i warto tam zadzwonic i sie zapytac tu masz linka
Startseite - Buchhaltungsservice Jagielski

ide w koncu do tej pralni bo nie zajde tam dzisiaj

dzieki ciocia:-)
Jutro Bodzio bedzie dzwonil ja jeszcze znalazlam w Moenchengladbach.# telefony starcza Teraz niech dziala:-D

reklama
Do góry