kerna
http://www.lauraziobro.pl
Agnes a bo wtedy to było prawie -20 a to tylko tak wygląda źle i okrutnie. Padał śnieg i nasypywało mu się śniegu do środkakerna super fotki a to zimowe czemu mał był aż tak opatulony?/jejku tylko głowa mu ledwo wystawała
przyjechała dzis do oliwki ta gra na skojarzenia co środku sa dwa długopisy na kabelku i jak dziecko poprawnie dopasuje to zapala się lampka.no rewelacyjne to jest.Oliwka jest zachwycona![]()

A z grą super! Oliwka ucieszona na pewno!
racjaDorota to tylko Twoaj psychika
uwierz mi ze gdyby od Twojej pomocy zalezalo zycie malej to przelamalbys strach przed krwia.
mow sobie ze to dla dziecka
jak ona zobaczy ze panikujesz to nawet najmnijesza ranka bedzie dla niej ostrym przezyciem

medea mój też zawsze mnie prosi o wypełnianie bo jak stwierdził i słuszniewitam,
oczywiście znów bez humoru
M mnie wkurzył zaś
ja mam za niego wszystko do urzędu wypisywać bo on nie umie
wniosek o dofinansowanie do firmy itdi tam trzeba wpisywać reczy których ja nie wiem, np nie wiem co potrzeba do warsztatu a ten mówi,że tez nei wie co tam wpisac i k...... mowie to kto ma to wiedziec? i wogóle mowie mu ze teraz to mam kombinowac wymyslac i sie wpieprzac, a potem jak juz bedzie miał firme to mam oczywiście sie nie wtrącać, bo nic nie wiem!!!!!! już mi to zapowiedział milion razy ze ma mu sie broń boze wogóle do jego warsztatu nie wtrącać
walnęłam wszystkim i powiedziałam ze mam w d... jego firme niech sobie sam wypisuje ja sie wtrącac nie bede.Bo zeby dostac kase to mam mu pomagac ale rozpranowac na co ją wyda to juz nawet nie moge nic wiedziec![]()

no nawet sobie nie yobrażam..piana z ustA ja ez po ulicach jak chodnik nieprzjezdny i niech mi któryś trąbnie, to szybe przednią ma w mak, bo jak już wjeżdżam na ulicę to z mega wścieklizną, hehe.

no w końcu któraś ogląda:-)Witam, ja z tych zo olimpidę oglądają
Dzieki, za zyczenia zdrówka, ale niestey jest gorzejPaskudne katarzysko i gardło
![]()
Zdrówka życzę!!!!!
Pati fajnie, że wpadłaś..że też masz siły na wizyty

Myszuni nie ma i coś mi się wydaje że godzina 0 wybiła

Witam się z rana po śniadanku....po kilkudniowym poście bejbes ze smakiem je kanapki

U nas tak ładnie słońce świeciło jeszcze przed chwilą, że zapału do życia nabrałam...kurcze gdyby nie te zaspy to wyruszyłabym na dłuuuuuuuugi spacer..a tak to dupa. Chodniki nie poodśnieżane...ulice całe w kaszy i plucha maskra....a teraz słońce zaszło i znowu kicha