reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kerna super fotki a to zimowe czemu mał był aż tak opatulony?/jejku tylko głowa mu ledwo wystawała :-D:-D:-D:-D:-D

przyjechała dzis do oliwki ta gra na skojarzenia co środku sa dwa długopisy na kabelku i jak dziecko poprawnie dopasuje to zapala się lampka.no rewelacyjne to jest.Oliwka jest zachwycona:tak::tak::tak::tak:
Agnes a bo wtedy to było prawie -20 a to tylko tak wygląda źle i okrutnie. Padał śnieg i nasypywało mu się śniegu do środka:tak:
A z grą super! Oliwka ucieszona na pewno!

Dorota to tylko Twoaj psychika:tak:
uwierz mi ze gdyby od Twojej pomocy zalezalo zycie malej to przelamalbys strach przed krwia.
mow sobie ze to dla dziecka
jak ona zobaczy ze panikujesz to nawet najmnijesza ranka bedzie dla niej ostrym przezyciem
racja:tak::tak::tak:

witam,
oczywiście znów bez humoru:wściekła/y:
M mnie wkurzył zaś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja mam za niego wszystko do urzędu wypisywać bo on nie umie:eek:
wniosek o dofinansowanie do firmy itd:eek: i tam trzeba wpisywać reczy których ja nie wiem, np nie wiem co potrzeba do warsztatu a ten mówi,że tez nei wie co tam wpisac i k...... mowie to kto ma to wiedziec? i wogóle mowie mu ze teraz to mam kombinowac wymyslac i sie wpieprzac, a potem jak juz bedzie miał firme to mam oczywiście sie nie wtrącać, bo nic nie wiem!!!!!! już mi to zapowiedział milion razy ze ma mu sie broń boze wogóle do jego warsztatu nie wtrącać:eek:
walnęłam wszystkim i powiedziałam ze mam w d... jego firme niech sobie sam wypisuje ja sie wtrącac nie bede.Bo zeby dostac kase to mam mu pomagac ale rozpranowac na co ją wyda to juz nawet nie moge nic wiedziec:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
medea mój też zawsze mnie prosi o wypełnianie bo jak stwierdził i słusznie:rofl2: ja ładniej pisze. No i co mi tam wypełniam....no ale takich cyrków to mi nie robi:szok::no::wściekła/y:

A ja ez po ulicach jak chodnik nieprzjezdny i niech mi któryś trąbnie, to szybe przednią ma w mak, bo jak już wjeżdżam na ulicę to z mega wścieklizną, hehe.
no nawet sobie nie yobrażam..piana z ust:-D:-D
Witam, ja z tych zo olimpidę oglądają :tak::rofl2:

Dzieki, za zyczenia zdrówka, ale niestey jest gorzej :eek: Paskudne katarzysko i gardło :eek:
no w końcu któraś ogląda:-)
Zdrówka życzę!!!!!
Pati fajnie, że wpadłaś..że też masz siły na wizyty:szok: oj babo:szok:
Myszuni nie ma i coś mi się wydaje że godzina 0 wybiła:tak::tak::tak:

Witam się z rana po śniadanku....po kilkudniowym poście bejbes ze smakiem je kanapki:-D między każdym kawałkiem mówi mniam:szok: a jednak da się:sorry:
U nas tak ładnie słońce świeciło jeszcze przed chwilą, że zapału do życia nabrałam...kurcze gdyby nie te zaspy to wyruszyłabym na dłuuuuuuuugi spacer..a tak to dupa. Chodniki nie poodśnieżane...ulice całe w kaszy i plucha maskra....a teraz słońce zaszło i znowu kicha:sorry:

reklama
Witam czwartkowo z kawką ,Kto sie napije??:-)
a tak to zdrówko juz od wczoraj dużoo lepiej:tak:to chyba jedno dniowe osłabienie było.Wczoraj nie byłm na BB jakośbrak czasu rano do kościoła ,później na jarmak a później jakoś juz zleciało i nie było jak:tak:
Ide cos niecos poczytac moze sie uda.:tak::eek:

córcia!!!!!!!!!!!!!!!!!! no nieźle:-D:-D:-D No teraz już wiemy!!! Jednak urodziła....a już myślałam, że tak jej już zostanie:confused2::-D:-D:-D super gratulacje Myszunia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Myszunia ma córke wiedziałyscie
macie pozdrowienia od Myszuni
Nareszcie jakieś dobre wieści,to super,gratulacje dla Myszuni,doczekala sie córuni,:tak::-D:-D:-DAle sie cieszę:-D
Malinka chociaz to ci sie sprawdzio:-D

Medeuska przyjmij to ,ze jesteś moze mądrzejsza,a na pewno ładniej piszesz:tak:to raz,a dwa jezeli liczysz ,ze m.ci wkomponuje dzinsy czy kiecke w pieniadze z dotacji na firme,to zapomnij on musi kupić sprzęt do warsztatu i TYLKO to,musi brać faktury za wszystko do przedłożenia w UP.Mój bart zakładał firmę budowlaną w tyen sposób i nic sie nie da ukroić dla przyjemności ,wiec nie rozumiem co sie złościsz ,no chyba ,ze sie doskonale znasz na sprzęcie do naprawy samochodów:rofl2::-p

Witam sie z wami moje dziewczyny:-D,czytałam ,czytałam tylko nie wiele pamietam:zawstydzona/y:
kawały fajne,mój faworyt to o Kaziu:-D
Anabubka ,ale masz bystre oczy:tak:

Joanna grunt ,ze pospałas troszeczke:tak:

Kerna ,ale masz fajnie w sklepie ,ze bejbasem ci sie panie zajmują:tak:

Monic twoja Laurka to sliczna dziewczynka:tak:

Wiktoria dobrze że zdrówko lepiej :tak:

Patrysia ,my tu normalnie tęsknimy za tobą ,super ,ze Sewciu wyzdrowiał,a tobie życzę szybkiego ogarniecia tematu ,domyślam sie ,ze nie jest łatwo z dwójką maleńkich dzieci i psem,:tak:

MH wspólczucia z powodu choróbska,jak tam olimpijczycy?;-)podobno wczoraj medal zarobiliśmy?:eek:

A&E PIERWSZE SŁYSZĘ ,ZEBY NIEMKI PIĆ NIE UMIAŁY ,BO TE Z KTÓRYMI MIAŁAM KONTAKT ,TO PIŁY JAK WIELBŁADY (caps lock) po marszu po pustyni:-Dale życzę super zabawy,fajnie macie laski że sie spotykacie czasami:tak:Tu w Polsce
Anka,to super zabawy i tobie ,rozerwij naszą Patrysie ,:tak:poodwiedzaj laski:tak:
U mnie git biore sie za sprzątanie ,umyje sobie dzis okno ,no ,może dwa:-D:tak:
Wpadne póżniej z kawka:tak:

Dzięki dziewczyny :-)

Gratulacje dla Myszuni :tak::tak::tak:

A wczoraj srebrny medal był dla " Justysi ":-p Ale Panowie się jakoś bardziej emocjonująco ścigali :laugh2::rofl2: Jakoś nie jestem zażartym kibicem, oglądam dla widowiska :tak::tak:

U mnie pogoda się klaruje :tak: dobrze bo musze na zakupki skoczyć :eek:

reklama
Madziula to o tym dobrze wiem, że musi miec faktury:-D

chodzi np o to, ze tych pieniedzy mu braknie.. i np on stwierdzil, że musi kupic piec do ogrzewania teraz.... a ruszy jak bedzie ciepło i do zimy zdąży sobie na niego zarobić jeśli kupi za tą samą kwotę zamiast pieca ramę naprawczą dzięki której samochód zrobi w 3 dni, a nie w 1,5 tygodnia.

Wg niego waniejszy jest teraz piec, a na rame może sobie kiedyś zarobi:eek:

To chodi bardziej o logiczne myslenie i kalkulowanie, ale on uważa ze jest mądrzejszy, ale jak musi wymyślec co już niby ma, bo jakis wkład własny musi miec, to juz nie jest taki mądry:eek: to wtedy ja mam kombinowac i wymyślać:eek:

poza tym jak ja sie zapytałam tylko czy juz zdecydował co bedzie kupował za te pieniądze to już jest hasło, że mam sie nie wtrącać:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry