reklama
Ella1
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytnako odnośnie biustonoszy. Kupowała któraś z was u tego sprzedawcy:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
bo kilka wzorów mi się tam podoba ale nie wiem jak jakościowo itp
Proszę o odpowiedź![]()
Luxbielizna?- tak ja kupowałam- szybko, sprawnie, ok i jestem bardzo zadowolona- polecam! :-) (kupiłam takie 2 bezszwowe- "Dalaja" się chyba nazywają) konsultowałąm mailowo z panią rozmiar i odrazu odpisała, doradziła i super.
Dla zainteresowanych tematem- ciekawostka- Znalazłam też na allegro takie zwykłe bawełniane miękkie za 14zł sztuka i powiem wam ze są niesamowicie wygodne!!!!!!!

Ostatnia edycja:
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Kwiatuszku czy zamawiałaś kocyk też u MAAN6 z Drewexu? bo jeśli tak to jaki wymiar wziełaś?
tak on miał tanio te kocyki
ja brałam ten mniejszy za 24, 90 bo mi taki był potrzebny, do wózka albo do przykrycia
Dla zainteresowanych tematem- ciekawostka- Znalazłam też na allegro takie zwykłe bawełniane miękkie za 14zł sztuka i powiem wam ze są niesamowicie wygodne!!!!!!!:-) myślałam, że przyjdą takie nic nie warte szmatki do spania a tu się okazała porzadna gruba bawełna, solidna robota zapięcie klik-klik i naprawde super wygodne- jestem w pozytywnym szoku
:-)- jak któraś z Was chce to podam linka do producenta i modelu
![]()
Od razu linka trzeba bylo podac

AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ella ty nie pytaj tylko dawaj tego linka...
No i jak tam rozmiarówka kontra rzeczywistość?
No i jak tam rozmiarówka kontra rzeczywistość?
Elma
Małgosia
Czekamy na linka

kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Dziewczyny mam pytanie, bo tak przeglądam pościel na allegro no i są komplety gdzie kołderka jest wymiarów 100x70 cm a są też gdzie ma 120x90cm no i obie maja niby pasować do łóżeczka 120x60![]()
coś mi tu nie gra
![]()
ja brałam tą mniejszą i jest ok

reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ha komoda już przywieziona :-) teraz jest akcja skręcania... wstawie wam potem fotorelację 
Podziel się: