reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Maonka śliczna pościel
mi zostały do odebrania jeszcze tylko 2 paczuszki, nie licząć tch haftek i już będzie koniec
zostaną i tylko do kupienia pampersy rozmiar 2 chusteczki ale to juz w sklepie
z jednej strony ciesze sie ze to juz koniec i bede w pelni przygotowana na przyjscie Tymusia na swiat
a z drugiej strony troche mi zal ze to juz koniec tych emocji zwiazanych z rozpakowywaniem paczki :)
Hania za kazdym razem ma tyle radosci, kilka razy wszystko wyciaga z pudla i wklada z poworotem mowi ze to "plezent Timusia" i kazde mi wszystko otwierac :-)

Maonka śliczna pościel
mi zostały do odebrania jeszcze tylko 2 paczuszki, nie licząć tch haftek i już będzie koniec
zostaną i tylko do kupienia pampersy rozmiar 2 chusteczki ale to juz w sklepie
z jednej strony ciesze sie ze to juz koniec i bede w pelni przygotowana na przyjscie Tymusia na swiat
a z drugiej strony troche mi zal ze to juz koniec tych emocji zwiazanych z rozpakowywaniem paczki :)
Hania za kazdym razem ma tyle radosci, kilka razy wszystko wyciaga z pudla i wklada z poworotem mowi ze to "plezent Timusia" i kazde mi wszystko otwierac :-)

hehe ja przezywalam 2 zachwyt przy praniu a 3 przy prasowaniu ubranek:-D:-D:-D

ale tez mi troszke szkoda ze juz nie pojde sobie wybierac i szalec z tymi wszytkimi malusimi ślicznosciami...

A ja dziś wózio odebrałam i wanienkę i przewijak i pościel:-):-)
Jeszcze tylko kosmetyki, parę ciuszków i wyprawka dla mamusi - chyba skuszę się na Kwiatuszkowe staniczki

a ten drugi ile kosztuje - rozmiary brałaś takie same dla obu??
rozmiarówka ta sama
cene za Ewe podał mi 54 zł
ale sie wytargowalam i kupilam w tej samej cenie co Natalia, Natalia czarna tez jest ladna a Ewy nie ma w wersji bialej
jeszcze mi sie Julia podobala za 32,99 i mialam 3 wziac ale juz na 2 poprzestalam
mozna sie dogadac i wymienic jakby rozmiar nie pasil

A to moja szwagierka wygrzebała z piwnicy :-):

Załączniki

• DSC_7158.jpg
    DSC_7158.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Kwiatku staniczki super, przepiekne! tylko ja to jak nie przymierze to się boję kupić, ale jak nic nie znajde osobiście to pewnie sie skuszę skoro mówisz, że da się rozmiar dobrać.

Maonka no zakupy super.

Elma kołyska full wypas! :-)

Do góry