heheale ja nikomu nic nie doniosłam![]()

kwiatuszku - no cudenka te ciuszki!!
elma - sliczna ta kolyka, bierz!
maonka - widze ze zakupy sie udaly
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heheale ja nikomu nic nie doniosłam![]()
biały to Natalia, jest na stronie:Kwiatuszku jakie to modele bo u nich na stronie takich nie widziałam
Maonka śliczna pościel
mi zostały do odebrania jeszcze tylko 2 paczuszki, nie licząć tch haftek i już będzie koniec
zostaną i tylko do kupienia pampersy rozmiar 2 chusteczki ale to juz w sklepie
z jednej strony ciesze sie ze to juz koniec i bede w pelni przygotowana na przyjscie Tymusia na swiat
a z drugiej strony troche mi zal ze to juz koniec tych emocji zwiazanych z rozpakowywaniem paczki
Hania za kazdym razem ma tyle radosci, kilka razy wszystko wyciaga z pudla i wklada z poworotem mowi ze to "plezent Timusia" i kazde mi wszystko otwierac :-)
biały to Natalia, jest na stronie:
Amazonka - Staniki do karmienia, bielizna ciążowa
a czarny to Ewa i jeszcze go nie ma na stronie bo to nowosc i czekaja na fotki od fotografa
dlatego zamawialam go przez maila, bo Aniam tam pojechala i kupila i potem ja im fotke aniam wyslalam ze taki chce:-)
rozmiarówka ta samaa ten drugi ile kosztuje - rozmiary brałaś takie same dla obu??
he he ale super :-)A to moja szwagierka wygrzebała z piwnicy :-):