reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Elma piękna kołyska, i taka okazja :szok: jeszcze ją możesz potem odsprzedać komuś drożej
a na punkcie tej pościeli z Kubusiem to Kamisia zaszaleje jak zobaczy :)

reklama
ja sama jestem fanką Kubusia Puchatka - rodzina się śmieje, że nasz córka już od małego będzie pod tym względem skrzywiona - córka dostanie masę rzeczy z Kubusiem - już mam dużego Kubusia i Tygryska, małe Kubuś, Tygrys,Prosiaczek i Kłapouchy, pościel, ręczniki małe i duże.

jedynie dekoracje w pokoiku będzie miała bez Kubusia, ale za to misiowe

kwiatuszku - powiedz czy te ciuszki to sama kompletowałaś czy oni mają już komplety??

te 3 pierwsze w paseczki to są komplety kaftanik plus śpioszki (jeszcze dla dziewczynki byly piekne różowe) za 23 zl niecale, body do nich dokupilam osobno za ok.13, jak chcesz znalezc wśród jej przedmiotów to musisz wpisac "body paski" i "koplet paski"
a te półspioszki, czapeczka i body kopertowe to osobno, nazywaja sie "marcelino"
biale dwie koszulki kroszetki i czapeczka i body bielutkie- to osobno
a komplecik bialy z autkiem jest u nich osobno jako "pastel haft"
ja go mam przez przypadek bo zamowilam inny bialy komplecik i go nie bylo, zadzwonili do mnei czy sie zgadzam na wymiane i w sumie skorzystalam bo mi na ten wymienili a wychodzi on o 4 zl drozej niz ten co zamawialam i jest ladny
te bieliutkie rzeczy zamawialam z mysla o ubraniu Tymusia na wyjscie ze szpitala

pierwszy wątek na tóry ostatnio wchodzę od razu po przebudzeniu to zakupowy
Elma- słodka ta kołyska.....a Kubusiowa pościel- hmm....bossska, aż mi się płakać chcę że takiej ni mam- ale cena też niczego sobie.:szok:ale warto , warto!

W drodze od lekarza wstąpiłam do pepco. No i kupiłam przecenioną kołdrę z 40 zł na 30 zł i kocyk za 8 zł. Pościel miałam kupić dopiero we wrześniu, no ale takiej nie mogłam się oprzeć.

Załączniki

• 100_4612.jpg
    100_4612.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 51
  • 100_4613.jpg
    100_4613.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 52
Maonka - suuuuuuper zakupy:tak:

Kurcze, a ja mam już tyle tego, że obiecałam sobie nie kupować więcej. Pewnie jeszcze sporo znajomi na wizytach przytargają ze sobą.
Myślicie, że wielkim nietaktem będzie sugerowanie delikatnie, aby kupowali w prezentach coś innego niż ciuszki? Pampersy i zabawki edukacyjne bardziej przydatne będą;-)

Dziewczynki dostałam paczkę z Amazonki,
przyszły moje staniki do karmienia
wierzcie lub nie ale zmówiłam modlitwę przed otwarciem, tak bardzo bałam się że nie będą pasować i będe musiala odsylac i bac sie czy odesla mi wlasciwy rozmiat, bo to bylo poza allegro i ich strona kupowane, przez mail i nawet nie byloby sie jak poklocic a kaska wplacona
na szczecie wszystko ok,
pasuja idealnie, mam luz na ostatniej haftce a jak wezme na najmniejsza to jest troszke ciasno wiec bedzie idealnie jak troszke strace w obwodzie, miseczki tez ok i sa z takiego materialu ze widac ze sie wedle potrzeby dostosuja do wiekszego biustu
no i wzory piekne
jeden z polecenia Elmy a drugi Aniam (reklama na BB dziala :) hi hi
tylko jeden minus, pan zapomnial do paczki dolaczyc dwie haftki przedluzki ktore zamowilam w razie czego biala i czarna (nie sa drogie bo niecale 7 zl za dwie), nie sa mi na szczescie do tych stanikow potrzebne ale bylo za nie zaplacone i do tych ktore teraz nei moge zalozyc bo sa zaciasne to bym sobie dopinala
zadzwonilam do niego i na szczescie byla to bardzo mila rozmowa
kazal napisac mail w nawiazaniu do rozmowy tel i obiecal ze od razu dosle
oto foto :)
100_5780.jpg

100_5782.jpg

Maonka- to Ci się okazja trafiła- śliczne rzeczy
Kfiatku- bardzo ładne cyckonosze....też już muszę zacząć myśleć nad zakupem dla siebie ale kompletnie nie wiem jak będą wyglądały moje piersi po porodzie:zawstydzona/y:

reklama
Do góry