reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Kfiatuszku-śliczne ubranka, a te pasiaki boooskie

AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Kwiatuszku piękne te ubranka... cudności...
Kwiatek - ubranka superaśne
:-)
A ja na fajną promocję pampersów i chusteczek poluję, żeby zapasy porobić, więc jak coś wypatrzycie to poproszę o link;-)
No i na linie kosmetyczną się jeszcze nie zdecydowałam, ale w Niemczech chyba sobie zamówię i mi koleżanka przyśle:-)

A ja na fajną promocję pampersów i chusteczek poluję, żeby zapasy porobić, więc jak coś wypatrzycie to poproszę o link;-)
No i na linie kosmetyczną się jeszcze nie zdecydowałam, ale w Niemczech chyba sobie zamówię i mi koleżanka przyśle:-)
e.salamandra
Mama pełną parą
i ja tak samo :-)Kwiatek - ubranka superaśne:-)
kwiatuszku wrzuc jeszcze linka do tej od ubranek :-)
i ja tak samo :-)
kwiatuszku wrzuc jeszcze linka do tej od ubranek :-)
kwiatuszka chyba juz nie ma, więc wrcze ją....proszę

[http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6360023
e.salamandra
Mama pełną parą
a dziękuję :-)
Ja już dobijam do końca z moimi i Melisskowymi zakupami. Możliwe że kupię kołyskę za 100zł od koleżanki czekam tylko na zdjęcia. Co do kosmetyków to kupiłam całą serię Soothing naturals Johnsona JOHNSONS® Baby Products Baby Care, Diaper Rash, Baby Gifts i nie ma ani kapki parabenów w nich.
Znalazłam śliczną pościel :-) Prześcieradło baldachim i stelaż mam po Nadii więc 3 elementowa mnie zadowala. Wzór nr 5
KUBUŚ PUCHATEK POŚCIEL 3 -EL. ROZMIAR 100x135 (922174391) - Aukcje internetowe Allegro
Pościel prześliczna- jestem fanką kubusia. Gdyby nie to że mam już dwa komplety pościeli i trochę mnie cena tej z Kubusiem ocuciła to pewnie bym taką jeszcze kupiła ;-)
Elma
Małgosia
reklama
Podziel się: