reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny mam pytnako odnośnie biustonoszy. Kupowała któraś z was u tego sprzedawcy:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
bo kilka wzorów mi się tam podoba ale nie wiem jak jakościowo itp
Proszę o odpowiedź :)

Luxbielizna
?- tak ja kupowałam- szybko, sprawnie, ok i jestem bardzo zadowolona- polecam! :-) (kupiłam takie 2 bezszwowe- "Dalaja" się chyba nazywają) konsultowałąm mailowo z panią rozmiar i odrazu odpisała, doradziła i super.

Dla zainteresowanych tematem- ciekawostka- Znalazłam też na allegro takie zwykłe bawełniane miękkie za 14zł sztuka i powiem wam ze są niesamowicie wygodne!!!!!!!:szok::-) myślałam, że przyjdą takie nic nie warte szmatki do spania a tu się okazała porzadna gruba bawełna, solidna robota zapięcie klik-klik i naprawde super wygodne- jestem w pozytywnym szoku:szok::-)- jak któraś z Was chce to podam linka do producenta i modelu :tak:

Ostatnia edycja:
Dla zainteresowanych tematem- ciekawostka- Znalazłam też na allegro takie zwykłe bawełniane miękkie za 14zł sztuka i powiem wam ze są niesamowicie wygodne!!!!!!!:szok::-) myślałam, że przyjdą takie nic nie warte szmatki do spania a tu się okazała porzadna gruba bawełna, solidna robota zapięcie klik-klik i naprawde super wygodne- jestem w pozytywnym szoku:szok::-)- jak któraś z Was chce to podam linka do producenta i modelu :tak:

Od razu linka trzeba bylo podac
:-D Mnie przerazaja ceny stanikow - 60zl :szok: chcialabym jakis taki tanszy...

Dziewczyny mam pytanie, bo tak przeglądam pościel na allegro no i są komplety gdzie kołderka jest wymiarów 100x70 cm a są też gdzie ma 120x90cm no i obie maja niby pasować do łóżeczka 120x60 :confused: :eek: coś mi tu nie gra:nerd:

reklama
Do góry