reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja wam tez sprzedam kawała
siedzi małolata na krawężniku, średnio fajnie ubrana. Przechodzi facet obok i pyta:
-dziewczynko chcesz na bułkę??
dziewczynka odpowiada
- a jak to jest "na bułkę"???
:eek::eek:;-)

reklama
Ale mi Zuza pospała:wściekła/y:Sąsiadki ją obudziły-jedna drzewo w piwnicy rąbie druga kotlety tłucze:wściekła/y::wściekła/y: Pewnie będzie marudzić na hipoterapii:wściekła/y:

To ja się podzielę ciasteczkiem fitness;-):tak: bo akurat chrupię
kokosanki.jpg

Mniamm:-p:-p

Kerna ja mam princese i 1kg cukierków tofinnek a i bombonierke serduzka milki wiec zapraszam:-):-):-)

Akurat obieram fasole wiec moze pomozesz bedzie szybciej:-D:-D:-D
Mysle ze w sobote zrobie fasolke po bretońsku:tak::tak::tak:
Ja właśnie 3 bita pozarłam;-)

Echa zajrzałam jeszcze do Was.
Ciągnie do tego kompa jak cholera....:-):-);-)

Na basen mamuśka,a nie dziecko w kostium w domu ubierać.:-D:-D:-D

fajny torcik

slat-:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D-co to za język?

żigul -ja nie mogę -co jeden to lepszy...:-D:-D:-D

To mi się coś przypomniało:

Tak Klaudia mówiła
gangu i kopa w lodówkę :-D:-D:-D-głodna
tuty -buty
japiejki -skarpetki
hujek-wujek
Do gujami jajami-do góry nogami :-D:-D:-D:-D
oj wiele tak można
Kuba :
daj kapa-daj pilota
pipek-piesek
dli dli-picie
afeee- jedzenie niedobre-gest z wykręceniem głowy :-D:-D:-D:-D
dobra starczy :tak:;-)

Witam nową mamę
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek.
Moje torty
Jak Ci się podobają to podam przepis :tak:

Mistrzostwo:-):-)

Joanna z tym motylem to miałaś pomysła:-)

Mamita fajne masz sąsiadki ale i tak masz lepiej niz ja bo ja po śasiedzku mam warsztat stolarski i od mojego domu stoi jakies 150m:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Laski kawały przednie:-D:-D:-D:-D
As twoje torty to mistrzostwo ale yen mężowy to mi się najbardziej z wszystkich podobał:tak::-p
Kerna kobiecie w ciąży się nie odmawia a więc my mamy bombonierkę .mieszankę wedlowską, chałwę sezamową,keksa i rogaliki z czekoladą wpadaj i się częstuj;-);-):-):-):-):-)
Marta to dobrze że coś załatwiłaś:tak::tak::tak:
Antek spał w drodze po Julinę całe 30 minut może jakoś dotrwa do wieczora:sorry:a my z nim:eek:
Zaraz dzieciakom zapodam zupę a potem oni do lekcji i do porządków a ja kawę!!!!!!!!!bo zasypiam na stojąco:eek:
u nas zrobiło sie na termometrze +1 i pada deszcz:wściekła/y::wściekła/y:nosz jak to zamarznie to juz widze jak fajnie bedzie po tym chodzić:crazy:

Nie nadrobie.Nieszkanko wysprzatane.Kolezanka juz pojechala.Oliwka sie chrupkow najadla i nie chciala zjesc pozniej zupki.Jeszcze zaraz bede jej ja dawala moze cos zje:tak:.
Czekam na G i po 16 idziemy On do klubu remontowac a ja do przyjacilko zaniesc jej mamie pity aby nas rozliczyla :-).

Laski kawały przednie:-D:-D:-D:-D
As twoje torty to mistrzostwo ale yen mężowy to mi się najbardziej z wszystkich podobał:tak::-p
Kerna kobiecie w ciąży się nie odmawia a więc my mamy bombonierkę .mieszankę wedlowską, chałwę sezamową,keksa i rogaliki z czekoladą wpadaj i się częstuj;-);-):-):-):-):-)
Marta to dobrze że coś załatwiłaś:tak::tak::tak:
Antek spał w drodze po Julinę całe 30 minut może jakoś dotrwa do wieczora:sorry:a my z nim:eek:
Zaraz dzieciakom zapodam zupę a potem oni do lekcji i do porządków a ja kawę!!!!!!!!!bo zasypiam na stojąco:eek:
u nas zrobiło sie na termometrze +1 i pada deszcz:wściekła/y::wściekła/y:nosz jak to zamarznie to juz widze jak fajnie bedzie po tym chodzić:crazy:
MALINKO1((((((najpewniej przydadzą się łyżwy ))):-)
Mamita fajne masz sąsiadki ale i tak masz lepiej niz ja bo ja po śasiedzku mam warsztat stolarski i od mojego domu stoi jakies 150m:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
(((
i współczuje i odrobinkę tylko zazdroszczę u mnie błoga cisza ,a tak w ogóle jak dajesz rade przecież to wieczny hałas :szok:

Hej laseczki ,pisała do mnie Myszunia wczoraj :szok:,a ja dopiero nie dawno zauważyłam:zawstydzona/y:urodziła siłami natury dziewuszkę 3550 i 53 długą o 11.45 wczoraj ,poród był niedługi,wszystkie was bardzo pozdrawia:tak:

Myśle ,ze jak znajdzie chwilke ,to mi odpisze na eska ,a wtedy dowiemy sie więcej:tak:

Ja mam Klaudie na siatkówce,Ksawierka zaraz do kolegi prowadze ,sama sie małaczarna raczę ,jakaś przymulona sie zrobiłam...u nas tez wszystko puszcza ,jest +3 i kałuze na lodzie ,w nocy pewnie znowu zamarznie i tak w kólko:szok:

As przestań sie chwalić:-p:-D:-p

Ja w domu nie mam nic słodkiego ,bo unikam pokus:-D

Ciesze sie ze Myszunia ma juz coreczke przy sobie :-).Cicha woda z tej coreczki.Niby nie ulozona zabardzo i daleko a tu cyk i silami naruty sie urodzila :-).
SERDECZNE GRATULACJE :-)

reklama
Monik jakos z czasem sie przyzwyczaiłam i moj dziecko tez dobrze ze zawsze o 20 wyłancza te maszyny bo bm chyba zwariowała a przez zime to nawet spokój bo chyba im tam zimno:-D:-D:-D:-D:-D

Malinka normalnie juz bym sie cieszyła :-):-):-)jak bedzie córka to masz flaszke u mnie w poniedziałek nastepny mam usg wiec mze mi powiedzą jak sie dzidzius dobrze odwróci:tak::tak::tak::tak:

Dziewczynki ja sie z wami żegnam na kilka dni bo jade do syna na ferie:-)a niestety tam nie ma neta nikt:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam nadzieje ze nadrobie troche po powrocie chociaz kilka dni to wy tu sporo naskrobiecie

Pozdrawiam was wszystkie i bedzie mi was brakowało :-:)-:)-(

Do góry