reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Donka szwagierka ma Mikołaja,a my dalismy Mateusz. Nie wiem,czy ma o to jakis zal,ale ludzie mowili,ze zle zrobilismy,bo beda sie mylily i...mieli racje,ale co tam. 2 kuzynki S rodzily w tym samym roku, 1 w marcu,a 2 w maju i obie maja Antkow, no ta z maja ma Antonia, mialo byc zdrobnienie Nino,ale i tak jest Antek. Obie byly wkurzone,bo nie rozmawialy na ten temat i w zasadzie nie wiedzialy o swoich decyzjach.
A jak kiedys bedziemy mieli dziewczynke to bedzie chyba Maria,a chlopczyk nie wiem, ostatnio na topie mam Leona

reklama
witam i ja :-D
Ja tez miałam postanowienie noworoczne, ze biore się za swoja figure i zrzucę pare kilo i coś mi nie wyszło:sorry::-)

Aga ewidentnie widać, że już czas iść do pracy:tak: nastrój odrazu będzie lepszy..

Kasiu u nas tez ładna pogoda, od tygodnia temperatura na plusie ale jakos nie zauważyłam żeby coś ten śnieg topniał :baffled::oo:
:tak::tak::-:)-:)-(
Aneta i Eurespal albo Pulmeo jak masz,bo to na rozszezenie oskrzeli
albo ELOFEN, własnie sobie przypomniałam, że jednej recepty z tym syropem nie wykupiłam, a potem jakby co to juz będzie:tak:
witam!

majandra, jakbym niunce pokazala ten filmik, to by juz od kompa nie odeszla:no:. co jak co, ale dla niej zwierzatka to cale zycie:-)

u nas dzis pieeeeknie! +5st. z dachu kapie, slonko swieci:-):-):-)

posciel w koncu wynioslam do wietrzenia.
wkurza mnie tylko, ze w tym sloncu widac wszelki kurz:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jutro idziemy an kawke z dziewczynami z regionalnego:-)

nie weim, czemu akurat wszystkie dopadlo wczoraj, ale ja tez sie musialam wieczorem wyzalic P przez telefon:-:)-(
chce isc do praaaacy!!!!!!!!!!!!!!!szkoda, ze mnie nikt nie chce przyjac:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

ja w liceum i na studiach, to wlasnie miala postanowienia odnosnie slodyczy. zadowalam sie plackiem lub rodzynkami

teraz nic nie postanowilam, wiec moze wlasnie by trzeba...;-)

Monia, a dlaczego pozowlilam Mateuszkowi grzebac w ksiedza rzeczach?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:tak mnie to zastanowilo, bo ja bym Julitce nie pozwolila dotykac:no:.
po drugie, ciekawe po co ksiedzu gazety i slodyczne w konfesjonale, przeciez nie am kiedy z tego skorzystac:szok:

ja wczoraj nie glodowalam. jadlam postne potrawy, ale bez przejadania sie i bez glodzenia:sorry:

milego spotkania:-)

zdrowka!:tak::tak:

u nas +4 , pochmurnie i brzydko
chyba sie cisnienie zmienia, bo slonka jzu nie ma i mnie glowa zaczyna bolec:crazy:

Agulka, chodz pobajdurzymy troche, bo ja tez nie pisze rewelacji;-):-)
:tak::tak::tak: postaram się pierdoły pisac, alby piasć;-)
Dotarłam.

Agulka, rozumiem doskonale i dlatego mało się udzielam:-(

Po ciaży z Damianem wytrzymałam chyba1,5 tygodnia:zawstydzona/y: ale efekty już były.

Widzisz, Donkat, złość złością ale imię Julia jest na topie w dzisiejszych czasach- bynajmniej w naszych rejonach.
:-:)-:)-:)-(

Aneta , Nuska zdrówka dla dzieciaczków.

Dziś J ma urlop i bylismy w Sz-ku pozałatwiać budowlane sprawy.........

Dziewczyny, miałyście styczność z wózkami głębokimi ( z możliwością przerobienia na spacerówkę) Coneco V4?
Jestem na etapie poszukiwania wózka i oszaleje- za duży wybór:szok:

Dziewczyny, miałyście styczność z wózkami głębokimi ( z możliwością przerobienia na spacerówkę) Coneco V4?
Jestem na etapie poszukiwania wózka i oszaleje- za duży wybór:szok:
ten podoba mi sie,bo na 4 kolach, prowadzilam kiedys 3-kolowca,strasznie skretny i taki niestabilny wydawal sie. Tylko jak dla mnie kola niebardzo,bo male,bo twarde, na moja wioche odpadaja

Gagulec, w sprawie wozka nie pomoge skocz moze na odpowiedni watek, moze juz kiedys, kiedys byl obgadywany;-)
tesciowej zycze powodzenia, bo ciezko jej ebdzie:tak:. ja powtarzam, ze dla takich palaczy, to kazdy dzien bez paieorsa jest bardzo wazny.
moja mama nie potrafi rzucic. tesciu juz nie raz rzucal i nie palil kilka tygodni a potem znow siegnal:crazy:

niunka jeszcze spi:szok: chyba faktycznie z tym cisneiniem cos nie tak:-D
znow mnie wymeczy wieczorem:cool:

Donkat a ja Ci powiem, że sie Tobie troche dziwie... Nie dali przeciez tak samo a jak im sie imie bardzo podobało to czemu mieli zmieniać....

Gagulec wiem o ktory wózek Ci chodzi ale nigdy go nie prowadziłam więc nie pomoge... Ja postanowiłam, że wózka nie bedziemy kupować zostanie ten chicco po Juli

reklama
Z małą jednak gorzej:-( obudziłą się z temperaturą 38.6 i jak zaczęła płakać to aż jej w oskrzelach grało:-( zawołałam już prywatnie lekarza ma być koło 17 bo boję się co będzie jutro a ja jak zwykle w takich sytuacjach do pracy:wściekła/y: teraz leży w łóżku i ogląda bajkę zjadła raptem 7 łyżeczek barszczyku i skubnęła trochę rybki po grecku naszczęście pije:tak: martwię się że to jakieś dziadostwo i nie obędzie się bez antybiotyku:-(

Do góry