Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

"Czarodziejski całusek" dla Natalki

....
. w sobotę chłopki będę je montować i domek zacznie nabierać w środku kształtu

:-):-):-):-):-)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ja nic z tego nie rozumiem. Same uśmieszki w twoim poście, piszesz o nabierającym kształty domku, a na końcu, że dla poprawy humory zajadasz się chipsamiDla poprawy humoru zajadam się chipsami![]()
Przecież humor masz świetny. Oszukujesz 

Coś w tym jestJa nic z tego nie rozumiem. Same uśmieszki w twoim poście, piszesz o nabierającym kształty domku, a na końcu, że dla poprawy humory zajadasz się chipsamiPrzecież humor masz świetny. Oszukujesz
![]()

Ja nic z tego nie rozumiem. Same uśmieszki w twoim poście, piszesz o nabierającym kształty domku, a na końcu, że dla poprawy humory zajadasz się chipsamiPrzecież humor masz świetny. Oszukujesz
![]()

.może dlatego humorek mi sie lekko poprawił, że WYSZŁAM w końcu z domu do cywilizacji............... a nie tylko [pranie, sprzatanie, gotowanie i ŚŚŚŚŚŚnieg znienawidzony za oknem.
Idę o zakład, że za kilka dni znów takie minki będą:--
-
-
-([/QUOTE]
Agulka to wychodź częściej z domu to minki zawsze będą:-):-):-):-):-)
Aneta dobrze że zareagowałas od razubo tak by się jeszcze cos gorszego mogło rozwinąc a tak to już będzie tylko lepiej
![]()
Monia wyjście na podwórko nie poprawia humoru...........tylko zakupymoże dlatego humorek mi sie lekko poprawił, że WYSZŁAM w końcu z domu do cywilizacji............... a nie tylko [pranie, sprzatanie, gotowanie i ŚŚŚŚŚŚnieg znienawidzony za oknem.
Idę o zakład, że za kilka dni znów takie minki będą:--
-
-
-([/QUOTE]
Agulka to wychodź częściej z domu to minki zawsze będą:-):-):-):-):-)
Aneta dobrze że zareagowałas od razubo tak by się jeszcze cos gorszego mogło rozwinąc a tak to już będzie tylko lepiej
![]()
![]()
u nas jeszcze sporo jestAgulka, dużo jeszcze śniegu macie?U nas już niewiele zostało.
jakoś to powoli topnieje...............Majandra u nas czyli w Czarnem i Chojnicach spadło najwięcej sniegu na pomorzu, nawet w Tv pokazywaliAgulka, dużo jeszcze śniegu macie?U nas już niewiele zostało.

więc jeszcze sporo