karnitynka1982
Fanka BB :)
Hihi pewnie ja w to wchodze i zamawiam Edwarda !!!!!!!!Ej zakładamy fanklub Zmierzchu?
Mnie zaraziła siostraCzytam 4 tom, bo od niedawna skusiłam się na tę serię hehe
Mnie osobiście pasuje Jacob - to taki prosty chłopak
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hihi pewnie ja w to wchodze i zamawiam Edwarda !!!!!!!!Ej zakładamy fanklub Zmierzchu?
Mnie zaraziła siostraCzytam 4 tom, bo od niedawna skusiłam się na tę serię hehe
Mnie osobiście pasuje Jacob - to taki prosty chłopak
![]()
3 tom jest świetny i są ciekawe wątki poruszane między innymi historia Rosalie i Jaspera

)Hihi pewnie ja w to wchodze i zamawiam Edwarda !!!!!!!!

Hihi pewnie ja w to wchodze i zamawiam Edwarda !!!!!!!!

Haha dobre no ja to sie ciesze ze mam Edwarda zaklepanego
Twoja siostra rzeczywiscie super wyglada, mogłaby byc pianistka bo ma strasznie dlugie palce u rak))
Nie wiedzialam ze jest ksiazka pisana z perspektywy edwarda a jaki ma tytul ?:-)
moj je ok 100ml co 3 godz a w nocy co 4-5 godz...Ej dziewczyny ile jedza Wasze maluchy? Mojemu chyba za mało, to co jadł, bo ciągle woła o jeszczePił zawsze 120 ml co 3-4 godziny, a teraz woła co dwie godziny i to 150
W nocy oczywiście nie je, bo śpi bite 9-10 godz (czasami mniej). Nie wiem czy dzień nadrabia czy jak
![]()
a mamKasiuch a ty masz nk???
moj je narazie 3 razy dziennnie 120 ml + raz o 6 rano tez 120 ale ja mu daje jeszcze cycka ( zczego i tak sie nie naje) wiec zastanawiem sie czy dac mu wiecej..Ej dziewczyny ile jedza Wasze maluchy? Mojemu chyba za mało, to co jadł, bo ciągle woła o jeszczePił zawsze 120 ml co 3-4 godziny, a teraz woła co dwie godziny i to 150
W nocy oczywiście nie je, bo śpi bite 9-10 godz (czasami mniej). Nie wiem czy dzień nadrabia czy jak
![]()

moj je narazie 3 razy dziennnie 120 ml + raz o 6 rano tez 120 ale ja mu daje jeszcze cycka ( zczego i tak sie nie naje) wiec zastanawiem sie czy dac mu wiecej..
bo widze ze dziewczyny duuuzo dajecie bobasom( moja kolezanka do 3 -go mies. dawal po 90ml

Twoja siostra rzeczywiscie super wyglada, mogłaby byc pianistka bo ma strasznie dlugie palce u rak))