reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Mruczka...też bym była wściekła:wściekła/y:
Właśnie teściu przywiózł mi wynik tej nieszczęsnej krzywej cukrowej...na szczęście wszystko dobrze:tak: bo moja mam jak była w ciąży z siostrą to musiała 3 razy robić ten wynik a ostatecznie w szpitalu byłą na obserwacji...na początku w miarę się to pije ale na końcu to już masakra...ja czułam jak ten cukier mi do głowy uderza a dodatkowo mnie mdliło cały dzień:no: fuj i tyle

reklama
hej

Juz po wizycie. Wszystko ok. Lekarz sprawdzal dedektorem tetno dzidzusia. Na usg idziemy za tydzien calą rodzinką. :-):-):-)
Przytylam 4 kg od poczatku ciazy. Po drodze do domu podjechalam kupic sobie zestaw z kebabem i z frytasami :-):-)

:-)hej
Vanilka nie mam żadnego nowego faceta;-):-D M ma dziś wolne i połaziliśmy po sklepach:tak: i takie fajne słoneczko było dziś, że poczułam wiosne....:happy:
ide poczytać co u was.

ania pestka wspolczuje...nie wiem czy dalabym rade wypic to ohydztwo. na szczescie wstepnie lekarz powiedzial ze niekoniecznie bede robic to badanie. ale roznie moze byc. na szczescie masz juz z glowy i jest ok :tak:

arlecia to super ze ok wszystko z dzidziolkiem. no i malutko przytylas :tak::-)

Arlecia gratulacje:-)
No właśnie nie mam na kogo zwalić i teraz będę miała kolekcję seledynowych ręczników i prześcieradeł-bosko:wściekła/y:

Witajcie lipcóweczki:happy:

Wczoraj po pisaniu na temat łóżeczek tak się na nie nakręciłam,że opowiedziałam M jakie to turystyczne nie są cudowne i rewelacyjne na to M no to jedzmy,obejżymy na żywo.Pojechaliśmy, oglądnęliśmy i kupiliśmy;-)
Baby Design Dream.To -do którego link zamieszczałam wczoraj.Rozkłada się w ciagu minuty i nawet ja nie mam z tym problemów.Drewniane już usunięte,tylko materacyk zostawiliśmy i Szymonek spał dziś w nowym łóżeczku:tak:
Miłego dnia:-)
Hej wklej jeszcze raz linka do łożeczka które zakupiłaś. ja właśnie tez muszę zakupić turystyczne, zależy mi na tym by się sprawnie rozkładało i składało.
ashika dobrze że masz tam internet, jakoś tak nas uspokajasz, że u ciebie wszystko ok
aisim co do zaparć to jestem specjalistką w sensie radzenia sobie z nimi. Ostatnio stosuję syrop lactulosum, polecam jest dużo lepiej i brzuch mnie rzadziej boli
mysza Mój M jest akwarystą, co prawda w domu nie mamy akwarium, ma założone w pracy, bo w mieszkaniu nie było miejsca, ale w nowym domu pewnie się pojawi. Ja bardzo lubię neonki, pięknie wyglądają ławica niebieskich. Mój znajomy zakupiła cały zestaw dużego akwarium na allegro, bo ktoś likwidował, więc możesz tam poptarzeć i jakiegoś juvela ustrzelić.
O nieeeee żadnej rybki nie można trzymać w szklance, czy w tej nieszczęsnej kuli - szkoda rybek
jedyneczka no spore to nasze mieszkanko,no i bez dzieci to nie miałoby sensu tam mieszkanie. Będę planować, zobaczymy co z tego wyjdzie
oczekiwanie masz na pewno jakąś super rybkę która wcina inne, tak jak ostatnio przywiozłam bratowej tabun krewetek a piękne żółte rybki je zeżarły
tweenie u mnie 18tydz jutro się zacznie, od jakiegoś czasu czułam ruchy a ostatnio nic, więc mam dokładnie tak samo

Ja po fryzjerze, zrobiłam sobie balejage i podcięłam włosy i wyglądam jak człowiek, byłam w księgarni i w KFC, a teraz chwilkę odpoczywam

ania dobrze że wynik oki:happy:

arlecia też dobrze że wszystko dobrze:happy:ciekawe co za tydzień maluszek ujawni:tak:

tiffi to aktywnie spędziłaś dzionek izadowolona czytam z fryzurki;-)

atabe też jak czytam aktywnie dzisiaj:tak:

Jadę mami dostarczyć do domu bo ją opiłam troszke browarkami:-)

reklama
:-)hej
Vanilka nie mam żadnego nowego faceta;-):-D M ma dziś wolne i połaziliśmy po sklepach:tak: i takie fajne słoneczko było dziś, że poczułam wiosne....:happy:
ide poczytać co u was.
Ja juz myslalam :-D
co kupilas??

jedyneczka hahaha mame upilas z lekka :):)

Arlecia ciesze sie ,ze wsio okey:happy:

Ja poprasowalam posciel :eek:oczy mi tak wlasnie wychodza na wierzch ..lubie prasowac ale poscieli to :no::wściekła/y:

Do góry