reklama
WAZNY KOMUNIKAT
nie wiem czy we wsztstkich, ale w naszym tesco sprzedaja pyszne slodziutkie truskawki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
polecam![]()
Buahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa błahahahaha nie ma co -trzeba podbić tesco
e.salamandra
Mama pełną parą
Ella link!
Dagsila a smakują truskawkowo? :-)
Ella link!
smakuja i pachna

Katik
...jestem mamą...
hahaha, ja co tydzien zarzucam 2 pudelka truskawek z tesco. Pycha!!!WAZNY KOMUNIKAT
nie wiem czy we wsztstkich, ale w naszym tesco sprzedaja pyszne slodziutkie truskawki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
polecam![]()
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
bylam dzis w Tesco
i nie bylo tej promocji na chusteczki
byly jedna paczka za 8,40
nie wiem czy te promocje sa regionalne jakies czy co...
za to kupilam pampersy 2 paczki rozmiar 2 po 90 sztuk za 42 zl jedna paczka wiec chyba tanio
za to kupilam pampersy 2 paczki rozmiar 2 po 90 sztuk za 42 zl jedna paczka wiec chyba tanio
bylam dzis w Tesco
a kruskawki były:-)??
Dagsila u nas były,ale myślałam,że 'brukwiasto-bezsmakowe' będą więc się nie skusiłam,ale jak mówisz,że dobra to jutro zakupimy i będziemy się z Mają objadać. Mi się marzą takie z cukrem i z bitą śmietanką... mhmmm... ochoty mi narobiłaś.
reklama
A tak wogóle to u nas jest mega wyprzedaż Tescowych ubranek! Ja się dziś nie mogłam powstrzymać i wzięłam kilka. Jest też mega kosz z bucikami, nawet takie słodziuuuuuuuuuuuuuutkie kozaczki widziałam.
U nas dziś akcja składania mebelków, powiedziałam T., że nie puszczę go spać dopóki nie złoży:-)
Ella przyszła do ciebie pościel? Mnie wkurzyli bo jak dzwoniłam to powiedzieli,że mają na wysłanie 7-10 dni. Kurcze długo strasznie, plus kurier oczywiście. A tak bym chciała mnieć ją jak będą złożone mebelki....
U nas dziś akcja składania mebelków, powiedziałam T., że nie puszczę go spać dopóki nie złoży:-)
Ella przyszła do ciebie pościel? Mnie wkurzyli bo jak dzwoniłam to powiedzieli,że mają na wysłanie 7-10 dni. Kurcze długo strasznie, plus kurier oczywiście. A tak bym chciała mnieć ją jak będą złożone mebelki....
Podziel się: