reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

WAZNY KOMUNIKAT

nie wiem czy we wsztstkich, ale w naszym tesco sprzedaja pyszne slodziutkie truskawki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

polecam:tak:

reklama
Znowu przyszła paczka :)
od Justinexu
100_5783.jpg100_5784.jpg

bylam dzis w Tesco
i nie bylo tej promocji na chusteczki
byly jedna paczka za 8,40
nie wiem czy te promocje sa regionalne jakies czy co...
za to kupilam pampersy 2 paczki rozmiar 2 po 90 sztuk za 42 zl jedna paczka wiec chyba tanio

Dagsila u nas były,ale myślałam,że 'brukwiasto-bezsmakowe' będą więc się nie skusiłam,ale jak mówisz,że dobra to jutro zakupimy i będziemy się z Mają objadać. Mi się marzą takie z cukrem i z bitą śmietanką... mhmmm... ochoty mi narobiłaś.

reklama
A tak wogóle to u nas jest mega wyprzedaż Tescowych ubranek! Ja się dziś nie mogłam powstrzymać i wzięłam kilka. Jest też mega kosz z bucikami, nawet takie słodziuuuuuuuuuuuuuutkie kozaczki widziałam.
U nas dziś akcja składania mebelków, powiedziałam T., że nie puszczę go spać dopóki nie złoży:-)
Ella przyszła do ciebie pościel? Mnie wkurzyli bo jak dzwoniłam to powiedzieli,że mają na wysłanie 7-10 dni. Kurcze długo strasznie, plus kurier oczywiście. A tak bym chciała mnieć ją jak będą złożone mebelki....

Do góry