reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

za to kupilam pampersy 2 paczki rozmiar 2 po 90 sztuk za 42 zl jedna paczka wiec chyba tanio

Wychodzi 0.47 zl/sztuka - czyli jak wynika z moich obserwacji mniej wiecej standard jesli chodzi o pieluchy markowe :-D
Pieluszki Bella Happy 2 kupowane przez strone kosztuja 0.49 zl/sztuka (jesli kupowane w mniejszej ilosci) i 0.46 (w wiekszej ilosci).

Ktoras z Was moze orientuje sie ile kosztuja pieluszki tescowe??

Widzialam w necie dobre opinie o 'torebkach na pieluszki' (tescowe), ale nie widzialam ich w sklepie :-( Sa w Waszych regionalnych tescach?

reklama
powiem ci ze sprawdzilam i tam jest dokladnie 94 sztuki bo te 90 tak na oko napisalam wczoraj a tera sprawdzilam wiec wychodzi 0,45 za sztukę

Od razu linka trzeba bylo podac
:-D Mnie przerazaja ceny stanikow - 60zl :szok: chcialabym jakis taki tanszy...

Ojej :zawstydzona/y: przepraszam :-) Podałabym odrazu, ale nie było mnie wtedy w domu (ale oczywiście bez BB nie ma życia, więc się u rodziców zalogowałam:-)) ale nie pamiętałam producenta :-) Już nadrabiam:

Tanie- 14zl, super wygodne biustonosze miękkie- ja polecam bardzo! nosze od wczoraj i jestem bardzo zadowolona, jak pisałam: :-)
Oto aktualna aukcja:

__ Stanik biustonosz 85 Cdo karmienia 13,90 KOLORY (929817024) - Aukcje internetowe Allegro

(Tylko info dla fanek 100% bawełny- skład jest 75% polyamid, 25% elastan- pewnie dlatego nie wyglądają jak zużyte szmatki, jak inne które oglądałam i 1 co kupiłam- niby bawełna ale cycki wyglądają w nim koszmarnie poprostu)

Ella przyszła do ciebie pościel? Mnie wkurzyli bo jak dzwoniłam to powiedzieli,że mają na wysłanie 7-10 dni. Kurcze długo strasznie, plus kurier oczywiście. A tak bym chciała mnieć ją jak będą złożone mebelki....

Wiesz myśmy też chyba z tydzień czekali na przesyłkę:eek:, ale mnie się nie spieszyło, poza tym czytałam że może to dłużej trwać więc się nie niecierpliwiłam ;-) ale jak przyszło to wszystko było ok :tak: pościel cudna- już wyprana, wypracowana i czeka (tylko zapakowana, żeby się nie kurzyła;-))

Ostatnia edycja:
dscf5376.jpg

By gerardkavanagh, shot with FinePix S5600 at 2010-02-19

dscf5368.jpg

dscf5374.jpg

dscf5384.jpg

Witajcie tu wklejam Wam pare fotek, fotelik przyszedl wczoraj, jestem mega zadowolna bo jest naprawde fajowy!
Potem komplecik od mojej mamusi, rozmiar ciut wiekszy na zas...
Kilka kosmetykow...
i superasne reczniczki z kapturkiem na walentynki od mojego mezusia!

Laski nasza Ilonka szaleje :-)

Ja się trochę tylko ogarnę i powklejam zdjęcia komody i tych ciuszków co jeszcze nie wlkejałam.

No to trochę to ogarnęłam... Od razu uprzedzam że zdjęcia zrobiłam tylko kupionym rzeczom. Nie bawiłam się w robienie zdjęć pożyczonym ciuszkom bo i po co? :-p
i tak:
zdjęcie nr 1 to pajacyki zwykłe bawełniane
zdjęcie nr 2 to ciepły pajacyk
zdjęcie nr 3 to pościele (3 komplety)
zdjęcia pozostałe to relacja ze składania komody i sama komoda :-)

reklama
No to trochę to ogarnęłam... Od razu uprzedzam że zdjęcia zrobiłam tylko kupionym rzeczom. Nie bawiłam się w robienie zdjęć pożyczonym ciuszkom bo i po co? :-p
i tak:
zdjęcie nr 1 to pajacyki zwykłe bawełniane
zdjęcie nr 2 to ciepły pajacyk
zdjęcie nr 3 to pościele (3 komplety)
zdjęcia pozostałe to relacja ze składania komody i sama komoda :-)

o Wy tez macie futrzastego kierownika wszelakich prac:-D

Do góry