kerna
http://www.lauraziobro.pl
dobrze ze mi sporo zostało po małym

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

hmm, więc może na 99% może fasolka czasem nie pasuje termin owu a tu bach i się udajenio moze sama nie wiem co myslec na ten temat ale nigdy powtarzam nigdy nie jadlam sniadan bo mnie mdli ranon tylko jak bylam w ciazy z oskarkiem to musialam a teraz juz o 9 glodna jak wilkkkkkkkkkkkkkkkk

Gdziesz czytałam że w życiu płodowym u chłopców szybciej widać w tak normalnie to dziewczynki szybciej dojrzewają i jest na odwrót, także może być synuś Paajka
ja bede sie cieszyc i z córki i z syna takze mi to obojetne na razie jest syn zobaczymy 9 kwietnia czy si potwierdziale fajnie ja juz bym chciala kupowac ciuszki i wogole![]()

tak teraz można dokupić, mi też dużo zostało po synu,ale pożyczyłam siostrze bo ja ich chyba nie wykorzystam:-(dobrze ze mi sporo zostało po małym![]()
ja tez jak wariatka po sklepach chodze u mnie przeceny na malenstwa 80%ale fajnie ja juz bym chciala kupowac ciuszki i wogole![]()
jak sie po badanku czujeszhej, widzę,że imionka wybieracie. Fajnie
ee co ty mi tu za bzdury!!!!!!!!!!!!!!tak teraz można dokupić, mi też dużo zostało po synu,ale pożyczyłam siostrze bo ja ich chyba nie wykorzystam:-(

masz rodzine w afryce czy iraku bo tam sa te imiona popularneMy jeżeli kiedyś będziemy mieli dzieci, to córka będzie miała na imię Malika albo Nayla, a synek Samir albo Karim