reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

..Gdy tylko czegoś pragniesz
Gdy bardzo chcesz o, o...

batonik uszka do gory moze sprobuj te ziolka co ?? moze pomoga i bedzie szybciej fasolinka w brzuszku ja bede probowala bo nie mam owulki :( i jestem pelna wiary i nadziejii :-)

nanusia a dlaczegotak mowisz?? co ci wyszlo z badan??

reklama
:-(no też prawda dobrze rozmawia się z kimś kto cię na prawdę rozumie bo przez to samo przechodzi :-( ja na domiar złego jestem po 2 poronieniach i za chwilę będzie 8 cykl można się zdołować :-(
U mnie właśnie rozpoczął się 47 cykl to jest dpiero liczba ja to tutaj jestem jakąś weteranką jakbym nie umiała sie kochać aby zajść;-), a no ale cóz czekam też cierpliwie.

wszystko si emoze zdarzyc gdy serce pelne wiary....
to nie jest sen.. rzeczy naprade dzieja sie...

to sobie zapamietajcie i wierzcie i damy rade zobaczycie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tez jest bardzo ladna ja po stracie antosia sluchalam mariah carey bye bye bye.... potrzebowalam jej bardzo.... i jak chcialam poplakac a lzy nie lecial to ja wlasnie puszcalam

missiiss a które Ty te ziółka wybrałaś ? Też tą 3 ?

A mnie właśnie taka muzyczka dołuje i raczej staram się nie słuchać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zmieni sie jej nastawienie jak urodzisz moja go chciala zacalowac i zanosic na smierc he he

no tylko nie wiem jak wtedy ja do tego podejde :sorry: a moze byc roznie moge sie wypiąc na nia i tyle.

Ze mną wszystko ok...a lekarze powiedzieli że płód obumarł bo pewnie miał jakąś wadę i organizm wtedy eliminuje. Byłam przecież jeszcze 20 stycznia na usg i wszystko było cudnie,a za 10dni...ahh...
No i jak powiedziałam ze miałam trochę nerwów to już zwalili winę na stres...Ot wszystko.
Badania hits-pat. też standardowo nic nie wykazały.
I chyba nie chcę już dociekać co się stało, liczę że kolejna ciąża jak się pojawi będzie w porządku, a ja już dopilnuję żeby się nie denerwować na nic, bo nic nie jest tego warte.

Kochana uda sie pewnie trzymam mocno kciuki :)

Do góry