reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja siedze na jakiejs stronie o ziółach i szukam czy na pewno mzna je pic...szczególnie te do kapieli;-)
o matko to czytaj czytaj...
jakieś dziwadła sobie wymyśliła ś to masz:-D:-D:-D:-D:-D

myśa i co kiedy test? Jutro jednak???:rofl2:

a ty nie kracz tylko się odpręż:wściekła/y: ta ciąża nie musi być taka sama jak poprzednia;-)
Myśle o tobie kochana
wiem że o mnei mysłisz ale wiesz jak jest.....ja sie lubie maltretować negatywnie...co zrobię.....ale kochana jestes jak zawsze zresztą:tak:
a moje bejbe wymysliło sobie oglądanie w kółko jednego teledysku...no i juz znam na pamięć...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wiem że o mnei mysłisz ale wiesz jak jest.....ja sie lubie maltretować negatywnie...co zrobię.....ale kochana jestes jak zawsze zresztą:tak:
a moje bejbe wymysliło sobie oglądanie w kółko jednego teledysku...no i juz znam na pamięć...
no to przecież że kochana jestem;-)
musze ci mózgowniczke wyprać to przestaniesz tutaj jakies pesymistyczne wizje rozstaczać:wściekła/y::wściekła/y:

kochana łapie sie kazdej deski ;-) jak czytam, ze tyle kobitek zachodzi w 1-2 miesiacu picia to nabieram nadziei ;-)
no co ty mówisz, poważnie:eek:
ja o tych ziołach od was się dowiaduję a gdzie je można kupić bo ja zileona jestem w tym temacie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale jak oni to robią? Przecież nie mają plemników mojego M :eek:
Zamęcze ciebie!

Ja chce dzidziusia!

Domyślam się,że robią to z plemnikami od obcego dawcy, lub mają jakiś wzorzec.

Dlatego później powinno się robić test po stosunku PCT i wtedy wiadomo,czy te przeciwciała są też n aplemniki męża

reklama
myśa na razie myśl o fasolince puki @ się spóźnia, a nie o ziółkach...

ja tez zaczynam pić ale te na drożność jajowodów i zrosty :zawstydzona/y: tak mi pojeżdziłyście po głowie że je kupiłam i czatuje na wizytke u pani dr może cos się wcześniej zwolni - chce sprawdzic te drożność :zawstydzona/y:

Do góry