Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a w koncu zalogowalam sie normalnie i jest ok.
Etna sprobuj sie zalogowac, bo ja linku aktywacyjnego nie dostalam po dzis dzien ;-)a w koncu zalogowalam sie normalnie i jest ok.
Iza Ty jak walniesz fotke to ja leze i kwicze![]()
a jak moje córki obie kwiczały 
zwłąszcza ta z długimi nogami 

nie ma to jak kieszonka - jak mam panel poprzeczny, to on trzyma dziecko i się nie boję poluzowac reszty, żeby dociągać, a tu jakoś czuję się niepewnie... 
a jak moje córki obie kwiczały
zwłąszcza ta z długimi nogami
odp z innego wątku - 2x wiążę na krótkie dystanse, bo nie bardzo mi wychodzi dociąganienie ma to jak kieszonka - jak mam panel poprzeczny, to on trzyma dziecko i się nie boję poluzowac reszty, żeby dociągać, a tu jakoś czuję się niepewnie...
ale na spacery, czy jak mam w planie mieć dwie ręce mocno zajęte, to zawsze kieszonka![]()

Bo 2 x najpierw sie wiaze, zawiazuje supel, a potem po wlozeniu dziecka supel odwiazuje i dociaga -masakra![]()

wow supermój pierwszy plecaczek![]()
Ty to samouk czy gdzieś się jednak wybrałaś na nauki???
wow superTy to samouk czy gdzieś się jednak wybrałaś na nauki???
A czemu Gajka z przodu nie zamotana?????
mój entuzjastyczny post przeszedł bez echa widzę
dziewczyny pomacajcie tam za mnie jakieś żakardy i bambusy. Liczę na relację

nie chce mi sie tak daleko na te warsztaty jechac
czekam az beda blizej ...
zreszta wzielam ja na rece, bo płakała z zazdrosci - jak zobaczy chuste, to czeka az ją do niej włoze, a tym razem tak sie nie stało 
moja pierwsza nawrócona 
Iza chocoblok ma jakaś koleżankę, która może nam kilka wiązań pokazać. Może przyjechać w tym tygodniu do mnie. Jej najbardziej poasuje koło 15. Mi co prawda przed południem ale jakoś tam sie dostosuję. Każdy dzień poza środą (my mamy szczepienie). Co Ty na to????