reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
Doświadczone chustomamy, co myślicie o tej chuście: CHUSTA TKANA *paseczki* 5m azimi NOWE WZORY!!! (913779113) - Aukcje internetowe Allegro ? Chodzi mi o materiał, a nie kolory ;-)

ja bym nie kupiła ; tkaniny, z których szyję najczęściej są tkane skośnie lub w jodełkę - lepiej się dociągają, dopasowują do dziecka i sprawiają, że jego ciężar jest mniej odczuwalny.
co to znaczy że najczęściej są tkane skośnie lub w jodełkę? albo są skośnokrzyżowe, albo nie są. Samoróbka...

ja bym nie kupiła ; tkaniny, z których szyję najczęściej są tkane skośnie lub w jodełkę - lepiej się dociągają, dopasowują do dziecka i sprawiają, że jego ciężar jest mniej odczuwalny.
co to znaczy że najczęściej są tkane skośnie lub w jodełkę? albo są skośnokrzyżowe, albo nie są. Samoróbka...
No widzisz, pytałam kilka stron wcześniej czy lepiej inwestować w droższą czy tańsze też się sprawdzają.... kurde, nie wiem na jaką się zdecydować :cool:

ja mówiłam "zainwestuj"!
Ja mam taką samoróbkę i męczę się okropnie. CO prawda moja jest skośnokrzyżowo tkana ale jest bardzo sztywna.

Mi się te chusty co pokazujesz bardzo podobają i pewnie jakbym cierpiała na nadmiar kasy to bym sobie kupiła tak dla urozmaicenia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry