kilolek
podwójna listopadowa mama
hehe :-) to kiedy? wtorek? Ja sprzątam w soboty jak mam męża w domu to do wtorku powinnam mieć jeszcze względny porządek :-) a jaka godzina?extra :-) byle nie w czwartek - my mamy szczepienie :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe :-) to kiedy? wtorek? Ja sprzątam w soboty jak mam męża w domu to do wtorku powinnam mieć jeszcze względny porządek :-) a jaka godzina?extra :-) byle nie w czwartek - my mamy szczepienie :-(
hehe :-) to kiedy? wtorek? Ja sprzątam w soboty jak mam męża w domu to do wtorku powinnam mieć jeszcze względny porządek :-) a jaka godzina?

Doświadczone chustomamy, co myślicie o tej chuście: CHUSTA TKANA *paseczki* 5m azimi NOWE WZORY!!! (913779113) - Aukcje internetowe Allegro ? Chodzi mi o materiał, a nie kolory ;-)
No widzisz, pytałam kilka stron wcześniej czy lepiej inwestować w droższą czy tańsze też się sprawdzają.... kurde, nie wiem na jaką się zdecydowaćja bym nie kupiła ; tkaniny, z których szyję najczęściej są tkane skośnie lub w jodełkę - lepiej się dociągają, dopasowują do dziecka i sprawiają, że jego ciężar jest mniej odczuwalny.
co to znaczy że najczęściej są tkane skośnie lub w jodełkę? albo są skośnokrzyżowe, albo nie są. Samoróbka...

No widzisz, pytałam kilka stron wcześniej czy lepiej inwestować w droższą czy tańsze też się sprawdzają.... kurde, nie wiem na jaką się zdecydować![]()

A używana nie będzie porozciągana ?ja uwazam, ze w markową. Kup uzywana, pozniej odsprzedasz za tyle samo...![]()
dobra chusta nie a prawa się porozciagać, za to będzie super złamana.A używana nie będzie porozciągana ?
A używana nie będzie porozciągana ?