reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja znikam, troche się porelaksuję przy książce...mam dość kompa

no i smutek mam :-( po tej słabej becie...coś słaby ten mój bociek:-(

reklama
olkale i do ciebie doleci w koncu zobaczysz :tak: moze sobieurlop maly zrobil ;-) uszy do gory moj jak bedzie lecial i go zobaczy to go pogoni :tak::-)

ej to jest dobry pomysl co olkale napisala... zrobmy nowy watek kto stosuje ziola i jakie i pozniej jak kto po nich zaciazyl :tak: bocian ma swoje i my bedziemy mieli swoje bo nie kazdy wchodzi na bocka z nowych osob a u nas bedzie :-)
ja juz mam pomysl moge zrobic tak czytelnie ze by bylo np :
nick:
jak dlugo sie stara:
jakie ziola:

a na koncu po ktorym cyklu z ziolami sie udalo bedziemy zapisywac czy tam edytowac :-) fajne to bedzie :tak:
ja dzisiaj sie natknelam na swistaku na mieszanke ziol i tesz mial komentarze od ludzi ze pomoglo ze super i tez sie juz napalilam z emoze i mnie pomoze :-) ahhh jak bym juz chciala....

Do góry