to by było dobre hehe, promocje bysmy zrobiły że nie nadążyli by siać tych ziółmoże powinnyśmy założyć jeszcze jedna listę fasolki po ziółkach;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to by było dobre hehe, promocje bysmy zrobiły że nie nadążyli by siać tych ziółmoże powinnyśmy założyć jeszcze jedna listę fasolki po ziółkach;-)

ale to juz 2 taka @ moja po odstawieniu tabsow i dziwne mi sie to wydaje ale nic za 2 tyg do gina to sobie z nim pogadam
jedna porcja to wymieszane wszystkie ziółka czyli te ok 3 litrów o których pisałam...

dzięki kochana za infoosobne paczki i sama mieszałam..może są jakieś gotowe mieszanki, nie wiem?
wsypałąm do pojemników ok 3 litrów wyszło....
Tośka tam nie ma żadnej takiej informacji ...moim zdaniem pijesz cały cykl...te zioła się pije do owulki tak ??? dobrze rozumiem![]()
oj to ja chyba te klimuszki musze kupic zaraz bede szukac w necie
2 taką a nie latai przez całe 2 lata okres masz taki dziwny?

ale ja bym musiala gdzies kupic gotawa mieszanke bo u mnie nighdzie ziolek niedostanie sie