reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

tiffi a oglądałaś Paradyż kolekcja AMANDA?np.amanda bianco+amanda grafit lub grys +altea rosa mozaika albo murano rosa listwa?;-)
W sumie to też jakiś pomysł, tylko zastanawiałam się co lepsze płytki czy mozaika w kolorze czerwonym. A może jeszcze jakaś inna kolorystyka na dolną łazienkę (tylko już nie brązy), chciałabym żeby było elegancko bo to taka łazienka dla gości kibelek i umywalka
mammi 12kg to sporo wagi, ale nie chodzi o to, by ci tu suszyć głowę (choć przydałoby ci się) no i te naleśniki dla 7 osób, dziewczyno, ty tam jesteś od wszystkiego. mam nadzieję, że twój M coś zrozumie i choć trochę się przejął. Tylko nie mów teraz że już ci lepiej, albo że dasz radę, teraz czas na egoizm
atabe no właśnie z tych dwóch pierwszych jedna będzie na górze, a co proponujecie jaką kolorystykę w dolnej łazience, gdzie będzie umywalka i kibelek, chciałabym by było elegancko
louise płytki poniżej 100zł (no chyba, że mozaika ona jest droższa), te brązowe ceny wahają się miedzy 75-100zł, a te grafitowe czerwone koło 50zł. Z tych co pokazałaś najbardziej podobają mi się pierwsze, zdecydowanie. Co do cen płytek popatrz sobie na tą stronkę masz przykładowe Płytki Łazienkowe, płytki, - Sklep Glazura płytki ceramiczne, płytki łazienkowe, płytki podłogowe, gras, kafelki !
Paradyżowe płytki są fajne, możesz zobaczyć sobie jeszcze kolekcję opoczno zebrano, są tańsze niż paradyż Sklep Glazura płytki ceramiczne, płytki łazienkowe, płytki podłogowe, gras, kafelki !
dzamena ja nie wiem ile nam powie ekipa za robociznę, ale mam trochę obawy, bo właśnie domek jest spory a robienia bardzo dużo

Ja też zmykam, a w weekend jestem trochę zajęta, więc może zajrzę na chwilę jak będę miała możliwość. Ale zgłodniałam, ale idę spać.

reklama
Hop hop,jest tu kto?Pewnie wszystki już grzecznie śpią (albo buszują w lodówkach:-D:-D:-D)
Ja dopiero niedawno do domu wrócilam :confused2: Byłam na próbie zespołu...
Padam na ryjek ze zmęczenia.Najchętniej to bym sie teraz poprostu uwaliła na łóżko i do południa spała:tak:

Leszka,którego sobie dzisiaj kupiłam wstawiam do lodóweczki i może jutro wypiję jak mnie bardziej najdzie ochota:-)

Gratuluję udanych badań połówkowych! ;-)

Jak nikogo nie ma to lece spać.
Dobranoc :-)

witam sie porannie :-)
chyba pierwsza jestem. narazie sobie leniwie siedze przed kompem ale zaraz M wstanie i na basen lecimy, a potem to juz tu mega sajgon bedzie :-D:-D:-D amok obled w oczach itp. z dobrych wiadomosci to raczej bede miec ten net ale to sie okaze popoludniu :tak: milego dnia lipcoweczki

aha moj dzidź mnie skopal wczoraj po zebrami z prawej a dzis rano poprawil po przekatnej ;-):-) rozpycha sie jak tatus ;-):-)

I ja sie melduje :happy:
soac nie moge :no:obudzilam sie po 6 i tak leze i licze barany :-D
dopiero 7 dochodzi ,caly dom jeszcze spi ,a ja oczywiscie nie :crazy:
no trudno ,bede miala dluzszy dzien ;-)duzo spraw dzisiaj na miescie do zalatwiania wiec nudzic sie nie bede .no i jedziemy z mlodym do mc .donalds zapodam sobie zestawo surowek :-D

louise mam nadzieje,ze nie katujesz sie jakimis dietami i ten basen z czystego relaxu jest co ??tez chcielismy dzisiaj isc ale doszlam do wnisku ,ze stroj dwu czesciowy ktory mam odpada bo cycki mi z niego wychodza wiec kupie sobie jakis jedno czesciowy i tez bede smigac na basen :tak:poczuc sie lekka :-D

rety ,od wczoraj za mna chodzi grejfrut !!!
no taka mam ochote na niego :-pkupie sobie i jem :-p

vanilka nie nie absolutnie sie nie katuje glodowkami-wlasnie wyciagnelam z zamrazarki na obiad zupe kalafiorowa i fasolke po bretonsku i mala porcje ratatouille czy jak sie tam to pisze czyli bigosu z baklazana :-D:-D:-D bedzie fest wyzera a jutro poprawka bo dzis wylaczam lodowke a dna zamrazarki nie widac w zadnej szufladzie :szok::szok::szok:
na basen to wlasnie dla relaksu ale fakt-chudnie sie przy tym i to na plus :-) no i wzmacnia kregoslup-dla mnie blogoslawienstwo i latwiej jest potem przy porodzie-same plusy. tak wiec b fajnie ze tez idziesz. a powiem ci ze kostiumik to naprawde jednoczesciowy wygodniejszy. i tak jak mowilam jedyneczce polecam ze skrzyzowanymi ramiaczkami z tylu. moj nie ma i ciagle poprawiam ramiaczko spadajace :tak: milych za kupow :-)

Witajcie.Ja moze spałam z 3 godziny w nocy-juz od 6 nie śpię.Chyba to po tym usg połówkowym-te emocje ;)
Zjadłam już sniadanko i będe dzisiaj odpoczywać.
Vanilka powodzenie w szukaniu stroju
Louise popływaj też za mnie-też powinnam trochę sportu zażyć , ale mi się coś nie chce:-D

witam dziewczynki:-)

właśnie zjadłam śniadanko i wyleguję się przed tv, bo małż poszedł na sqascha... wczoraj też przegięłam z jedzeniem, bo oprócz naleśników, które miałam na obiad, u znajomych doprawiłam sałatką owocową oraz lodami Carte d`Or wiśniowymi-pyyychhhaaa.. co nie zmienia faktu, że czułam się jak balon:zawstydzona/y:

reklama
Do góry