reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

dzamena no to super z M masz, jak pisze louise czasem się Mki przydają:-)

zajadam pite i tak mi smakuje że już marze o następnej a dopiero w połowie jestem:-D
o mniaaaaaam-ale bym taka pite pozarla....i kebaba :tak::tak::tak:. chyba mi sie jesc chce bo o czym nie napiszecie to bym to zjadla... ale nie moge :dry: . znow przytylam i nie jem juz nic dzisiaj :no: ehhhh dawniej jak jesc sie chcialo to czlowiek szlużka zapodal i przechodzilo a teraz....:dry:

ide sie polozyc troche bo juz zad boli od krzesla. nie wiem czy jutro mi sie uda wejsc i pojutrze i nie wiem jak z netem bedzie podczas tego remontu, wiec jakby co to juz na zapas sie zegnam. mam nadzieje ze nie na b dlugo i ze cos wymysle. ale jakby nie, to na dluzej mnie nie bedzie, choc jak gdzies tylko wyczaje neta to od razu sie bede odzywac :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mammi cieszę się,że wyszło ok:-)
Ja dzisiaj zgrzeszyłam frytkami z McShita... Ale byłam za to na gimnastyce i czuję się świetnie!! Piję sobie :-) Karmi i czytam, co tam u Was.
Gratuluję udanych połówkowych!!!!!:tak:Zazdroszczę tych cudownych zdjęć USG...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D u mnie na frytkach się nie skończyło - wciągnęłam jeszcze 2 cheasburgery i colę :sorry:
teraz z kolei jadłam kolację - pierwszą z kilku zapewne :-)
jedyneczka - ja też podarowałam sobie płytki od dołu do góry. Mam tylko nad wanną a potem tak schodzą, przy drzwiach mam białe ściany. Łazienkę mam w kolorach brudnej bieli i beżu.Oszczędnie i faktycznie jak mam umyć płytki to je prysznicem przejadę. Są inteligentne, bo nie robią się zacieki :-D

louise nie katuj się, chociaż owocka zjedź!ja jem truskawki i winogronka próbując nie myśleć o kolejnej picie:-:)-pto do usłyszonka mam nadzieję rychłego:-)

ja idę olimpiadę oglądać, w końcu trzeba być na bieżąco. Pojawię się zapewne później, bo M będzie dopiero po 23. Usycham z tęsknoty :-:)-( I jeszcze te truskawki :wściekła/y::wściekła/y: Oj zjadłabym, zjadła,,,

zabije normalnie najpierw mnie kusiły kukułkami ,teraz truskawki i winogronka boziu jakie to musi byc dobre,o picie i innych badziewiach do zarcia nawet nie wspomne bo zjadłabym wszystko o czym dzis piszecie

dobra dziewczynki spadam bo mnie plecy napitalają i dupka od siedzenia przy kompie,do juterka i słodkich snów

reklama
Do góry