reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

MAcie rację.Przesadziłam ostatnio, a już całkowitą przesadą było podnoszenie synka,kóry waży ok12 kg.NA dodatek przy garach wczoraj się wystałam.Smażyłam naleśniki dla 7 osóob więc trochę tego było:sorry:Do tego steres,kłótnia i gotowe.:zawstydzona/y:
A co do opieki lekarskiej w szpitalu to faktycznie była super, tylko zastanawiam się na ile to faktycznie troska, a na ile świadomość ,że ginem prowadzącym moją ciążę jest z-ca ordynatora tego szpitala,o czym nie omieszkałam wspomnieć tuż po wejściu na Izbę przyjęć:-D
Ciekawe jak tam emih na wczasach u siostry....Nie pisała czasem do kogoś?

reklama
tiffi mnie podobają się 2 pierwsze łazienki z tych 4 co wkleiłaś:tak:

matko jak ja się znowu najadłam:eek: zrobiłam salatke z pomidorów <a raczej tego co teraz sprzedają jako pomidory> i ogórków kiszonych z jogurtem greckim, a na mieście jeszcze zapiekanke wciągnełam:-p i teraz robie galaretke i jem delicje:laugh2:

mysza no TAKIE ilosci alko to ci na bank nie zaszkodza...gorzej by bylojakbys przez ten czas 2 piwa wypila :tak::-D a z tym odwykiem to mnie ubawilas :-D:-D:-D

tiffi
paradyz mi sie najbardziej podoba. :tak::tak::tak: a tak z ciekawosci-jak cenowo te plytki wygladaja? tez mam wlasnie na oku takie z brazem:-) :tak: ale szczerze mowiac nie wiem jaka firma. wstawie fotke moze za moment. poza tym widze ze u ciebie kontrascikowe klimaty-b mi sie to podoba i wlasnie o czyms podobnym myslalam tylko ze chyba jednak na bez bardziej bezowy sie zdecyduje niz u ciebie :tak:

anetka super ze wszystko ok :tak::-) no i ...gratuluje synusia!!! :tak::tak::tak:

kama super ze juz po chorobie. pewnie to jelitowka-one wlasnie mecza bardzo ale sa krotkotrwale 1-2 dni i mozna je pomylic z zatruciem. sama nie bylam pewna dopoki temperatury nie zmierzylam a mialam prawie 39 stopni

ewcik reds sun to moje najukochansze piwo na lato. uwielbiam je kocham i nigdy nie zdradze. juz sobie to wyobrazam...upal, lezaczek, szczuplutki opalony brzuszek a na nim puszka zimniutkiego oszronionego redsa sun... a przed oczami wielka woda bez konca, a w uszach szum morza....achhhhhhhhhh:-):tak:....a tymczasem popijam zywca niskoalkoholowego i juz czuje te 1,1% alkoholu :-D:-D:-D a dopiero polowe wypilam :szok::szok::szok::-D

patipaula ale wam dooooobrze....:tak::-) ale wiesz co? NALEZY CI SIE :tak::-)

atabe ale bym wciagnela sama taka salatke :tak:

atabe smacznego :-)ja zjadłam warzywną zupkę a jak skończę leszka robię pite z sosem tzaziki, juz pachnie kurczaczek w przyprawach kebab:-):-pnie jadłam tego jogurtu grackiego, czym się rózni?

mammi Emi pewnie zajęta na wyjeździe:-pwięc brak wiadomości to dobra wiadomość:-)

louisie zapraszam na sałatke w takim razie:tak:
jedyneczka jogurt grecki jest super do takich sałatek:tak: jest taki bardziej gęsty i kremowy-w smaku boski. Ty to dopiero uczte szykujesz:tak: Smacznego!!!

tiffi no my takie wstepnie wybralismy. pierwsze 2 zdjecia to te same plytki i chyba na te sie zdecydujemy. a nastepne 2 zdjecia to jeszcze 2 inne rodzaje i tez sie jeszcze troche wahamy ktore z tych wszystkich 3 wybrac... i na koniec taka sobie zwykla szafka i umywalka. jak mowilam my po kosztach chcemy robic byle by bylo odswiezone ;-):-)

MAcie rację.Przesadziłam ostatnio, a już całkowitą przesadą było podnoszenie synka,kóry waży ok12 kg.NA dodatek przy garach wczoraj się wystałam.Smażyłam naleśniki dla 7 osóob więc trochę tego było:sorry:Do tego steres,kłótnia i gotowe.:zawstydzona/y:
A co do opieki lekarskiej w szpitalu to faktycznie była super, tylko zastanawiam się na ile to faktycznie troska, a na ile świadomość ,że ginem prowadzącym moją ciążę jest z-ca ordynatora tego szpitala,o czym nie omieszkałam wspomnieć tuż po wejściu na Izbę przyjęć:-D
Ciekawe jak tam emih na wczasach u siostry....Nie pisała czasem do kogoś?
oooomasakra ..mammi czy Ty wiesz ,ze jestes w ciazy ??
wez wrzuc na luz ...ale synka to i ja podnosze 17 kg ..no ale co zrobic

atabe cichooo o jedzeniu ...nie chce nawet porownywac sie z Toba i Twoim malutki brzuszkiem ..

jedyneczka pijoku ;-);-);-)

musze iść umyć glowe ale tak mi się nie chce:eek: brzuch mi przeszkadza jak taka schylona musze stać:-p jutro jade do rodziców, wróce w poniedzialek- więc jakby co to się nie martwcie;-)

atabe uwazaj co mowisz bo naprawde w koncu kiedys przyjme ktores z Twoich-bardzo milych-zaproszen ;-):-):tak:

wiecie ze mi sie troche w glowie kreci po tej polowce zywca niskoalkoholowego :szok:

reklama
louise o w mordke, tak to napisałaś obrazowo że zabrałaś mnie ze sobą na te wywczasy, tylko ja siedzę z leszkiem - pełnoalkoholowym:-Da w lodówce jeszcze ich pełno ,zresztą sklep niedaleko:-D:-DNo i jesteśmy w raju:-D
Ten sam brąz co u tiffi ale z płytką bardziej beżową to paradyż Junona/ Mogano, zobacz też sobie jeszcze zestawik maxima/foresta też paradyż , mnie się bardzo podoba, takie ciepłe kolorki;-)

Do góry