reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tośka - tak mi sie przypomnialo ze ladną masz owu, staracie sie a ciazy brak.... i ze badania ok
a robilasm LH i FSH? wazny jest ten ich wzajemny stosunek do siebie
u mnie niby wyniki w normie ale stosunek LH:FSH wynosi 0,44 wiec to swiadczy o niedomodze lutealnej lub niewydolnosci przysadki:wściekła/y::angry: a jesli to drugie to szanse znikome z naturalnego poczecia

reklama
no ale jesli testy siusiaki wychodzą w dniu miesiaczki, to tym bardziej beta powinna wyjsć? no chyba?
Po in vitro robia bet w 12-14 dpo.

witam wszystkie staraczki ktore pragna byc mama w najblizszej przyszlosci.
Byc moze niektore mnie kojarza bo jeszcze do niedawna aktywnie sie tu pojawialam:) U mnie wszystko w porzadku,dzidzia rosnie i wlasnie co dowiedzialam sie ze nosze w sobie dziewczynke:)
pozdrawiam i tzrymam kciuki:)
Pamietam:tak: Zastanawialam sie, co u Cibie... Widze, ze wsio dobrze. Super!

bylam wlasnie na aukcji antykow i kupilam sobie stary fotel bujany jak juz bede mama 2 raz to sie z dzidzia bede bujala hehe
Wow! Ja tez uwielbiam stare rzeczy...

Tośka - tak mi sie przypomnialo ze ladną masz owu, staracie sie a ciazy brak.... i ze badania ok
u mnie niby wyniki w normie ale stosunek LH:FSH wynosi 0,44 wiec to swiadczy o niedomodze lutealnej lub niewydolnosci przysadki:wściekła/y::angry: a jesli to drugie to szanse znikome z naturalnego poczecia
halo co wy babki tam porabiacie nikt sie nie oddzywa

robiłam wszystkie hormony i wyszło że mam za niski progesteron więc biorę luteine

halo co wy babki tam porabiacie nikt sie nie oddzywa
jestem dzisiaj mam cichy dzień bo mnie mój W. wku*****
A ja sie chyba od Ciebie zarazilam;-) Dawno nie bylam taka chora... I nawet goraczke mam, co mi sie nigdy nie zdaza:szok:
te zarazki to chyba przez BB się rozchodzą ja też katar mam i kaszel :tak:

ZAFASOLKOWANE:

milusia83 -3 cykl

Pajka - 14 cykl
jagódka1231- 5 cykl
marulka – 4 cykl
kerna - 2 cykl
Loczek36 – 4 cykl (po roku) ???
asiaN – 1 cykl (3 z Luteiną)
malapralinka - 1 cykl
oliwka_11 - 1 cykl
ryba30 - 4 cykl
czarna1309 - 3 cykl
ewelina09065 - 1 cykl

STARAJĄCE SIĘ:

agniesiar - 12 cykl
kinga85- 13 cykl iURLOPIK
maćku - 8 cykl z hakiem
agutkaZG- 7 cykl (test 12.03)
nanusia - około 18 cykl
Scully- 3 cykl
MALUTKA10234 cykl
lopop - 45 cykl
asiucha-L- 7 cykl
Betusia– 6 cykl
Svensonka – 2 cykl
suzi1 – 10 cykl(1 z Clo)
martuskaa 4 cykl
agnieszka.kk – start po wakacjach
*Tośka* - 15 cykl w tym 6 cykl z luteiną, 1 cykl z ziółkami
87zabka – 3 cykl
Robin 19 cykl
nereida
Antylopka niedługo „start” 0 cykl
olkale - 8 cykl
Lena_R - 3 cykl
Batonik24 - 7 cykl
gufi- 1 cykl
Myśa - 11 cykl
kropka26 - 2 cykl
izus180584 - 2 cykl
erba22-2 cylk z CLO -03-03 usg
toska co tam porabiasz?

robiłam wszystkie hormony i wyszło że mam za niski progesteron więc biorę luteine

wlasnie, ja mam tez slaby progesteron i biore dupka, poki co bez efektow...
a dzis mi sie snilo,że bylas w ciazy;-)

reklama
:-) no być może.... tyle że ja mam ferie wiec moge chorowac haha a Ty bidulko do pracy.... uczyc nasza kochana mlodziez... co prawda troche mlodsza niz ja
Dzis i jutro leze w lozku... Jak nie przejdzie ide w pon do lekarza i na L4...

Co Ci zrobil? Skopac mu tylek?

Chyba bede na BB w maseczce siedziec...

Do góry