reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nigdy nic nie wiadomo...kobiety jak się nie starają to zachodzą w róznych "stanach";-)
a na przyszłaość lepiej zrobić betę....jak sie spóźnia @ niż sie ankręcać:tak:

:-Dprzecież to nie realne ja sobie zawsze powtarzam że się nie będę nakręcać tym razem a i tak zawsze jest to samo :tak::-D:-D:-D

reklama
Ja wlasnie smiałam sie do pani dr. ze juz nie raz w 22dniu cyklu byłam w ciazy:-D:tak:

Ten cykl mam jakis taki w miarę, ale to pewnie dlatego ze jestem 1razna lekach i tłumacze sobie to tym ze spowane jest to wszystko leczeniem:laugh2:

:-Dprzecież to nie realne ja sobie zawsze powtarzam że się nie będę nakręcać tym razem a i tak zawsze jest to samo :tak::-D:-D:-D
wiem kochana co przechodzisz;-) jak to jest n cykl to... Boze pomóż Nam...ja dzis jestem starsznie negatywnie nastawiona...rozczarowana, przygnębiona...moze nie będę płakał jak już @ przyjdzie...

dokładnie nigdy nic niewiadomo

o wiedze erba, ze już jedno dzicię masz...długa przerw była:tak: ile się teraz staracie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiem kochana co przechodzisz;-) jak to jest n cykl to... Boze pomóż Nam...ja dzis jestem starsznie negatywnie nastawiona...rozczarowana, przygnębiona...moze nie będę płakał jak już @ przyjdzie...

:-(nie smuć się proszę bo mi serducho pęknie na pół:-( Tulam Cię bardzo mocno ;-)

:-(już wiem że i tak nici bo się przyplątało jakieś choróbsko i pewnie wszystko szlak trafi ale zobaczymy staranek nie przerywamy :tak::-D

ja w ostatnim cyklu bralam antybiotyki ajednak nie zakłóciło to owu a tez bylam ostro chora i sie udalo ;-)wiec głowa do góy i nie poddawac sie:-D

Każda z nas tak ma , nakręci sie a potem rozczarowanie :-(
Ja wczoraj miałam dolinę na maxa , dziś troszku lepiej
Jeszczewpon jak byłam na usg to moja pani dok . pow że jestpewna że sie uda
a ja mam zupełnie inne przeczucie :-(

ja w ostatnim cyklu bralam antybiotyki ajednak nie zakłóciło to owu a tez bylam ostro chora i sie udalo ;-)wiec głowa do góy i nie poddawac sie:-D
dziekuje za gratulacje;-)a jakie antybiotyki bralas w cyklu w ktorym zaszlas? bo ja mialam lekko zaziebione jjniki albo pecherz i mialam przepisany amoksiklav czy jakos tak:baffled:a gin powiedzila e nie szkodzi ten lek w staraniach...bo troszke sie mrtie zeby tylko bylo ok:tak:

reklama
Do góry