reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witajcie :-).
DOWIKLA ty chcialas w szlafroku i z balaganem witac gosci? hhihi zart :-)
ANKA nie upilas sie przy tym prasowaniu ? :-)
MADZIULA t ta 1 fryzurka bedzie ci bardziej pasowac :-).
AGNES To Oliwka dala ci dzisiaj poplalic :-).
WIKI oj moj M sie tak nie zachowuje.On w tej sytuacji zjal by sie Oliwka tylko roznica jest ze zajal by sie nia z FOCHEM lub bez FOCHA :-).Madziula ma racje nie odpuszczaj bo wtedy on cie tak bedzie traktowal.Tez odczulam jakby on traktowal cie jak jakas sluzaca i opikunke .To twoj obowiazek ze jak dziecko marudzi to masz sie nim zajac :-(.
No i odebralam to tak jakby M mial 2 lewe rece i co nie mogl sie zajac i uspokoic malego ?????? :-(.
Jak G wrocil popoludniu z klubu to zrobil sie bardzo mily.Ja nie popuszczalam :-).
Pozniej jak gotowalam obiad to przyszedl i sie w kuchni przymilal.Przeprosil i jakos sie uspokoilo miedzy nami i jest juz ok.
Nawet jak bylismy dzis na dworze to trzymal mala na rekach a mnie objal ale Oliwka mnie odganiala od G :-) wiec mnie zlapal za reke SZOK :-).
Bylismy wszyscy w klubie i bylo bardzo fajnie .
Oliwka jeszcze ie spi .Ja jakas zmeczona jestem .Jak tylko Oli usnie to my tez sie kladziemy :-).
DOWIKLA ty chcialas w szlafroku i z balaganem witac gosci? hhihi zart :-)
ANKA nie upilas sie przy tym prasowaniu ? :-)
MADZIULA t ta 1 fryzurka bedzie ci bardziej pasowac :-).
AGNES To Oliwka dala ci dzisiaj poplalic :-).
WIKI oj moj M sie tak nie zachowuje.On w tej sytuacji zjal by sie Oliwka tylko roznica jest ze zajal by sie nia z FOCHEM lub bez FOCHA :-).Madziula ma racje nie odpuszczaj bo wtedy on cie tak bedzie traktowal.Tez odczulam jakby on traktowal cie jak jakas sluzaca i opikunke .To twoj obowiazek ze jak dziecko marudzi to masz sie nim zajac :-(.
No i odebralam to tak jakby M mial 2 lewe rece i co nie mogl sie zajac i uspokoic malego ?????? :-(.
Jak G wrocil popoludniu z klubu to zrobil sie bardzo mily.Ja nie popuszczalam :-).
Pozniej jak gotowalam obiad to przyszedl i sie w kuchni przymilal.Przeprosil i jakos sie uspokoilo miedzy nami i jest juz ok.
Nawet jak bylismy dzis na dworze to trzymal mala na rekach a mnie objal ale Oliwka mnie odganiala od G :-) wiec mnie zlapal za reke SZOK :-).
Bylismy wszyscy w klubie i bylo bardzo fajnie .
Oliwka jeszcze ie spi .Ja jakas zmeczona jestem .Jak tylko Oli usnie to my tez sie kladziemy :-).
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ANKA ja myslalam ze Ty przy prasowaniu to Mrtini sie napijesz a ty teraz na niego poszlas :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
AGNES to nie fajnie ze falszywy :-(.
Jak ja jestem to zadnej nie ma :-(.Jak powiem dobranoc to zacznie sie nocna rozmowa hihi zarcik :-)
Jak ja jestem to zadnej nie ma :-(.Jak powiem dobranoc to zacznie sie nocna rozmowa hihi zarcik :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Uf Oliwka wlasnie usnela.ale placzu bylo straszie duzo przy tym :-(.
Ide sie polozyc bo was nie ma :-(.
DOWIKLA no wiesz taki glodomor z ciebie hiihi?
Ide sie polozyc bo was nie ma :-(.
DOWIKLA no wiesz taki glodomor z ciebie hiihi?
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ide spac Dobranoc
Podziel się: