reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie :-).
DOWIKLA ty chcialas w szlafroku i z balaganem witac gosci? hhihi zart :-)
ANKA nie upilas sie przy tym prasowaniu ? :-)
MADZIULA t ta 1 fryzurka bedzie ci bardziej pasowac :-).
AGNES To Oliwka dala ci dzisiaj poplalic :-).
WIKI oj moj M sie tak nie zachowuje.On w tej sytuacji zjal by sie Oliwka tylko roznica jest ze zajal by sie nia z FOCHEM lub bez FOCHA :-).Madziula ma racje nie odpuszczaj bo wtedy on cie tak bedzie traktowal.Tez odczulam jakby on traktowal cie jak jakas sluzaca i opikunke .To twoj obowiazek ze jak dziecko marudzi to masz sie nim zajac :-(.
No i odebralam to tak jakby M mial 2 lewe rece i co nie mogl sie zajac i uspokoic malego ?????? :-(.

Jak G wrocil popoludniu z klubu to zrobil sie bardzo mily.Ja nie popuszczalam :-).
Pozniej jak gotowalam obiad to przyszedl i sie w kuchni przymilal.Przeprosil i jakos sie uspokoilo miedzy nami i jest juz ok.
Nawet jak bylismy dzis na dworze to trzymal mala na rekach a mnie objal ale Oliwka mnie odganiala od G :-) wiec mnie zlapal za reke SZOK :-).
Bylismy wszyscy w klubie i bylo bardzo fajnie .

Oliwka jeszcze ie spi .Ja jakas zmeczona jestem .Jak tylko Oli usnie to my tez sie kladziemy :-).

No a moi juz w wyrkach i pewnie juz spia:tak::tak::tak::tak:A w tv nic nie ma wiec chwilke posiedze na BB:tak::tak::tak:
Musze sobie zrobic kolacyjke (druga juz) tylko wlasnie rozmrazam sobie chleb:-)

wpadłam tylko powiedzieć że moja mama była, teraz poszła, a ja już chce spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac:eek:

dobrej nocki dziewczyny:-)

reklama
Do góry